Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
#101809:<#puszis>#puszis>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Crea SMS: 11216
Nem érdekel ki kezdte, nem érdekel ki a fasszopó, csak normálisan szeretnék fórumozni, illetve játszani.
Ha képtelenek vagytok ember módjára elintézni a gondjaitokat, javaslom, hogy maradjatok csöndben, mert a civilizált emberek nem így oldják meg a problémákat.
És lehet jönni verni, akinek nem tetszik amit mondtam, kolumbiában vagyok. Igaz, jobban örülnék neki, ha normálisan folytatódna itt a beszélgetés...
egyébként mennék egy szb-re.
#101785-ti sirtatok hogy mindenki ide járkál,és hogy teli van friss reggel a topik.hogy csak annyit irnak be hogy szb. kawa csinált egy zártat...ezért én nem fogom senki seggét nyalni.de az hogy kawat nem vetted vissza az elitbe mikor vissza jött nyaralásból,helyette inkább krisztit raktad be,akit meg se szavaztunk (és ezt te írtad pmbe),hát elég szomorú....elkezdtél itt fönökösködni az elit fölött,csak mert csináltál egy képet.grat<#taps>#taps>
Sikeresen megnyerted a harcot babyface ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
Háturol támadtak meg<#rinya>#rinya>
juhajjaaaa A jóból is megáárt a sok;)
#101785-ti sirtatok hogy mindenki ide járkál,és hogy teli van friss reggel a topik.hogy csak annyit irnak be hogy szb. kawa csinált egy zártat...ezért én nem fogom senki seggét nyalni.de az hogy kawat nem vetted vissza az elitbe mikor vissza jött nyaralásból,helyette inkább krisztit raktad be,akit meg se szavaztunk (és ezt te írtad pmbe),hát elég szomorú....elkezdtél itt fönökösködni az elit fölött,csak mert csináltál egy képet.grat
juhajjaaaa A jóból is megáárt a sok;)
Telefonszám: 42522
két embert keresek
sofõr is lehetsz még... utolsó lehetõség, különben ...<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sms: 15556
gratulálok.
mester, mi lenne ha te is eltakarodnál a kurva anyádba? senkit nem érdekelsz te analfabéta szardarab.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.