Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a kör elég gyengén sikerült, most jól visszacsúszok...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Eagle16
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Fbn Lx
toysoldier
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
1. poppe: valóban nem lett kijavítva a 6. fordulós teszted, utolsóként töltötted ki, ezért elsikkadt vhol, de kijavítottam, öt pontod lett, ez a ranglistán már rajta van.
2. Aki rendszeresen játszik, nagyon szépen kérem, hogy a könnyû azonosítás érdekében dobjon ide egy hozzászólást a névvel, amit a tesztre ír, köszönöm!
Az új forduló holnap indul, tessék rágyúrni! 😊
most biztos visszaesek pár helyet...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
remélem nem futottam ki :[
A ranglista frissítése folyamatban!