14
  • kiraly11
    http://ingyenfilmek.p8.hu/

Tom és Jerry 12 gyűjtemény.
  • smaszi
    "el tudják, biztos van rá módszer. érdekes, engem tévéműsorokhoz nem fűznek csodálatos emlékek."

Mondod te! De nekem semmit nem rontott pölö a VUK élvezetén ez a "kis sz.ar"
    Gondolom arra érti a csodálatos emlékeket, hogy jól szórakozott rajtuk... akárcsak én...
  • winnie
    el tudják, biztos van rá módszer. érdekes, engem tévéműsorokhoz nem fűznek csodálatos emlékek.
  • Picizöldfül
    nekem megmaradnak azok a csodálatos emlékeim a gyermekkoromból,amit részben a Tom&Jerry-nek köszönhetek..nem tudják azt elvenni tőlem:)
  • daswalker
    Ajjaj!
    Az előző mozi is katasztrofális volt, én már most félek :S
  • Chocho
    Fúú bazmeg... ettől már most félek...
  • koimbra1978
    Láttam már ettől a fickótól pár sajátságos elemzést, szerintem erőltetetten nyomja kevés poénnal
  • daneelolivaw
    ehhez csak egyvalamit fűznék hozzá:

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/1499-tom-and-jerry-the-movie
  • carville
    Csinálták a 2 órás püfölést és a hollywoodi epic sztorit is 1-1 filmben, mind kettő béna volt.
  • KennyGTP
    Hát ez sz@r lesz! A régi Tom és Jerry mesék voltak a legkirályibbak, mostani újakba már mind low, nincs benne az a megszokott vadság hogy: Jerry egy dinamitot tesz Tom szájába, mivel az már túl durva (állítólag) a mai gyerekek szemében a szülők és a felnőttek szerint. A film kb olyan szintű lesz mint egy Baby Bolondos Dallamok :S.
    Azt biztos hogy nem lesz a régi :S.
  • 5i
    Több, mint valószínű beszélni is fognak és szerintem a korábbi mesék is azért siklottak félre, mert megszólalt a két karakter. Igaza volt Chaplinnek: "Amint a csavargó megszólal, meghal."

Ugyanígy voltam a Tom és Jerryvel. Szerintem sikeres lesz, de a klasszikus mesék színvonalát nem éri el.
  • berc00
    egyetértek, nemtom mit tudnak kihozni ebből...
  • berc00
    de imádtam, remélem nem rontják le a T&J nevet valami vacakkal...
  • 1Obi1
    Még egy klasszikus fognak elszúrni CG bullshittel?
    És a Tom&Jerry egyáltalán nem az a fajta rajzfilm, amit csak úgy filmre lehet vinni. Két órán keresztül csapkodni fogják egymást serpenyőkkel, vagy betesznek egy tipikus Holywood-i epic sztorit, ami teljesen nem illik bele az eredetibe?