25
-
DagadtNinja #25 Úgylegyen!! De kérdem én, ha nem módosítod a gépedet, akkor ki a f***t érdekel, hogy elromlik, és két hetet nélkülözni kell? -
BuktaXbox360 #24 Ha máshogy nem lehet eladni a bebukott ps3at akkor tényleg csak az árcsökkentés marad végső próbálkozásnak... -
#23 nembaj...tavasszal ha jön a ps3-as árcsökkentés,akkor a MS is leviszi az x360 árát 120 dollárra,és akkor végre a minőség egyensúlyban lesz az árral... -
chronos75 #22 mi a francnak vennénk ps3-at? egy rakás game akadozik rajta, szegényes a választék, blu ray erőltetése.. wii: az exkluzív irányításon kívül mást nem tud felmuatatni, gyermeteg, lowpoly játékok..
szóval ezek után is csak a box marad annak összes szénné felnagyított hibájával. mellesleg nálam sem jött elő eddig egyik sem, pedig baromi régen megvan..
-
rudymester #21 1 hónapja vettem 360-at és eddig nem volt vele semmi probléma, pedig nem egyzer volt napi 7-8 órás online játék. Ráadásul vinyó nélküli, tehát a dvd meghajtó is fűt. Ez az E74 kód már nem egy friss dolog, kellett megint valami vita indító téma.
Mielőtt nekem esnének a wii és ps3 rajongók: Nem, nem szeretnék hadonászni. Wiire is kiváló játékok vannak, de annyira nem hoznak lázba. PS3 kicsit drága, majd ha fele ennyi lesz, talán veszek. Az X360 és a LIVE kombináció nagyon jó.
A szoftver a lényeg, nem a konzol. -
#20 Semmi köze hozzá hogy flashelt vagy nem. -
#19 Ez a 3 ledes hibajelenség legtöbbször nem flash-elt gépeknél jelentkezett?
-
#18 Az enyém is pont így ment tönkre. Játék közben bekockásodott a kép, miután kikapcsoltam és vissza már nem jött be semmi csak a hibaüzenet és a jobb alsó led pirosan világított. Szerencsére visszaküldtem és cserélték benne az alaplapot és a dvd meghajtót de elég kellemetlenen élmény volt főleg karácsony másnapján, ráadásul mire visszakaptam az is több mint 2 hét volt! -
#17 A hir nagyon jo pelda :
egy csokanak kiir valamit a gepe , beirja forumra hogy neki (es meg masoknak(kamu)) ilyet ir , aztan cikket irnak belole, aztan atveszik mindenhova, es mar magyarul is olvashatjuk .. nagyszeru....
-
#16 Öröm olvasni, amikor konzol tulajdonos PC-sek osztják egymást... csak íyg tovább srácok, megédesítitek a hétköznapi, konzolmentes PC-sek napjait :)))))
-
#15 miért? játszani azon is ugyanugy lehet. -
#14 ok, játszadozz csak a péeshármaddal, és a tucatnyi kíváló exkluzív címmel
-
jeti00 #13 Látom nagyon értesz mindenhez :) -
#12 már megint ez a sok faszláma a "ps3 sokkal drágább" jó lenne ha nem a fapados kungfupandás fostalicska boxot hasonlítanák a ps3-hoz -
jeti00 #11 Karácsonyra vettünk egy újat de még bírja, kíváncsi vok meddig :D ps3 tényleg jobb lett volna de sokkal drágább. -
#10 Szerintem ezzel nagyon sokan vannak még így. Az én haveri körömet valahogy elkerülte a RROD, a cd karc, az E74 hiba, de ezt már megállapítottuk, hogy mi valólszinűleg szerencsés csillagzat alatt születtünk és mi vagy a statisztikai hibaszázalék. Te meg velünk együtt abba tartozol :D -
Micsu #9 a sok pénz esetében arra 20 forintra gondolsz? -
#8 Bezzeg én megvettem a gépemet 2 éve, és semmi probléma nincs vele, azóta is vígan játszok, netezek, meg mindent csinálok rajta... ^^ -
#7 Olvasd is azokat a fórumokat.... ne csak fent legyél. -
Derapo #6 Az csúnya,hogy nemhallottál az E74-ről mert már az elite megjelenése után lehetett róla hallani.Pontosan a HANA meghibásodásáról,ami mint minden a boxban túlmelegszik.Megint frissek a hírek az sg-n :) Nekem meg csak ez a véres retkes,hibáktól hemzsegő,a halál vörös körével puffogó,fostalicska doboz kell:) -
#5 Egyébként lehet hogy micrsoftos vagyok, mert még nem is hallottam erről a hibáról pedig elég sok xbox forumon fent vagyok. Szerintem a világméretű hiba megint érintett vagy 100 embert akik telekürtölték a netet. Utána meg jönnek a tipikus, én már láttam olyan embert aki hallott arról, hogy a nagynénjének a szobatársának az öccsének az xboxa.....
Érdekes anno magyarországon a BMW ellen volt egy ilyen "hadjárat". Ős BMW-s vagyok, azért vettem mindig mert a kocsijaim közül ez volt a legszebb, legjobb, legmegbízhatóbb, de mindig találkoztam valakivel aki azt mondta, hogy: Megőrültél milyen drága a fenttartása meg mindig szervizbe kell vinni. És mikor azt mondtam, hogy az enyimet ugyan nem, neki milyen BMW-je van? Akkor mindig kiderült, hogy jah neki nincs is, nem is volt, csak hallotta, hoyg egyik embernek az ismerősének az ismerőse az mindig szervizbe visszi.
Ehhez képest a tények szerint a prémiummárkában a BMW büszkélkedhet a legkisebb szervizaránnyal, ha véletlen mégis be kell vinni akkor akkor kategóriájában a legolcsóbb a szervizköltség, és ellentétben a hírekkel a teljesítménye mellett a BMW fogyaszt a legkevesebbet. Na de ez már tényleg tökmás kérdés :) -
#4 Mi köze az xboxnak a pchez? Kicsit el vagy tévedve. Wiit vegyen az aki meghülyült Ps3-at akinek meg sok pénze van amit a sonynak akar becsengetni mert a játékok minősége háttt..... jöhet a flém :) -
aneurysm #3 Ideje lenne már a Microsoftra egy szép nagy bírságot kiszabni a sorozatos meghibásodások miatt. Meg kötelezzék arra, hogy akinek mondjuk háromszor tönkremegy az XBox-ra, annak fizessék vissza a vételárat + a játékokat is vásárolják vissza, ha a vevő úgy kívánja (hiszen a felhasználó nem tud platformot váltani. Ha már van egy halom játéka X-re, nem fog PS3-at venni.). -
Gauge #2 Szerintem faszság xboxot venni, még egy PC-t. Ha konzolt akar valaki, vegyen Wii-t (lebilincselő irányítás) vagy PS3-at (Blu-ray)... -
FoodLFG #1 "Red Ring of Death" hehe találó. :D
Bár gondolom akik találkoztak vele, azok nem örültek ennyire..