Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mikor született Gottlieb Daimler a belsõ égésû motor feltalálója?
(1833, *1834, 1835) 8 pont
Mi a "pavane"?
(*táncstílus, hangszer, ruhadarab) 10 pont
Hol található a Microsoft szoftvervállalat székhelye?
(Redgrave, Redhill, *Redmond) 8 pont
Milyen eredetû nõi név az Arzénia?
(római, francia, *görög) 7 pont
Melyik ország zászlaja látható a fenti képen?
(*Puerto Rico, Kuba, Hawaii) 10 pont
Ki írta az "Emil és a detektívek" c. ifjúsági regényt?
(*Erich Kästner, Thomas Mann, Erich Maria Remarque) 6 pont
Mi a 90-es szám római számrendszerbeli megfelelõje?
(*XC, CC, DC) 10 pont
Jelenleg melyik angol futballklub játékosa Gera Zoltán?
(West Bromwich Albion, Newcastle United, *Fulham) 5 pont
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mivel nem emléxem,h milyen válaszokat adtam pm-be megkaphatnám az elrontott kérdésemet?
Nem gondoltam, hogy ennyit elérek, azért ebben elég erõsen benne vok a szerencse is 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
😞
Úgy tûnik, hogy a táblázatnak egy már nem létezõ részét kívánja elérni.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Appalling Failure<#zavart2>#zavart2>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.