143580
Maffiózó
-
#48 Nem tudom,én igazán mindíg autót próbálok lopni a pénz miatt. -
#47 Amúgy hogy érdemes játszani a leggyorsabb fejlődés érdekében? :D Egy bűnözés, egy autólopás, vagy máshogy? -
#46 LOL,Benn vagyok Hollandiában az 5 legnagyobb maffiozó közt:D -
#45 ja
de mondom, holnap már nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy nem tudsz dolgozni menni, mert addigra a kocsikból megszedheted magad :D -
#44 tehát akkor legközelebb holnap mehetek csak?
az úgy elég szar...
Maximus: értem, köszi. :) -
#43 Ha az össz XP-d eléri a 300-at akkor lesz nagyobb a %-os esélyed. -
#42 naponta :D
mondjuk én nem tudom miért megyek munkába, mikor egy kocsival a többszörösét megkeresem, mint a munkával :) -
#41 fú hát akkor nekem még nem mostanában fog nőni :D
amúgy ha már voltam munkában akkor legközelebb mikor mehetek? -
#40 az xp-től nőnek, 800 xp-től lett 24%-os esélyem az autólopásra, de azelőtt is még nőtt egyszer, csak nem tom mikor -
#39 fasza, már az autólopáshoz is kell bátorság :S -
F1re #38 nem tom pontosan h muxik v az xptol v h hanyszor probalod -
#37 azok mikor fognak nőni? -
F1re #36 szerencse :P minel nagyobb az a % genyod annal nagyobb az esejed ugye -
#35 Mitől függ hogy egy bűnözés sikeres lesz-e? -
#34 Mókás játék:D
Így esti szórakozásnak jó. -
#33 értem :D én kettőt küldtem ugyanabba az országba, de gond nélkül el tudtam adni, nem kaptak el :) -
F1re #32 mert nem tom bisztosra azt h ha elkuldod masik orszagba akkor ot lefoglalhatjak e es nem akartam kockaztatni szal a 23ezreset kulon kuldtem :D -
#31 miért megy mindegyik külön országba? -
F1re #30 épp most megy egy $23,288 kocsim lengyelbe meg egy $7,131 meg egy $12,705-es ausztraliaba -
#29 Jó lenne készíteni egy faq-t, vagy valamit, mert az oldalon nem sok leírás található :( -
#28 meg is fogom, csak akkor nem volt pénzem rá :| -
F1re #27 am a javitas az megeri ! direkt ugy van meg csinalva szal nyugodtan javitsatok meg -
#26 %-ban attól függ, hogy melyik szinten vagy :D Vidd rá az egeret, és ha azt írja, hogy 1/xy akkor lehet :) Szóval 1 energiapont kell hozzá. -
#25 msot kezdtem el vagánykodni autó lopást hány % energiától lehet?? mert msot "gyúrtam":D -
F1re #24 nincs nem eri meg 1enlore csak vaganykodni :D mivel qrva draga fenttartani a benzit :D+ ha veszel 1 garazst azt fullra fel kell szerelned minden vedelmi szarral mert ellopjak a kocsid 1bol -
#23 ja, nincs benne fegyver
de bug az van :D ha 500 dolcsiba kerül valami, és pont annyi van nálad, nem engedi megvenni, de ha 501 van nálad, akkor már igen
amúgy van kocsid, garázsod? -
#22 az jó játék volt, de ott mindig megöltek 1-2 nap után... abba is hagytam... -
F1re #21 de am meg ez sincs kesz ha jol tom meg fegyverek nincsenek meg csinalva meg iesmi de folyamatosan javitjak -
#20 ez egy az egyben az omerta játék:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1205175394
jó volt, öröm látni, hogy lett belőle egy teljesen magyar játék (ott csak forditgatások voltak hozzá) -
#19 Hej, de logikátlan... Az utazáshoz miért kell energia, ha repülővel megyek? Hiszen nem is én vezetem a repcsit, nem fogok lefáradni tőle :D -
#18 2 kocsira kapok 10k-t, de az egyik csak 1500-at ér, mert 80%-ban sérült, csak nincs pénzem a javításra :) Az a jó, hogy nem kell hozzá bátorság, nekem legalábbis nem vonta le :) -
F1re #17 haveromnak sikerult mar 17ezres kocsit lopni nekem 15 volt a max :D -
#16 Most fogok 10k-t szerezni 2 ellopott kocsi eladásával -
F1re #15 ne agodj mert most indult csak el igazan:) par napja regelnek csak rá 1folytaba az emberek am meg ha van vmi aranylag joh otletetk irjatok aztan megirom a keszitojenek mert 1ik msnes spanomé. am meg penzt ugy tudtok szerezni h lopjatok kocsit kuldjetek el masik orszagba aztan atutaztok oda es ott adjatok el mert igy nem veszik el a rendorok:) am meg a bunozessel tudtok faszan fejlodni jah es ne jatszatok nagyon black jacket :DD nem eri meg :D -
#14 szerintem se valami jó játék, mindég a börtönben ülök, ez így unalmas. -
#13 nem azért nyitottam a topikot, de ha jönni fognak, akkor azonnal szólok a modiknak :D -
#12 jönnekmegint a rablós linkek -
#11 újabb szar... -
#10 ja akkor ok csak nem értettem :D -
#9 JAaa nem rád gondoltam, hanem a játékot szaroztam le:D