143580
Maffiózó
-
Liszi #88 addig csak dolgozzak és járjak kondiba? meg néha egy-két autot próbáljak ellopni? tetszik ez az egész, csak nem értem, hogy mi alapján ajándékoz meg egy autoval :D -
#87 Akkor csúnya világ lesz -
#86 szereld fel minden biztonságtechnikai cuccal :D -
#85 Érd el a 300-at akkor már jobb lesz. -
#84 azt elvileg nagyon könnyen el tudják lopni :| -
Liszi #83 áhh, nekem nagyon nem adja a lopásokat. -
#82 Na én most vettem garázst,jogsit meg autót. -
#81 igen, asszem 800 xp-nél volt -
#80 Aha értem,köszi.Akkor gyúrok a 800 xp-re,ennyit írtál a következő fejlődéshez ha jól emlékszem. -
#79 nem tom, de a mai nap kerestem meg a ház árának 2/3-át
szóval 24%-os eséllyel elég sok kocsit el tudok adni :) ma asszem 10-12 körül volt ez a szám :) én nem szoktam bűnözni, de lehet azzal jobban lehet fejlődni... -
#78 Egyébként honnan a retekből van ennyi pénzed csak kocsilopásból?Mivel lehet jobban növelni az xp-t,van értelme bűnözni is vajon,mert néha ha össze is jön egy autó akkor is keveset kapok. -
#77 -
#76 na, már ezt is meg tudnám venni:
-
#75 szervezett bűnözni ne menjetek, bugos még, most ment el 25e dodom... -
#74 Köszi a gyors választ.Sikerült lopnom egymás után 3-at de elég ramaty állapotban vannak és eddig csak 5000$-al próbáltam javítattni. -
#73 Autótól és sérüléstől függ, de 1-10k között általában (bár nekem a legtöbb eddig 7000 volt) -
#72 Valaki magyarázza már el mennyi pénz kell az autó javításához? -
#71 Érdekes...Firefox-al működik... -
#70 lol, Lengyelországban én vagyok a leggazdagabb (bár nem sokáig, berakom a bankba a pénzem) és a legnagyobb maffiózó :DDD -
#69 Engem nem...kidob,hiába jó a felhasználónév meg a jelszó. -
#68 nekem azt írta ki elsőre, hogy rossz felhasználónév és jelszó, de aztán másodszorra beengedett -
#67 Nektek se jelentkezik be? Én bejelentkezek erre kiírja,hogy nemvagyok bejelentkezve és átirányít. -
#66 Biztos feltörték az oldalt -
#65 na, a t-online már felállt majdnem teljesen, szóval akkor nem az a gond :| -
#64 Szépen fogalmazott az aki írta a cikket
"Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a lehalás." -
#63 ja -
#62 Na akkor ezért nem volt 1 órán keresztül a netem. -
#61 Lehet őt is érintette a T-Online leállás -
#60 Nekem se jön be épp kérdezni akartam másnál is ez van-e. -
#59 Hmm...én is elkezdtem játszani,de autót még nem sikerült lopni,mindig a börtönben kötök ki:DDD De most az oldal se töltődik be... -
#58 Viszont nem tudom,hogy van-e értelme házat venni.Egy kicsivel tovább kell pihenni a megállóban,ennyi.Mert a partyzáshoz,füvezéshez és a rinygyózáshoz nem kevés pénz kell na és persze a fejlesztéshez is.De még így is kellene 20000$ dollár az első házig úgyhogy nem tudom mi legyen. -
#57 Sikerülni fog majd :D
Ezek az autók várnak eladásra eddig:
Dodge Grand Caravan SXT Minivan: $10,699
Ford Mustang GT: $13,822
Dodge Durango Sport: $10,931 :D -
Liszi #56 azóta se sikerül egy autót se sikerül egy bűntettem - lopásom se :D -
Liszi #55 sikerült ellopnom egy autót, amit elpostáztam Olaszországba, majd utána repültem és 9000$-ért eladtam, bár még szinte minden tulajdonságom 5 alatti, de majd idővel.. -
#54 Ja, és már féláron el lehet adni a házat, eddig nem lehetett :) Lehet beinvesztálok egy házba majd :D -
#53 lol, ezt nézzétek meg :D
"Hívj egy pár ringyót" -
Liszi #52 köszi szépen :) -
#51 edzél munkához, aztán munkavállalás, közben meg bűnözés és autólopás próbálgatás, hátha sikerül :D
és az éberségre figyelj, hogy sűrűn aludj a megállóban, mert ha egyszer lemegy, nehéz visszaszedni :D -
Liszi #50 én is most kezdtem el játszani, ötletek - tippek, hogy hogyan fogjak neki? -
#49 mondjuk én is azt csinálom folyton :)
kéne venni garázst meg kocsit, csak úgyis megrongálják az első percben :|