143580
Maffiózó
-
#328 sziasztok!
Tudjátok mi van a szerverrel? nem enged be
-
#327 Végülis csak azért van értelme autóval utazni,mert van amikor nincs se repülő se vonatjegy meg olyan is amikor rengeteget kell várni a következő járatig.Kocsival viszont 1-2 perc alatt ott vagy.Nekem csak egy garázsom van Hollandiában de ha kell akkor használom az autót csak igyekszem vissza a garázsba. -
#326 Úgy nézem most halt meg az oldal:( -
Liszi #325 oké, akkor végülis amelyik országba van garázsom oda menjek autóval, ahol nincs oda meg vonattal. értem.
nálam most teljesen meghalt az oldal.. -
#324 Igen,mert ott csak a parkolóba áll,hacsak nem veszel Olasz-ba is egy garázst. -
Liszi #323 köszi szépen.
ha elutazok pl USA-ból Olaszországba, akkor amíg ott tartózkodok, ellophatják? -
#322 Semmi vegyél nyugodtan csak arra vigyázz ha hazautazol a kocsiddal akkor nem áll be automatikusan a garázsodba,neked kell megtenni. -
Liszi #321 van egy garázsom az USA-ba, most szeretnék venni egy autot, és már annyian írták hogy baj van az autózással-garázsokkal, hogy nem tudom mennyi károm lehet belőle ha most beruházok egy verdába... -
#320 ja télleg :D rosszul emlékeztem, köszi
az még messze van :\ -
#319 800 és 1700, legalábbis úgy emlékszem -
#318 1300 xp-nél nem kellett volna nőnie az esélyeknek?
mintha vki ezt írta volna, hogy akkor nő -
#317 oké, megvan a garázsom állítólag, bolka azt mondta, bár utazásnál nálam parkolót ír ki... -
#316 Lehet,hogy tényleg le kellen zárni a regisztrációt egy időre,mert ez így nagyon gáz. -
#315 király... sehol jegy, benzin, eltűnt a hollandiai garázsom... :S -
F1re #314 meg vagyunk 4en sorry :D -
#313 engem se hagyjatok majd ki ha lehet :D -
#312 nem akartok bevenni egy két buliba... ? -
#311 a következőben benne lehetek én is? :) -
#310 Engem se hagyatok ki -
F1re #309 mi mar barmikor tudunk szervezni csak jarjon le a 13 ooora -
#308 jó lenne szervezni egyet, de ahhoz kéne level 5-ös ember -
F1re #307 1 baj van csak h a leggazdagabb szar az a kezpenz alapjan megy xd -
#306 Leggazdagabb vagyok kína, japán, orosz többit nem lestem még meg... :)
szervezzünk szervezett bűnözést... kellene xp (3-as vagyok csak) -
#305 Hát...így nem frankó játszani...folyton szerver hiba... -
#304 Szerző: bolka Dátum: vas. feb. 01, 2009 1:58 pm
A a baj, hogy nem rajtunk mulik az uj server. Már ott lehetnénk péntek óta. Csak azért vagyunk ezen az ideiglenesen, mert a kedves domain reigsztrátor b*szik átírni a nameservert.....
-
Rundstedt17 #303 ez a gond általában az újonnan induló játékokkal...egy félév amíg bugok és hely probléma általában megoldódik -
#302 Na jó most már kezd egy kicsit unalmas lenni ez a szerver probléma.Kitalálhatnának valami végleges megoldást vagy mondják meg kerek-perec,hogy ennyi volt,mert szerintem nem érdemes hülyíteni a népet.Már 1 órája meg sem mozdultak az értékeim. -
Rundstedt17 #301 Hát jah és mi lesz még később?szépen beindult a nap xinte bármelyszakában 100fölött van a játékosok xáma -
#300 B@ssza meg én is menni akarok!!!! -
F1re #299 szervezett bunozessel szereztem 800 xpt :P -
#298 Üdv a csapatban -
#297 üdv.
én is csatlakoztam, jelenleg Franciaországba :D -
#296 Remek,azt írják állítólag túl van terhelve a szerver azért nem töltődik semmi. -
Rundstedt17 #295 Szerintem még jó pár csere lesz:D. -
#294 Én is Hollandiában telepedtem le.Remélem azért ma nem fog behalni megint az oldal. -
#293 én ott, igen... nekem se töltődtek, egyre jobban szarakszik ez a szerver is :DDD -
#292 több mint 5 perce nem nőtt a bátorságom
és egyre több ez a internal server error..
szerk: énis hollandiában kezdtem letelepedni, már csak egy ház kell :] -
Liszi #291 nekem 5 perce semmit nem töltődtek az értékeim..
akkor Hollandiában telepedik le mindenki?:) -
Rundstedt17 #290 Hibás -
#289 Nekem ezzel megy de néha nálam is hibát ír ki.