Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
2000 thalers(Deluxe 100 box) és akkor tuti a tied, vagy 19 thalers(Nightwalker Surprise Box) és akkor meg lutri, hogy azt nyitod-e.

Több info

Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.07.06. 16:50:07
TBTPumpa
Köszi. Mennyibe fáj ez a szett? Sajnos a weboldal nem írja, a játék pedig még nincs telepítve a gépemre. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

torrente111
TERA EU ban tt azaz tera thalers van vagy szintén a shopbol veszed és igen ilyen set elérhető.
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2015.07.06. 13:55:30

TBTPumpa
EU-ban milyen fizetési lehetőség van? Vagy itt nem is érhető el ez a tartalom?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.06. 13:36:10

Az EMP pont az amerikai Tera-ban használatos és valódi pénzért kapsz vagy goldért vehetsz attól aki valódi pénzért megvette.
TBTPumpa
Jók ezek a rucik! Meddig kaphatóak, illetve ilyen EMP pontokat honnét tudok venni? Sajnos régen játszottam már a játékkal és azóta - ahogy elnéztem - elég sok minden változott.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.06. 12:56:10

40Gb a játék, de telepítéshez kell 80Gb kell.
mekkora most a jatek? 70 gigat kevesnek itelt ugy 3 ora telepitgetes utan..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Nem tudom a többi magyar merre van, én a Tempest Reach -on játszom.
Eddig egy nagymama nevű karival találkoztam csak, de lehet ő se magyar.. :D

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Anthrax
Melyik Na serveren vannak magyarok ?

Hibaüzenetet a legritkább esetben ír ki, de akkor legalább van min elindulni.
Letoltes kozben hibauzenetezik mindig. mar nem tudom mit...mert feladtam ugy 2-3 honapja

Nagyon sokáig tart a letöltés és mikor kiírja hogy 100% akkor is még órákat kell várni amíg telepít , anélkül hogy valami látszódna rajta. Úgyhogy csak azt tudom javasolni hogy türelem.
Mi az oka hogy nem tudom letolteni? Ujra szertnemkezdeni mar tobb mint fel eve de vagy nem indul a jatek vagy a lancser nem toltodik le..Valakinek volt hasonlo? ha igen hogy oldotta meg?

Sziasztok! US (amerikai) PvE szerveren van-e magyar guild, és ha igen akkor kinél tudok jelentkezni? Előre is köszi.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Ha jól emlékszem ad hozzá egy táblát (sárga felül félkör kis mályedések vannak benne) azzal kell összekombinálni az összeszedett cuccokat.
torrente111
sziasztok.valaki emlékszik erre a questre hogy hogyan kell befejezni? Recording the Future
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2015.06.14. 14:30:11

12 órát telepítette. Reggel 8-kor kezdte. 3MB/sec a netem, ehez képest hol 1, hol 14 MB/s volt a sebesség. Most már befejezte és még ráeresztettem a repair installt is. De semmi. Lehet, hogy akkor így hagyom, had csináljon amit akar.
Valószínű még patchel, hozd be a launchert és hagyd ott akár órákra is hagy dolgozzon. Nem látszik rajta de dolgozik és nagyon sokáig.
Sziasztok! Regisztráltam, telepítettem, de nem megy a play gomb lenyomásával. Újraindítottam, de akkor se. Pedig minden rendben látszik. Mi lehet a baj?
A skálázódás az marad szintenként mindig erősödnek, de ha az elején megcsinálsz minden küldetést és esetleg használsz xp boost-ot akkor eléjük tudsz kerülni pár szinttel és 30-35 szint környékén már elég nagy részeket kitudsz hagyni. Legalább is én mindig kitudtam hagyni mert ott chebikánál van egy rész amit nem kedvelek. Aztán 50 nél is lehet ugrani castanicánál, aztán a 58 nála patfinder post-os pályán már el lehet érni a 60 szintet így ott is kilehet hagyni a pálya végét. A 60 szintű pályákat kompletten ugorhatod (zulufan és kanstria), mert 60 szinten már mehetsz az új 61-65 területre, ott nekem szinte elég volt a fele sárga küldetést megcsinálni és már meg is lett a 65. 30-szint felett kiegészítheted a küldetéseket PVP-vel mert a battlegroundért nagyon sok xp-ad, és ha van 65-szintű barátod akkor mehetsz az alliance területre mert ott is vannak napi küldetések amit a kicsik is csinálhatnak persze csak segítséggel mert magukban nem életképesek azon a területen. :)
Gunnert próbáltam, kardos varázslós dolgokból elég volt már.

Nem a fejlődés gyorsaságával van bajom - megszoktam én a grindet - hanem igazából azzal, hogy az első 11-12 szint másról se szólt csak szaladj ide - szaladj oda, ölj meg 5 mobot, szaladj ide szaladj oda... plusz nem látom a fejlődést mert a mobok szépen skálázódnak fel velem... ez ilyen marad végig?

Mindenki a steames verzióval nyomul már?

https://www.twitch.tv/sp1gu

Melyik kasztal mész? mert mert van amelyikkel nagy szívás mert lassan halad de pl én most húztam fel pár hete egy Gunnert én most is élveztem a fejlődés szakaszt. 48 óra játékidő alatt el lehet érni a 65 szintet, szóval nem túl hosszú ez a rész, aztán azóta mentem még 3nap játékidőt és már fullos +12 szettem van. Így már mehetek a legnagyobb instákba is. Persze a gyors fejlődéshez nem árt egy kis pénz de nekem ez nem volt gond 2év 4 hónap játék után már összegyűlt pár millió Goldom. :D Egyszóval engem megfogott.
A fejlődést még feldobhatod ha beszervezel valakit hogy mennyetek együtt, én tesómmal megyek.
Sziasztok,

Futottam néhány órányi próbakört a steames verzióval, de egyelőre elég repetitív-monoton cuccnak tűnt a játék, sablon küldetésekkel meg timesink rohangálással. (Nem leszólásként írom, csak az első benyomások).

Ha ajánlanátok másnak, mi az amit ki tudnátok emelni, hogy miben jobb a manapság piacon lévő több tonnányi MMO rpgvel összehasonlítva?

(engem a real time harcrendszer fogott - volna - meg, emiatt néztem rá, de annyira grindszagú és repetítiv volt az első pár óra... pl fegyvereknél, bármi ami új volt az kb annyiban volt jobb hogy +x sebzés de egyébként semmi más... ami kb annyit ért mint halottnak a csók, mert azóta a mobok is erősödtek :) )

Kit - miért ragadott meg a játék hogy eltöltsön benne sok-sok órát? (mivel alig kostoltam bele, lehet hogy csak az elején a tréning küldetések ennyire laposak...)

átlehet trükközni a nagy részét ha elkezded letölteni párperc után megállítod és a még nem létező fájlokat átmásolod a már letöltött amcsi verzióbál aztán újra elindítod a letöltést és akkor kiegészíti így a naggyát nem tölti le.
MoRT2195
Az remek... akkor feleslegesen szedtem le 30gb-ot. Most el is ment a kedvem a játéktól. :D Azért köszi a választ. :)
A steam-en az amcsi verzió van, Innen töltsd le a játékot http://en.tera.gameforge.com/news/index ez az európai.
MoRT2195
Régebben játszottam a TERA-val, még valamikor 2013-ban szerintem, de most úgy döntöttem, hogy folytatom. Láttam megjelent Steam-ről, szóval onnan lekaptam, de bejelentkezni már nem tudtam a launcherben. Aztán láttam, hogy ez valami teljesen más bejelentkezési felület, valami enmase. Viszont így nem tudom folytatni a régi karaktereimet. Elég nagy szinten voltam, nincs már kedvem újból kezdeni az egészet. Van mód rá, hogy a régi karaktereimmel játszhassak?
Hali! Melyik szerveren van legtöbb magyar?
NA jobb lenne mert sokan vannak így olcsóbbak a dolgok a trade-ben, meg jobb a launcher, de nagyok a pingek a távolság miatt ami elég nagy probléma szerintem, legalább is engem zavart a kis laggok. De van aki gond nélkül játszik ott. Nekem EU-n 50-90 szokott lenni, USA-ban 150-300 a pingem.
torrente111
sziasztok.a vélemények eu és na ról?

Ha összeadogatod kb15-20% különbség adódik a PVP és a PVE cuccok között. Én ezért nem javaslom senkinek a PVP cuccok használatát PVE-ben. De persze mindenkinek a saját döntése mit használ. Az ilvl szerintem nem reális képet ad, régen igen de mostanra már nem sok jelentősége van, ha megfigyeled ma már senki nem keres ilvl szerint partyt.
Pocakattys
A PVP holmik nem sokkal (egy hajszálnyival csak) gyengébbek, mert az alap statjaik hasonlóak. De a zöld plussz tulajdonságok crit védelem és pvp def és attack. A crit védelem jó pve-ben is egyéb iránt. :) Az itemlvl jól mutatja, hogy melyik holmi mennyit ér.

attys

Ja ékszer, azokat nem lehet újra rollozni valamiért hiába mutatja hogy lehet. Amúgy semi enigmatic-al lehetne rollozni az ékszereket.
Amúgy azt ígérték hogy kijavítják hogy lehessen rollozni, de az óta nem próbáltam.
És amúgy-is három fajta szett van belőle, agrós, healeres, és dps. és a healeres ból sosem lesz dps-es.
A fegyver meg a ruha szettekből az erőssége a különbség 65 szinten van a mit ad szett, nem tudom mi a neve attól jobb az ambit, attól jobb a discoveri és attól jobb az új visionmaker. Vannak PVP szettek is de azok sokkal gyengébbek PVE-re úgy hogy az felejtős.
Titan
Uhh, hát azt így séróból nem tudom, de pl. a 3 fős instából eső szettes ékszerekben(ebbők tuti vágod) se engedi, se a lvl65-ön kapott ékszerekben se engedi és a 2 heal-es stattal nem nagyon tud a gunner mit kezdeni...:D A lényeg, hogy a merchantnál vett common enigmatic nem jó... Aztán olvasgattam valamit semi-enigmatic-ról, talán az lehet a megoldás, de azt meg égen földön nem találok AH-n kívül ahol 500 gold! Próbáltam valami leírás alapján BAM-ot farmolni 3 órán keresztül, de 1-et se dobot a nyomorék...(jobban jártam volna gold farmmal, az új területen) onnan 1 óra alatt majd 1000 gold összejött....:(
Apropó mi a különbség a fegyver+ruha szettek között? Láttam van vagy 3 féle...

De ugyan úgy van mint eddig is, mi a tárgy neve?
Titan
Skacok! Pl. lvl 65-ös cuccokban mivel lehet forgatni a statokat? A common enigmatic már nem működik...

Sziasztok, van esetleg egy aktiv magyar klán bármelyik oldalon EU/NA. Köszi.
Utoljára szerkesztette: Lilithnerevar, 2015.05.14. 20:46:22
MES-t csak a 65-szintű insták dobnak.
Titan
Jah, az lett...:) Master Enigmatic scrollt hol érdemes keresni...LOT? Vagy van valami változás?

Szóval valaki steamről nyomul már?

Mostanában változtattak rajta, úgy hogy az is lehet hogy már túlmentél rajta és már nem mutatja, menny még vagy 2-3 szintet és akkor már magadban is megtudod csinálni könnyedén. régen mikor 60-volt a max szint akkor is magában farmolta mindenki.
Titan
Sajna nem az lehetett a gond, hiszen az Ebon Towernek is ugyan az a követelménye...plusz a sztori előtt voltam már vagy 4-szer a Matchinggel...

Valószínű túl gyenge hozzá a felszerelésed, 124item level kell hozzá. Mert csak azokat mutatja amik a szintedhez képest +- 5szinten belül van e és a szükséges item level megvan e.
Titan
Skacok! Az instance matching-ben be lehet valahogy állítani, hogy a többi instát is mutassa? Mert jelenleg lvl59-en story-ban elértem a LOT és csak az Ebon Towert mutatja...

Steamen is megjelent a TERA. Vajon ott is failforgeként fut?

Sikerült megoldani ezt az enmasse-t! Valley of Titans PVP szervert választottam. Már most kellemes startnál ez a 7 napos tigris és exp buffok.

Pocakattys
Vagyogatok, de nem sokat. :/

attys

Köszi! Látom, hogy ez US kliens, de gondolom fog működni ha az oldalon regisztrált adatokkal lépek be.