143580
Maffiózó
-
#528 hát a pénz egyrészt, másrészt szerintem még nem is lehetne alapból családod, mivel még nincs "tiszteletbeli maffiózó" rang... lehet a küldetések bevezetésével lesz :) -
Busy #527 mi az oka? a lóvé? igazából ahogy én nézegetem,meg számolgatok nagyon hosszú idő mire lesz család,meg bármi normális banda háború -
#526 ööö... amikor nyitottam a topikot, akkor kezdtem, naponta azért elég sokat tolom, családom meg nem mostanában lesz xD -
Busy #525 jó neked :D mikor kezdted? napi hány órát tolod? családod mikor lesz? :D -
#524 izé, hetedikre -
#523 én mindjárt a hatos szintre lépek :DDD -
Busy #522 hát ehhez gratulálok... 3as szintre léptem és 1-1 energiát és bátorságot kaptam...lehetett volna 2 bátorság akkor nem lennék ideges -
Darkboy #521 hm.. most nézem :D megvettem a kocsimat, tudok vele utazni, de nem jelzi az adatlapomon hogy lenne kocsim :D érdekes -
Busy #520 ja itt lentebb valaki panaszkodott,hogy a kocsi lopásért alig jár XP...hát teljesen jogos,hogy alig kapunk érte XP-t
ugyanis a kocsilopásnál a pénz szerzés a cél,ha ugyanannyit XP-t kapnánk mint a bűnözésért,akkor alap,hogy mindenki kocsikat lopkodna -
Darkboy #519 az :D -
Busy #518 most nézem,hogy ez a munka dolognál ,meg nem úgy számol mint mindenhol máshol,hogy éjfélkor adja az újabb adagot,hanem 24 óra...ez így elég suxxx -
Busy #517 hmm jó kérdés :D én még nem tartok ott :D
még csak lvl 2n vagyok és jóformán csak bűnöztem eddig,mert a kocsilopásra gyenge a százalékom,ergó nincs is pénzem -
Darkboy #516 nem lopott XD vettem :D -
Busy #515 lopottal sehogy -
Darkboy #514 plíííz, help nekem :D -
Busy #513 hmm 100-150 nem rossz -
Darkboy #512 sziasztok, a garázsba hogy lehet beállni a kocsival? :DDD -
#511 változó... bár csak állami bankrablásban voltam még, de ott 100-500 ezer dollárt lehet kapni (ezt persze még el kell osztani a 4 ember között). -
#510 szervezttbűnözésbe beszállnék 1100xp-mvan.a tel számom:2536 -
Busy #509 valami rutinosabb rókát kérdeznék,hogy egy szervezett bűnözésben mennyi pénz van? 3 féle van,melyikből mennyi akad le az embernek? -
Liszi #508 akármit csinálok max 1-2 xp-t ad a sikertelenekre... :\ -
Busy #507 na végre letelt a 24 óra a regeléstől...
na hát télleg jobb volt mikor tele volt internal errorral az egész
ha törlődik,bár nem úgy néz ki,akkor télleg ideges leszek,tegnap csináltam 300 xp-t az elment a sunyiba,ma meg már 400 fölött járok... -
#506 igen...
mivel szar az utazás ezért úgy csinálom orosz - usa vonalon dolgozom reggel kezdtem oroszban. elloptam délig 10 kocsit folyamatosan mentek usa-ba utánuk mentem eladtam őket egyben. aztán amiket loptam küldöm azonnal oroszba, most megyek eladni őket. ott alszom aztán majd vmikor melozunk de nem holnap... -
Liszi #505 a szövegre érti a masszívot nem a szerverre-játékmenetre.
ha ellopok mondjuk 5 autot ~6óra alatt, postázom őket Kínába, akkor ott meddig "tárolhatom" őket? -
#504 Üdvözöllek a Maffiozo.hu-n!
Mi az a Maffiozo.hu?
Egy masszív szövegen alapuló
böngészőben játszható online többjátékos
gengszter/maffiozó MMORPG szerepjáték.
----
ja masszív mint a forint...
-
TonyMontana18 #503 remélem nem törlődik:(
ma léptem 4es szintre...
vmit csinálnak remélem...
pl: regisztrációt legalább egy kisebb időre korlátozni vagy nemtudom.. -
#502 na az meg a másik... -
#501 na az meg a másik... -
#500 miért neked betölti az oldalt... nekem baszik bejönni...
de ez így iszonyat igértek már minden szart két hét után enyit tudnak felmutatni... a legelső tesztszerver nem volt ilyen bugos meg ilyen lassú... -
#499 Rólam ne feledkezettek meg -
#498 valamit kezdhetnének már vele tényleg, mert előbb bassza fel az agyam ez a lassúság, mint hogy élvezzem a "játékot" -
maarkikemp elek #497 mivel lehet tulajdonképeen pénzt keresni mer nekem sosincs pénzem : O : D -
#496 olyan mérges leszek hogyha holnapra minden eltűnik ! -
maarkikemp elek #495 köszi -
Liszi #494 kezdek ráunni már, ennél még az előző szerver is gyorsabb volt. -
#493 igen
300, 800 és 1700 xp-nél.
utána is nő biztos valamikor, de azt nemtudom mikor. -
maarkikemp elek #492 a bünözési és a kocsilopási eséJek egyszer nöni fognak? -
#491 na már csak az kellene ide is mint anno traviannál volt az esemény torlodás... az valami vicc volt... órákat kelett várni hogy lezárja az építést... azért is hagytam abba... -
#490 dejó...most meg az oldal lassúsága miatt buktam egy 15ezres kocsit..
pénzt akartam felvenni a javításhoz, erre mire felvettem kiírta h megtalálták mer sokáig hagytam ott..
nagyon jó a "játék" -
#489 szerintem le kéne zárni a regisztrációt..
így is alig bírja az embereket a server, nemhogy még percenként 2-3 ember regel