Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
robocop idõpont: 2009 Oct.7. - 6:02:28
robocop megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés<#worship>#worship><#worship>#worship>
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
Szintet léptél! Új szinted: 45. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz<#falbav>#falbav>
maffiozó: robocop
<#integet2>#integet2>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
wc-re menet közben:
A levél megírva és elküldve.. a találkozó megbeszélve. De valamit nagyon elszámoltál. Hiszen röviddel a pénz megszerzése után néhány SWAT-os rúgja rád az ajtót. Esélytelen a menekülés..
alszok tovább, jo8......
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
Jó éjt Mindenkinek!<#fogmosas>#fogmosas>
SMS:89574
Szintet léptél! Új szinted: 32. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz
Az elõzõ:
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Oct.4. - 23:05:40
Szintet léptél! Új szinted: 31. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +1
SMS:89574
Én is elköszönök jó éjt mkinek<#wave>#wave>
Jó éjt mindenkinek...<#integet2>#integet2>
robocop vs. kertvarosi
kertvarosi a gyorsabb, ezért õ kezd,
kertvarosi nem talál el, így nem sebez rajtad!
Colt M4 Carbine-t használva eltalálod kertvarosi-t 20397.09 sebeztél rajta!
A nyertes: robocop!
Súlyosan megsebesítetted kertvarosi-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
sajnálom családtagomat verted😞<#ejnye1>#ejnye1>
Hülye azért nem vagyok😛
Szintet léptél! Új szinted: 55. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Oct.6. - 13:20:50
Szintet léptél! Új szinted: 54. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
Új Szinthez XP: 23,018/25,560
<#hawaii>#hawaii><#nemtudom>#nemtudom>
Vannak szisztémák amivel fix lehet haladni gyorsan de engem nem motivál hogy nagyon gyorsan haladjak élvezem hogy mindig van valami dolog😊
Kondibünök kocsik kis verekedés stb😊
De ha engem kérdezel csako vagy crea tudja a titkot😊
Minenki ugy jatszik hogy neki örömet kikapcsolodast okozzon...van akinek ez a gyors fejlödes van akinek mas😊
Nekem mas😊
Na de azért nem rossz néha napi 2-3 at lépni😊
Az már más kérdés hogy vagy érdekel a véleménye vagy nem😊
Akinek érdekel a véleménye annak ugyis reagálok akié nem az ij😊
Az meg hogy ki mit talál ki az legyen az õ baja mint zolimontana-é is volt😊))))))))))))
(Admin)
Amit el lehet érni azt már elértem 😊
Sok a barátom mindenkivel szót értek és még néha élvezem is hogy nem tudnak már rajtam fogást találni😊
Elismerem a másik sikereit és ugyanugy örülök pl hogy csako 100 ra lép mint hogy én 40 re....mert aki normális arra nincs miért féltékenynek lenni😊
#115705 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> igen nekem is volt már napi 2 asszem 2 szer😊
Szintet léptél! Új szinted: 65. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
<#awink>#awink>és ma már ez a második <#hehe>#hehe> de kábé ez az,ami emberileg lehet...
(Admin)
adminok munkaja egyenlö a 0 val...
Én tudom azt hogy milyen mert engem és onoff-ot is azért bannoltak teszem hozzá szép vagy nemszép dolog de akkor ez még nem volt szabályellenes😊
Most pedig hogy a szabályban is benne van meg lehet csinálni és nem jár érte végleg bann?
Ja és minket nem engedtek vissza de csendben vagyunk és jáccunk multizás nélkül és meg lehet nézni az eredményt!
Amikor multiban nyomtam akkor sem haladtam sokkal jobban és igazábol szükségem sincs rá mert napi 14 et minimum jáccok igy is😊
Tehát nem lépek 3-4 et de ha nekifeszülök 22 óra 2 szint...de azt nem lehet birni sokáig.
onoff -nak igaza van ha valakit bannol azt minek engedi vissza?
Ha bannolta akkor szabályt szegett nem?
Vagy amnesztiát kapott? 1 napig sem volt rajta bann nem hiszem hogy nagyon megbánta volna.
Crea: ezzel csak ezt éri el admin hogy már mindenki tudja hogy van akinek mindent lehet és van akinek semmit...korrekt játék:S