143580
Maffiózó
-
maarkikemp elek #488 délután van, gyermekek végeztek a suliban.. több felhasználo, mimnt délelött lassuszarszerver.. -
#487 megint kezd lassulni az oldal -
#486 akartunk menni de elég bugos...
kocsit nem engedte kiválasztani, utánna nem tudtam belépni...
-
#485 csak én nem tudok utazgatni vagy sehol nincsenek jegyek...??? -
Sanyika001 #484 *részt -
Sanyika001 #483 Állami bankrablásban szét vennék! A buli felét állom!!!!!!
Dobj egy sms-t: 3814 -
#482 random adja hát ez jó...
nem mindengy hogy dupla vagy szimpla...
kicsit szopatós a játék...
egyébként kocsilopás is tiszta szívás ha lopok is 2-3 XP-t kapok, ha nem sikerül akkor 0-1
legtöbször semmit... :S
anno 9-10 volt ha nem sikerült 10-15 ha sikerült... -
#481 random adja a pontokat, vagy 1-et, vagy 2-t kapsz, szóval ez szívás... -
#480 Tegnap szintet léptem, 3-4, de ugye azt törölték. Ma is elértem a 4-es szintet, de úgy rémlik, hogy a bátorság nem 5-ről 6-ra változott, mint ma, hanem 7-re. -
#479 Robbanószer szakértő akar lenni valaki? "Megüresedett", nem tud USA-ba utazni az előző jelölt :D -
maarkikemp elek #478 vki tudja bolka elérhetöségének vmelyik modjat? pl imélcim stb..? -
#477 érdekes lesz így ez a játék... -
#476 nekem is volt vagy 200k-m, meg úgy nagyjából 2000 xp tűnt el... 6-os szintű voltam már, most csak 5-ös :( -
#475 basszák meg...
feltünt valakinek, hogy a tegnapi kőr eltünt?
Az elötti adatok vannak visszaállítva?
magyarul tegnap a semmiért güriztünk...
Gyanus volt hogy nincs nálam kp. este ott hagytam 190k-t ami a kocsilopásból jött...
meg nem támadtak, hol a pénz hol a pénz..? nézem xp-t? 280 570- volt tegnap este...
garázs, kocsi sehol... tegnap vettem őket...
-
#474 rohadjon meg az összes... és azt se tudom, hogy ki jelentkezett a szervezett bűnözésre :S vagyis tudom nagyjából, de hogy milyen posztra, azt nem :S -
#473 F@kk ez meg mi??? minden délutáni cuccom eltűnt?xp,lóvé,kocsi...ez mien dolog...:( -
#472 omg elvesztek a délutáni dógaim, a pénz, az xp, minden -.- -
maarkikemp elek #471 egy megbizhato fain szerver kell ide nekünk.. dobjunk össze gondolom nem 1000-ren vunk mindenki beledob 10 forintot havonta és táádáám :] -
#470 talán akkor nem volt 200+ ember által folyamatosan nézegetve a bűnözés, rablás menüpont, nem volt ennyi adatbázis lekérés sem :D -
maarkikemp elek #469 szeretnék én még regisztrálni az oldalra? oO -
#468 aranyköpés...
Rólunk írták, vagy főoldalra (már ha megy az oldal) idézetnek ki lehetne írni ezt a mondatot... -
#467 Én csak azt nem értem,hogy már majdnem egy éve megy az oldal addig nem volt vele gond csak most amikor publikus lett? -
#466 remélem azért néha majd játszani is lehet... -
#465 És most már a fórum sem megy úgyhogy semmilyen formában nem lehet tudni,hogy mi van vagy mi lesz. -
#464 be se jön az oldal ,ezért kellett költözni?...:( -
#463 Pedig épp kérdezni akartam,hogy mikor megyünk. -
#462 Na most már felgyorsult az oldal sokkal hamarabb nem csinál semmit és ír ki hibát -
#461 Délután volt 2 percem mikor nem kelett félórát várni töltésre, gyors megszabadultam a felhalmozott kocsiktól... lett is belőle 200k píz...
xd
most meg be sem töltni...
ej ej... hogy lesz igy bűnözés...? -
TonyMontana18 #460 vki szervezett bünözésbe bevehemég 150xp és 4es szinü vagyok...
előre is köszi -
#459 A kurv@k f@szát(bocsánat)de bármire kattintok semmi sem történik csak tölt és tölt aztán probléma az oldal betöltésével,ennyi -
TonyMontana18 #458 oldalbetöltési hiba...
időttullépés..
javuljon meg:(
mondjuk ne panaszkodjunk legalább van oldal:)
több mint a semmi -
#457 nekem már bese jőn.Csak tőlt tőlt és tőlt
-
#456 olyan lassú!!!!!!!!! -
#455 Már megint haldoklik az oldal vagy mi retek van?Borzasztóan tetű lassú az oldal -
#454 persze :D -
#453 :(
de legközelebb mehetek énis? -
#452 sajnos már minden hely betelt -
#451 én akarok :o
8648
:o
szerk:
"az lenne a nagy kérdés h miután már regisztráltam freemail-es citromail-es és hotmail-es imélcimmel, miért nem küldi egyikre sem a megerösitö imélt. : \"
vkinek van ötlete? -
#450 Legalább meg van a következő indok a költözésreLassúság,hiba stb. -
#449 Na kaptam repjegyet... bűn szar az oldal... amikor hibaüziket dobált még elviselhetőbb volt... most butaszar... van 20 kocsim de nem birom eladni őket olyan lassú... nagynehezen lett repjegy...
azért valamit kitalálhatnának ... oké valoságban is korlátozott a jegyek száma... de itt faszság mert egész játékra betesznek 300 jegyet te is abbol veszel usa-ban mint én japánban... ez egy vicc...