Új chipek a Intel és az AMD háza táján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért? Ez normális pc-nél is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ne túlozzunk, nem mindenkibõl, csak értelmesebbjébõl...
Egyébként szerintem jók ezek az alacsony fogyasztásúak. Már csak azért is, mert kevesebb hõt termelnek, a legtöbb általam ismert szerverszobában nem a gépek fogyasztanak sokat, hanem a légkondi, amivel hûteni próbálják õket :-)
Egyébként érdekes, ki lett mérve, hogy a szintén Intel Core 2 Duo-val szerelt iMac fogyasztása hálózati használatban ~60W (tehát mikor monitor ki, csak proci és a hálókártya megy, meg néha a winyó pörög). Azokba valami speckó alacsony fogyasztású chip került?
Egyébként szerintem jók ezek az alacsony fogyasztásúak. Már csak azért is, mert kevesebb hõt termelnek, a legtöbb általam ismert szerverszobában nem a gépek fogyasztanak sokat, hanem a légkondi, amivel hûteni próbálják õket :-)
Egyébként érdekes, ki lett mérve, hogy a szintén Intel Core 2 Duo-val szerelt iMac fogyasztása hálózati használatban ~60W (tehát mikor monitor ki, csak proci és a hálókártya megy, meg néha a winyó pörög). Azokba valami speckó alacsony fogyasztású chip került?
érdekes, h egy proci beharangozó cikk is egymás anyázását váltja ki mindenkibõl... 😄
A Core2 Duo mióta szerverchip?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
ja, mert te szerver chipeket használsz a PCbe <#eplus2>#eplus2>
ja és azért, mert téged anyád se szeret, azért nem kéne más annyát emlegetni
ja és azért, mert téged anyád se szeret, azért nem kéne más annyát emlegetni
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ok... az ilyen procik ára még mindíg 60-80, (quadokra gondolok) most föltuningolták amennyire lehetett, így aki erõs középkategóriát akar venni az jobbat kap, a normál procik meg mennek az alsó kategórába vagyis csökken az áruk így mindenki jól jár. Nem tudom hol van itt a parasztvakatítás miért kell faszságokat beszélni.
Jah hogy ti azt hiszitek hogy a felsõ kategáriáról beszélünk, az a ti bajotok. Az anyátokat <#eplus2>#eplus2>
Jah hogy ti azt hiszitek hogy a felsõ kategáriáról beszélünk, az a ti bajotok. Az anyátokat <#eplus2>#eplus2>
Windows 7