29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #25312 akkor gyakorolj!!
De inkább vadászokat állítsál be, azon érdemes az elején gyakorolni.
A hátsó lövészek amúgy tényleg nagy szemétládák..vagy alulról, vagy meredek szögben zuhanásból..esetleg oldalt.
A humánban az újak megint elkezdtek ezzel repülni, előjöttek a régi dolgok' alacsonyan repülnek, és ha mögé állsz bombát dobnak.. fent említett megoldás rá... -
#25311 Konkrétum semmi. :) Valamikor lesz egy teljesen új stat, a régit szerintem már nem indítják újra:
"We are continuing to work on a brand new statistics for online play and even planning to change some of the rules to make the competition among the players more interesting."
Nagyon jól nyomod már a Tevével! :)
@ Kokos: Mindig nagyon jó volt az AI lövész... :) -
kokos #25310 Helló!
Leszedtem a frissítést!
Azóta nem volt győztes csatám.....singlibe!A hátsó lövész már 0.80-ról betalál!Megtanultak lőni?Nagyon pontos lett az aim. -
sakkay #25309 Megnéznétek nekem a hiv. honlapon, hogy mikor indítják újra a statisztikát? Mintha olvastam volna ilyesmiről.
köszi. -
#25308 Oks, én már vagyok! :) -
sakkay #25307 Papa 19 körül jövök. -
#25306 Egy újabb videó ,akit érdekel FSX fórum . Köszönöm a megtekintést ! -
#25305 van egy eladó Saitek pedálom ha vkit érdekel:
saitek pedál
-
#25304 Oki, írj majd! :) -
sakkay #25303 Menne, csak sokat átesnél még, mert a pup utálja a a csűrést. A 18 órát még nem ígérem, igyekszem. -
#25302 18:00 megfelelő önnek, uram? :)
Félek korai az öröm, bár én is éreztem, sokkal jobban ment mint korábban. Amit kipróbálnék még, hogy pl Peti Albával, (Ő abban nagyon profi.)én meg a Kölyökkutyával. :)
Megnézném, hogy menne. -
sakkay #25301 Na megvan az első forgómotoros szerelmed! A pfalc mehet a levesbe! Igen jót nyomtunk tegnap, Petivel utána még levettem a finomítást a Camelemről, és most tényleg igen fordul...bár most azért elég vad is lett...majd csinálhatnánk egy pár tesztet, kíváncsi vagyok. -
#25300 A mai esti repülésből két kép:
Sanyi és Peti kötelékezik. :)
Egész este Pup-oztam, nagyon jó kis csatákat nyomtunk Petivel és Sakkay-val.
Igaz ők Camel-eztek.. :)
-
#25299 Javaslom a reggeli őszi tájat! :) -
#25298 Utóbbi, gyönyörködés a tájban :) -
#25297 Inkább felderíteni, bombázni szoktál? Vagy inkább örömrepkedni? :) -
#25296 Tetszik, nem repültem sokat, nem ment túl jól a gépen. Egy hete új gép van, ezen jól fut, de még csak kipróbáltam nem is repkedtem. Dogozni nem szoktam, valahogy nem az én műfajom, nincs TrackIr-em, ez a joy-os nézelődés meg béna, lefordul az ellen aztán már el is veszítettem szem elől. Egyébként Gabika a hibás, ha neki nincs meg nem veszem meg :) -
#25295 Mennyire tetszik, sokat repülsz vele? :) -
#25294 Tudom :) Egy ideje figyelemmel kísérem a topikot, főleg mióta nekem is megvan a RoF.
Solt: jaja, én se annyira utálom /DCS, FSX, RoF, CloD, rF, GTR EVO, pCARS, ArmAOA.../ -
#25293 :D
Kólázgatom továbbra is! :) -
#25292 Egészségedre! :)))
Papának is jót tenne egy pohár jobb fajta bor. :DD -
#25291 Egészségedre! :) A Syndi' jól hangzik! :) -
sakkay #25290 Tökéletes..jelzem borozok.Milyen tervek vannak? Esetleg tevegelhetünk egy kicsit a syndikéten' is, vagy faston is. -
Solt #25289 Előfordulok itt-ott!! :D Imádom a szimulátorokat... földön, vízen, víz alatt, levegőben... :)) -
#25288 Solt mester oszlopos tagja a RoF-os közösségnek is! :)
@Sakkay : 20:00 kezdésnek jó neked? :) -
#25287 Te mindenhol ott vagy? :) -
Solt #25286 Magyar marad.. OA-tól lesz inglis... :) -
sakkay #25285 Ja ok. Magyar maradt! -
sakkay #25284 Eredeti, csak ha fel patchelem akkor is így marad? Mert nem látok külön Magyart'. -
Solt #25283 Alapból magyarnak kell lennie az alap ArmA2-nek... -
sakkay #25282 Gyerkőcömnek rakom az arma 2(sima) az 1.11 patch az utolsó, arra megy magyarosítás? -
#25281 KÖszi! :)) -
sakkay #25280 Gratulálok! -
#25279 Bizony! :))
Szeretek is itt lenni. :)))
Két óra alatt csináltam 18 fokot a 6-ból. :))) -
#25278 Az már néhány hét múlva itt van! :)) -
#25277 Így, ahogy mondod! :DDD -
#25276 Meg kell várni, hogy elmúljon a fagyveszély, mivel a kazánház projekt apró késedelmeket szenvedett, és ha bekötnénk a vizet, mostanában csak jégkockák jönnének a csapon, ha az is lenne. :DDD
Komolyabban úgy kora tavaszra tervezem. :))) -
#25275 BTW Where z dat lazy beyatch Butch? -
#25274 Köszi! :)))
Már a helyén ülök. :DD -
#25273 Mikor költöztök be? :) Azután tudsz majd jönni repülni? :)