14
-
kiraly11 #14 http://ingyenfilmek.p8.hu/
Tom és Jerry 12 gyűjtemény.
-
smaszi #13 "el tudják, biztos van rá módszer. érdekes, engem tévéműsorokhoz nem fűznek csodálatos emlékek."
Mondod te! De nekem semmit nem rontott pölö a VUK élvezetén ez a "kis sz.ar"
Gondolom arra érti a csodálatos emlékeket, hogy jól szórakozott rajtuk... akárcsak én... -
winnie #12 el tudják, biztos van rá módszer. érdekes, engem tévéműsorokhoz nem fűznek csodálatos emlékek. -
#11 nekem megmaradnak azok a csodálatos emlékeim a gyermekkoromból,amit részben a Tom&Jerry-nek köszönhetek..nem tudják azt elvenni tőlem:) -
daswalker #10 Ajjaj!
Az előző mozi is katasztrofális volt, én már most félek :S -
#9 Fúú bazmeg... ettől már most félek... -
koimbra1978 #8 Láttam már ettől a fickótól pár sajátságos elemzést, szerintem erőltetetten nyomja kevés poénnal -
daneelolivaw #7 ehhez csak egyvalamit fűznék hozzá:
http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/1499-tom-and-jerry-the-movie -
carville #6 Csinálták a 2 órás püfölést és a hollywoodi epic sztorit is 1-1 filmben, mind kettő béna volt. -
#5 Hát ez sz@r lesz! A régi Tom és Jerry mesék voltak a legkirályibbak, mostani újakba már mind low, nincs benne az a megszokott vadság hogy: Jerry egy dinamitot tesz Tom szájába, mivel az már túl durva (állítólag) a mai gyerekek szemében a szülők és a felnőttek szerint. A film kb olyan szintű lesz mint egy Baby Bolondos Dallamok :S.
Azt biztos hogy nem lesz a régi :S. -
5i #4 Több, mint valószínű beszélni is fognak és szerintem a korábbi mesék is azért siklottak félre, mert megszólalt a két karakter. Igaza volt Chaplinnek: "Amint a csavargó megszólal, meghal."
Ugyanígy voltam a Tom és Jerryvel. Szerintem sikeres lesz, de a klasszikus mesék színvonalát nem éri el. -
berc00 #3 egyetértek, nemtom mit tudnak kihozni ebből... -
berc00 #2 de imádtam, remélem nem rontják le a T&J nevet valami vacakkal... -
1Obi1 #1 Még egy klasszikus fognak elszúrni CG bullshittel?
És a Tom&Jerry egyáltalán nem az a fajta rajzfilm, amit csak úgy filmre lehet vinni. Két órán keresztül csapkodni fogják egymást serpenyőkkel, vagy betesznek egy tipikus Holywood-i epic sztorit, ami teljesen nem illik bele az eredetibe?