143580
Maffiózó
-
#608 Van valami értelme értékelni valakit? -
#607 42% kocsit lopni, bűnözni meg 58% (és egyesével csökken, minél nehezebb) -
#606 mekkora az esélyed kocsit lopni meg bűnözni? -
#605 ha jól figyeltem, akkor 13000 xp környékén újra esélynövekedés xD -
#604 izé, szóval szervezett bűnözés, és már 1 bátorságpontért is 20 xpket ad, ha sikerül a SIMA bűnözés. -
#603 bűnözés és már 1 bátorságpontért is 20 xpket ad, ha sikerül a bűnözés :D ja, és a héten beteg voltam xD
#602: dél körül -
#602 holnap hánykor lesz? -
F1re #601 elmondod h lepsz ien gyorsan szintet ? folyamatosan bunozol ? -
#600 grat. durva vagy -
#599 Ebbe én is benne vagyok? -
#598 ma már nem, de holnap igen... már csak sofőrt keresek :) -
TonyMontana18 #597 fzoleee
szervezett bünözést bevállalsz ma?
pls add meg msncimed privibe ird meg
azt kérdeznék
-
#596 Nem vagy elég nagy szintű. Min. 10es level kell. :( -
#595 Szintet léptél! Új szinted: 8. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
10-es bátorságtól asszem lehet kocsit lopni, és nekem most pont 10 van :DDD -
#594 mintha kezdene begyorsulni az oldal :DDD -
#593 igen, időben és térben vezérli a usermegszakításokat -
Busy #592 azt figyele,hogy van pár percenként 1 olyan perc mikor faszán megy...lehet bolka talált valami megoldást,és így legalább nem az van,hogy beáll teljesen,hanem szétosztja a felhasználókat időben,sztem... -
#591 be indul le lassul ez fog menni végig.De szerintem éjjszaka majd jobb lesz -
Liszi #590 mindenki hazaért a suliból, péntek is van, ergo semmit sem tudok csinálni már :D:D -
Liszi #589 én se tudok beállni a garázsba, valaki megtalálta már a megoldást? -
Liszi #588 én is mennék majd valakivel, szóljatok légyszi ha kell még egy ember, kösszi.
tel. : 8357 -
#587 jöhetsz velünk, holnap megyünk -
#586 erre én is kiváncsi lennek -
Busy #585 milyen szinttől lehet résztvenni szervezett bűnözésben? vagy mi kell hozzá? -
TonyMontana18 #584 helooo
vki szervezett bünözés?
számom 9254 -
#583 jaja én is ugy csinálom hogy ne tudják elopni -
#582 Rakjátok banka a pénzetek akkor nem tudják ellopni...
én csak pár ezret hagyok magamnál hogy legyen utiköltségre, kocsiutaztatásra... -
#581 elég jövedelmező ez a rablás xD
Sikeresen kiraboltad: gyurmazje. Szereztél 1 XPt és $4,258-t. -
#580 Dobj egy sms-t légyszi, nem tudom a számod.
Kitörölte az összes sms-t, telefonkönyvnél meg kifagy a böngésző is... :S
4725 a számom -
#579 Sikeresen betörted bolka autója szélvédőjét, ezzel 21% sérülést okoztál az autónak.
ezt azért, mert néha benzinhiány van -
Busy #578 szép és jó,kezdek rájönni a dolgokra,de ezzel a sok regisztrációval 1, max 2 hét múlva be fog állni az oldal egész napra úgy,ahogy délutánonként szokott...valaki nem ismeri bolkát,hogy ezt mondja neki,vagy van-e valami terve ezellen? -
Darkboy #577 Nekem pont az adatlapon nem jelzi, sem a garázsban, de utazni tudok vele. -
#576 Ezzel nem vagy egyedül, mostanában nekem se megy. Régebben az ország-parkoló menünél volt egy olyan lehetőség, hogy beállhatsz a garázsodba. Most a kocsim se látszik sehol, csak az adatlapomon.
Tudja valaki, hogy mennyi xp-nél nőnek az esélyek? A 300, 800, 1700 megvolt, de mi a következő? -
Darkboy #575 még mindig nem tudom hogy lehet beállni a garázsba a kocsival :@ -
Busy #574 hmmm a 3ik hozzászólást nem tudom,hogy hogy küldtem el...most ültem vissza a gép elé...bocs -
Busy #573 hova gondolsz? :D:D -
#572 abbahagynád a spammelést? -
Busy #571 hova gondolsz? :D:D -
Busy #570 hova gondolsz? :D:D -
Busy #569 hova gondolsz? :D:D