Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer bannoltak?
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
1 hét alatt jöttek 20 szintet, vagy hogy?
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
#115689: figyeld meg hogy ki talal valamit..
de ha meg lesz a valasz kuld mar el nekem kivancsi lennek ra.
(Admin)
garantálom micsinálnánk valamit nekünk egy életre lapát lenne😊)
persze alvas nelkul meg ienek!😄
(Admin)
#115681 Most legalizálták a multit 😄 mivel peps...( nem tudom ki ) bannolva van igy amig alszik djf.... nyomhatja õ és nem lesz bann 😄 <#taps>#taps><#taps>#taps>
Na lépek én is aludni nem birom ezt már ideglieg...XD
sziasztok!
Crea SMS: 11216
Crea idõpont: 2009 Oct.6. - 22:54:39
Crea megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Crea idõpont: 2009 Oct.6. - 22:54:29
Crea idõpont: 2009 Oct.6. - 22:54:20
Crea idõpont: 2009 Oct.6. - 22:54:00
profin nyomod a kockát<#hehe>#hehe>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
kezeket a paplan fölé, bétóven a zene mócártja
igyátok meg a tv macit és nézzétek meg az esti tejet
én leléptem aludni nem rontom itt a levegõt tovább nektek
reggel 5 kor be nézek legyetek jók sziasztok és jó éjt nektek <#fogmosas>#fogmosas><#integet2>#integet2><#nevetes2>#nevetes2>
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
AkAfinucsi sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
<#worship>#worship>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Név:chavi Tel.szám:85172
olaszba se megyek többet <#gonosz1>#gonosz1>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Maffiozo : Farkasnor lvl:37 Tel: 98714\"A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.\" :)
mimás
Maffiozo : Farkasnor lvl:37 Tel: 98714\"A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.\" :)
Sikeresen megnyerted a harcot Bojlis ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
(Admin)
daw1d törölt a barátai közül!
Opciók: Törlés - Válasz
ez ennyi....nem könyörgök senkinek...megmondtam nem egyszer!
maffiozó: robocop