76
Modern Tánczene
-
#36 sose volt a srác normális :DD
Főleg mióta kitalálta a partyarcok topikban, hogy egy diszkóban a jard drogot tett a piájába, és le akarták csukni :DD -
#35 nagyon kellett a végére az a részlet a Zeitgeistből. de így hatásosabb, az tény -
karajjj #34 ez fúúú csillag van rajtuk meg annyi a telefonszámúk és a műsor címe is gyilkosság, az hülyeség... de bárány tuti, hogy besúgó ez tény :D -
#33 Agymosásnak tűnik! De mivan, ha tényleg megmérgezték, és csak úgy! Lejáratásból, vki nem csinál egy 18órás vidit! És ha megnézed, neki még van több is! -
#32 Ezek azért elég dúrva állítások valljuk be. Az egész végülis egy szállra épül, amiből továbbfűzi a sztorit.. Háát nemtudom, elég fura :D -
#31 Mi ez a szar?!:) K.A. regen normalisnak tunt...:) -
karajjj #30 bárhova megyek szinte minden kocsiból bárány ordít, meg mindenkinek bárányra csörög a telefonja... :\ -
#29 Ez durva! -
FrancescoTotti #28 hoppá :DDDD -
Hydroceph #27 hajaj, kicsit unom h 3 honapig ugyanazt a zenét játsza bárány, akkor hallok egy 2 honappal késöbbi hamvait és tök ugyanaz..
kicsit a faszom tele van már a white angellel is.. -
OPM #26 http://www.indavideo.hu/video/Discos_Hit_Radio_1 -
#25 Így egyben sehogy! Vol.-onként! :)
Megtalálható a nagyobb Torrent Tracker-eken és Rapid-on! :) -
Petike125 #24 letőteni hun lehet így egyben? -
F1re #23 nem aze de sztem gec joh zenet csinalt :D -
#22 -
Petike125 #21 Radio Slave - Grindhouse
áá de imádom :D sosem lehet megunni :D -
#20 ez a "tüc-tüc" hivatalos neve -
#19 -
#18 milyen stílusokat foglal magába? leragadtam bizonyos stílusoknál, nem jutottam el addig a gyűjtőfogalomig, hogy modern tánczene. :D -
#17 ez -
#16 te jamato hakucsi szorobla bla bla anime gyerek :D -
#15 HPG - Modern Tánczene
És már majdnem 3000zene van összegyűjtve! =] -
#14 HPG - Modern tánczene By. coinage66
Erre keress rá! :) Nagyon jó sorozat! Már a 200nemtomhanyadik Vol.-nál tart asszem! :D -
#13 kocsiba marhajó :D -
#12 Ilyet hogy lehet bírni 1 percig is? De ami a legszörnyűbb, hogy ilyen szép kép alá eszébe jut vkinek ilyen zenét berakni. -
#11 ehhh, megin tücctücc -
karajjj #10 annyira irtózok már báránytól meg haNvaitól, hogy azt el se hinnéd... -
#9 szerintem chris liebing:D -
#8 Hát nem zámbó jimmy sajnos -
#7 fav
-
Daza500 #6 Mi ez a pumpa-zene -
#5 -
#4 -
#3 -
#2 azigen...Hanvai...:DDDdddddd -
#1 Sziasztok!!
Ebben a fórumban a Modern Tánczenével kapcsolatos dolgokat, buliinfót, Dj infót, zene linkeket és további hasznos kis dolgokat várok. Egy pár dj a magyar repertoárból: Bárány,Lauer,Junior,Hanvai,Jován és még sokan mások