143580
Maffiózó
-
Busy #568 hova gondolsz? :D:D -
Busy #567 hova gondolsz? :D -
#566 Hát még nem jött meg, megint szarkodik a rendszer úgy néz ki :S -
#565 Ezt a két jószágot nem elbugázni!!!
Különben hidegvérű gyilkolás áldozata lesz az aki megteszi:DD -
Busy #564 ment a freemailos-ra leírtam az instrukciót is -
#563 E-mail-t nem ismered?
Írd meg a mailban, hogy mennyi példányban kell, meg minden instrukciót!
-
Busy #562 örülök baszki,de az igazoló lapokat ki kéne nyomtatni...tudod,amit tegnap beszéltünk! -
#561 Nem tudok most menni, csak ide írkálok max.
Már megint loptam négy kocsit :D -
Busy #560 inkább gyere MSN-re he :D ha nem jössz nézem a heroest... -
#559 Hát igen, főleg hogy hétvége következik és szerintem be lesz állva a szerver mint az állat. -
Busy #558 de soká leszek én még 5ös...kell még 2-3-4 nap -
Busy #557 :D az is valami -
#556 lol, kiraboltam valakit... 3 xp és 600 dolcsi :DDD -
Busy #555 ismét egy újabb nap :D -
#554 lol, tényleg lehet rabolni, nem kerül semmibe se :DDDD de ma nem sikerült kirabolnom azt a gyereket :( -
Busy #553 hupsz,aszittem csak 5ös szintűt lehet rabolni,akkor oda kell figyelnem,bár csóró vagyok mint a templom egere -
#552 4es vagyok
nemtudom
használd lécci a válasz gombot. -
Busy #551 wow hanyas szinten vagy és mennyitől lehet rabolni? -
#550 Andrej kirabolt! Elvett tőled $6,898-t.
-
Busy #549 és az ölés mit jelent? meghalsz végleg? vagy kitesznek 1 napra mondjuk? -
#548 Még senkit,ott van a stasztikában,hogy még mindenki él. -
Liszi #547 5-ös szintűnek ha jól tudom, de fegyver nélkül már lehet ölni? vagy egyáltalán öltek már meg valakit? -
TonyMontana18 #546 értem...
és hányas szintünek kell lenni ahhoz hogy megölhetek vkit?
szervezett bünözés.....
9254 szivesen mennék) -
#545 Szar az egész oldal...tetü lassú,nem lehet semmit se csinálni-.- -
#544 14. Halál lista
Ide felteheted azokat az embereket akiket megöletnél(ára: $100,000 + az ár amit fizetsz a gyilkosságért + $25,000 ha mindezt ismeretlenül szeretnéd csinálni)
szervezett bűnözésre mennék énis. -
TonyMontana18 #543 mi a lényege a halál listának?
vki szervezett bünözés?
bár csak 4es szintü vok -
Busy #542 lenne még 1 kérdésem...ha veszel pl házat,vagy garázst,vagy autót, akkor azt mennyiért tudod eladni? van valami % amivel csökken? vagy hogy müxik? -
Busy #541 kezd lassulni...hazaértek a gyerekek (már a bejárósok is :D ) -
Busy #540 na zsear 800xp jobbak az esélyek -
Darkboy #539 :DDDDDDDDDDDDDD -
Busy #538 VÁLSÁG elérte ezt is :D -
#537 De miért fogytak el a részvények?
Nem értem én ezt a játékot, korábban olvastam hogy jegyek sincsenek mindig az utazáshoz. Akkor most részvény sincs. Mi ez? -
#536 Tőzsde alatt megnézheted a "Mehet" gombra kattintva... Mellesleg már a részvények is elfogytak, annak a menüpontnak sincs már sok értelme... -
#535 A részvényeket amiket vettem, azt hol lehet megnézni, mert sehol nem találok ilyen menüpontot? -
#534 van ilyen, nem kamu, ott van a drog menüpont :) de nem kaszálhatsz vele sokat, mert keveset tudsz egyszerre venni, és ha elutazol, akkor lekapcsolhatnak -
Busy #533 valahol olyat írtak,hogy megveszel valahol drogot és máshol drágábban lepasszolod meg ilyenek? akkor ez kamu? vagy csak alig lehet vele fogni valamit?
-
#532 azonkívül semmire :D -
#531 Na már megint kezd döglődni a játék! :S
Csinálhatnának ezzel valamit, mert így nagyon gány lesz a délután a melóhelyen. :) -
Busy #530 ahha vágom már
ja figyelj már zolee...mire jó az utazgatás,azon kívül hogy a kocsikat elküldöd oda és eladod...szóval help kéne ,mert láma vagyok -
Darkboy #529 bakker XD még mindig nem vágom miért írja ki hogy nincs kocsim ha tudok vezetni már :@