143580
Maffiózó
  • Maximus4
    Jókor szólsz
  • Liszi
    igaz..
  • autoszimulator
    érdekes szolgáltató, már rég otthagytam volna őket, ha fizetek valamiért, akkor az nem ez szerintem
  • gabo91
    off:
    élénkíted a gazdaságot...
    ellopod a kocsit akkor a bontóban lesz meló... neked lesz pénzed amit elköltesz ... fogyasztasz... így gazdasági kőrforgásba pénzt teszel... meg ugye lendíted a forgalmat itt ott...
    akitől loptad annak fizet a bisztosító... majd vesz egy új kocsit (föleg hogy mennek le a kocsi árak) vagyis igény, kereslet van kocsira... így kell gyártani kocsit is (na persze raktárak fullon vannak, de az most mind1) mivel kereslet van és van munkájuk ezért nem megy csődbe a gyár, nem rugják ki a munkást... lesz pénze, ergo lehet igénye... és tud fogyasztani mert van pénze... ha fogyaszt akkor... /kezd el olvasni előről/ mert azzal hogy fogyasz (pl. vegyen kenyeret) nem megy csődbe a pékség a péknek lesz munkája --> lesz pénze és ő is tud fogyasztani...

Ki jár rosszul azzal hogy kocsit loptál/lopsz...? a biztosító... de vele ki foglalkozik... xd
  • gabo91
    minek...? elviszed bontóba... megspórolod az utazást, és a postaköltséget... xd
  • FZoleee
    "NA! lehet várni, de már úgytünik tényleg csak a jövőhét elejéig. bolka elmondása szerint minden gond megoldva, csak a szerver munkatársai hétvégén nem dolgoznak :)

az pedig elég nagy marhaság, hogy megy a game, csak más címen :) nem kell más sokat várni.
    Szerintem bolka is hamarosan megerősíti az indulást, csak mint eddig többször is kiderült, rajta kivülálló okok miatt nem ment a bejelentett idő szerint a játék. gondolom nem mer már mit mondani...

türelem... játékterem..."
  • Maximus4
    Na jó,én este kimegyek ellopok egy autót aztán elpostázom Hollandiába a javítás után és vasárnap utazok és eladom.Elegem van,játszani akarok
  • gabo91
    Hát nem lesz...
    Szolgáltató nem dolgozik hétvégén... 1 hete van üzembe helyezni... a poén az, hogy tegnap volt az első nap...
    hétfő lesz a második...
    jövőhétbe se éljétek nagyon bele magatokat...
  • Rundstedt17
    még most sincs?:DDDDDD
  • TonyMontana18
    ...meg vki azt is irta hogy valószinüegész hétvégén semmi....
    azér bolka szerintem megoszthatná velünk hogy télleg most várjuk e hétvégén a játékot...
  • gabo91
    ma se lesz már semmi...
    eltemethetjük...
  • Sanyika001
    Hmm.. Hmmm... várunk-várunk! :D
  • FZoleee
    10-11 felé indul ma (elvileg)
  • TonyMontana18
    heloooo
    na ma már indulunk vagy lesz vmi?:D
  • Maximus4
    Szerző: bolka Dátum: szer. feb. 04, 2009 5:13 pm
    A mai indulás mégse biztos.... közbe jött valami. Bocs srácok/csajok :(
    Ha ma lesz az indulás akkor is max éjjel.
  • TonyMontana18
    nemááá....
    remélem holnapra már bejön mer eddig azt irja ki not found...
    szal remélem holnap reggel már megtalálható:D
  • Maximus4
    Szerintem este 11-nél előbb megint nem lesz semmi.
  • gabo91
    többet szünetelt mint működött eddig... :S
  • FZoleee
    Miért érzem úgy, hogy ezen az oldalon átok ül? :D
  • Willi Betz
    Aztán éjjel jön egy olyan: "Bocsi most se sikerült elindítani az oldalt,ezért határozatlan ideig nem lesz oldal" :DDD
  • FZoleee
    "A mai indulás mégse biztos.... közbe jött valami. Bocs srácok/csajok :(
    Ha ma lesz az indulás akkor is max éjjel."
    pff...
  • autoszimulator
    (láttam a tv-be :D)

aha :DDD
  • gabo91
    You allready known that pimpin...

Már írtam én is, hogy jó lenne pimpkedni

-drog
    -kurvák
    -fegyver
    -aztán jön csak a többi dolog...

(Remélem nem ilyen minimális mértékben lesz mint a drog kereskedelem...)
    De várom már, komoly lesz nagyon...
  • toysoldier
    ez jól hangzik :D
  • FZoleee
    Egy javaslat:
    "Én az autólopás mellé még betennék 1 prostitúciót, ahol lehet lányokat futtatni(bocs hölgyek) mert a prostitúció is meghatározó az alvilágban (láttam a tv-be :D). Szintenként egyre több lányt tarthatsz, ha lehet képes megoldás akkor a szebb lányok drágábbak a csúnyák olcsóbbak és kevesebbet hoznak a konyhára. A prosti akár meg is szökhet, akkor buktad a pénzt... :o"
    Amire válaszolt bolka:
    "Ticko, ez már tervben van és benne is lesz" szóval hamarosan futtathatunk lányokat is
  • toysoldier
    szerintem szerda estét.
  • TonyMontana18
    és mit takarhat a szerda este?:S
  • FZoleee
    "SZERDA ESTÉRE VÁRHATÓ AZ INDULÁS ;)"
  • Maximus4
    Várjuk már nagyon
  • gabo91

Az jó lesz...
  • FZoleee
    "Beszéltem bolka-val, és holnapra tudott saccolni egy indulást. Megéri várni, mert aztmondja a végleges szerverre költözik, és innentől már nem lesz gond :) ámen :D"
  • autoszimulator
    lyézusom
  • Slayerss
    És most mi a balya én beirom h www.maffiozo.hu és hülyeséget hozz ki :S:S:S!!
  • Sanyika001
    Sziasztok, nekem tetszik nagyon a játék, csak ez a túlterhelés, költözés bekavar! :S A kezdés előtt kellett volna ezt megcsinálni! A BlackJacken buktam elég sokat, mert ez a vacak szerver nem működött, és mire frissítettem a lóvé sehol... :S :D
    Tudtok tippeket adni a fejlődéshet? 1. szintű vagyok, de nem nagyon akar fejlődni! S O S :D
    Üdv,
    Sanyika001
  • larababy
    úúú nem is néztem milyen egyformák vagyun L :) még a kommentjeink is pont egy ora elteltével küldtük :) Még mindig nem jo az oldal :(((
  • larababy
    Hi all, :) én most kezdtem tegnap Liszi látom te már régóta csinálod :) nagyon profi vagy :) tudnál nekem segiteni? jo az adatlapod is ;)
  • Liszi
    "Meghatározatlan ideig szünetel (szvsz nem tudni)"
  • gabo91
    Ugyan így vagyok, mondom egy 2,-3 órácskát lopkodok kocsit...
    majd holnap
    Szép dolog ha újítanak csak nem ártana nyökögni valamit azért...
  • toysoldier
    persze hogy akkor költöznek, amikor meg volt beszélve mára egy szervezett bűnözés
  • Maximus4
    "Az oldal éppen költözik át az új szerverre."