143580
Maffiózó
  • FZoleee
    "Meddig lesz most szünet?"
    "nem tudni :("
  • Maximus4
    Azért írhatna valamit,hogy mikor áll helyre újra az oldal.
  • FZoleee
    autólopásos változás (bolka reakciója):
    "Gondoljátok azt, hogy rátok törték az ajtót, és minden autót lefoglaltak... Ezt se jelentenék be" pff...
  • FZoleee
    a fórum amúgy megy :DDD
  • Liszi
    pont most ülnék ide játszani egy kicsit... :D báár, inkább várok, minthogy felidegesítsem magam az óránkénti 0.001%-os növekedések miatt.
  • Maximus4
    Biztos most költözik
  • FZoleee
    asszem megint beszart teljesen az oldal
  • hapcizoli
    Nekem is ezt küldte hogy sokáig hagytam a kocsit.... a bátorság meg az energia szintem se ment sehova
    de ez vajon miért lehet?
  • Maximus4
    LOL Majd nézzétek meg a halál listát,elég sokan vannak már.Ha jól láttam innen nincs benne senki.
  • FZoleee
    de még ki se írja, vagy valami... áhh, na mindegy :D
  • FZoleee
    ja, a fórumon is panaszkodnak... nem lehet ám szólni, minek azt ugye... csak bevezetjük azt kész...
  • Maximus4
  • gabo91
    3 óra alvás után Energia: 1/8 [18%] (0 -ról indult)
  • gabo91
    Túl sokáig hagytad abban az országban a Jaguar XJ8 típusu lopott autót, ahol loptad. A kocsit megtalálták és vissza adták a tulajdonosának

Mi ez kérem szépen... ez valami új?
    másik:
    (Az oké, hogy itt hibákkal trehányul írunk, de hogy egy oldal tele helyesírási hibákkal legyen megszerkesztve... )
  • Liszi
    én szívesen mennék..Telefonszám: 8357
  • Willi Betz
    Az értékek meg nem nőnek. Már megint sokan vannak:DDDD
  • Willi Betz
    Már megint eltünt az autóm...szar ez a szerver...
  • FZoleee
    de jó lenne a vip, így most telespammelem a topikot a tűzjelző betörésére kaptam 33 XP-t... eddig max 8-9-et kaptam :D
  • FZoleee
    most nézem, kondizásnál már 1 energia felhasználása 10-ed annyi pontot ad, mint adott :SSS pedig így simán meglett volna ma az eladói állás, de így a munkával kell megszereznem a pontot rá :S
  • FZoleee
    pff... Addig marad ilyen szar, de jó :S
    Holnaptól én is tudok szervezni szervezett bűnözést :) Írjatok, ha akartok csatlakozni majd a bandához :D
  • monguzmajom
    jó lesz végre, mert a buszmegállóban sem tudok nyugodtan hunyni
  • Maximus4
    "Szerző: bolka Dátum: vas. feb. 01, 2009 10:06 pm
    Várhatóan jövőhét elején végre vége a szenvedésnek, mivel költözünk a megérdemelt szerverünkre... ;)"
  • Maximus4
    Én mennék nagyon
  • gabo91
    Úgy néz ki lesz banda szervezett bűnözésre. Pár nap kell még max. és meglesz az 5-ös szint. Egy embernek van hely még a csapatban...

4725
    dobjatok üzit ha érdekel a dolog...
  • redbull0304
    Nekem ma nem ment... :/ 3-at sikerült! Tegnap annyit loptam, hogy tudtam házat, garázst venni és még fel is tudtam őket szerelni...
  • FZoleee
    nálam nincs kamatozás...
  • Maximus4
    A bankban már van kamatozás,viszont eddig nem volt átutalás vagy csak én nem vettem észre?
  • toysoldier
    én nem számolom hányat lopok el egy nap, de sztem ma 5 fölött sikerült :]
    pont most loptam még egyet :D

holnap este, ha minden jól megy megtudom venni a házam :]
  • Maximus4
    Az tegnap volt nem a mai napra írta.
  • Liszi
    jaa, azt nem néztem, sry.. tök mind1 :D 5öt nem lopok el egy nap...
  • toysoldier
    pénteken írta...
  • Liszi
    én egész nap kb 9-10-szer tudtam auto lopást megpróbálni, 2szer sikerült... Yamaica ezzel szemben ezt írta be az oldalon lévő fórumba :

A mai napon 8.00-14.00-ás időintervallumban 22 kocsit sikerült meglovasítani! :P

Ford Explorer Sport,Ford Explorer Sport,Honda Odyssey LX Minivan,Jeep Grand Cherokee Laredo,Mitsubishi Eclipse GT,Cadillac Escalade Sport,Jeep Commander Limited Sport,Cadillac DeVille DTS,Cadillac Escalade Sport,Ford Explorer Sport,Honda Odyssey LX Minivan,Nissan 350Z Grand Touring,Cadillac DeVille DTS,Cadillac Escalade Sport,Cadillac DeVille DTS,Honda Odyssey LX Minivan,Honda Odyssey LX Minivan,Nissan 350Z Grand Touring,Jaguar XJ8,Jaguar XJ8,Lincoln Navigator Sport,Chevrolet Impala SS.
  • FZoleee
    ja, de lassan töltődik, erre is vártam majdnem 1 órát :D
  • Maximus4
    Te kegalább tudsz bűnözni,egyébként tényleg lol.
  • FZoleee
    lol, új szövegek :DDDD
    "Felkészülsz.. magadban mosolyogsz. Ismét jót fogsz szórakozni. Megindulsz hát a tűzjelző felé s felkészülsz a kis üveglap beütésére. Ám talán balszerencsédnek, talán a sorsnak köszönhetően rosszkor tetted. Az egyik biztonságiőr kiszúrt. Letepert, és a kiérkező rendőröknek átadott. Kellemes pihenést...!"
  • Liszi
    mysql error..
  • Maximus4
    Ahogy vesszük,a töltődés még mindíg nem jó pedig nem is vagyunk sokan.
  • Liszi
    újra jó ;)
  • 666miki666
    Köszönöm
  • Maximus4
    Túlterhelt és behalt,félek egy darabig megint nem lesz.