143580
Maffiózó
-
Busy #648 lépjél be újra és meglesz minden -
SRobi87 #647 Hello!
Lenullázódtak a STAT-jaim! Nem tudjátok kinek lehetne szólni ez ügyben? A válaszokat előre is köszönöm! -
Busy #646 kösz,de azt figyeltem,hogy nem vesz le bátorságot?! ja akkor ha már itt tartunk,az erő,gyorsaság védekezés mire jó? aszittem,hogy a másik kirablására/megverésére,de nem hiszem el,hogy egy 2es szintűnek több van a dolgokon mint nekem -
#645 random, nekem is sikerült 15 próbálkozásból kb 2-t :D -
Busy #644 én ma már voltam bulizni
ez a másik kirablása hogy müxik? ma léptem 5ös szintre bepróbáltam pár tagot,volt 2ik szintű is és egyiket se tudtam kirabolni!
-
#643 Kéne egy fegyverszakértő és egy robbanószerszakértő a szervezett bűnözéshez! Olaszországban lenne a bankrablás :D Telefonszám: 3745. -
#642 de létezik ám, mész jópár percre a sittre :S -
maarkikemp elek #641 vmi táblázat találhato a drogok és más "cuccaim" menüpont alatt megtalálhato dolgokor, h mire mennyit mit ad? -
Busy #640 létezik olyan,hogy egy szervezett bűnözés nem jön össze? -
#639 Jut eszembe,22 óra fele valakik,szervezett bűnözés?Ez még nem 100% csak akkor ha addig nem jön a srác akivel tegnap voltam.Én szervezném(ez lesz az első) és 3 ember kellene.A telefonszámom:2291. -
#638 Amelyik országban van a garázsod ott rá mész az otthonra és azon belül a parkolóra és ott kell lennie az autódnak alatta pedig "beállok a garázsomba" rányomsz és ennyi. -
#637 Valaki segítsen már, hogy hogy kell beállni a garázsba, mert nekem semmi ilyenre utaló dolog sem látszik sehol. :(
Előre is köszi! -
#636 értem... okés
holnap is részt vennék benne, majd dobok üzit, nem tudom mikor érek haza
szvsz ebéd után valamikor -
Busy #635 mi délbe csináltuk pont,és a következőt reggel 9kor tudjuk,ami 21 óra kereken! -
#634 Kicsit pihenned kell mielött újra bűncselekményt követnél el... hátralévő idő: 17:42:33
szóval 20-21 óra, nem tom pontosan -
#633 9 óra volt írva, mondjuk a 21 óra is kilenc, bizonyos értelmezésben... -
#632 1-ben... hacsak az egyiket nem hajnali 2-kor, a másikat meg nem este 11-12 körül indítják :D amúgy igen, 21 óránként lehet rajta résztvenni -
Busy #631 21 óránként lehet szerevezetten,én úgy tom! -
#630 mindenesetre jól jártunk...
Egy nap hányban lehet részt venni?
Ha szerveztél egyet akkor utána még meghívhatnak egy buliba? -
#629 most nekem is megszaladt a szekér...
tegnap, pár órát tudtam vele foglalkozni csak de 330-800-ra toltam ma rádobtam 300-at megvolt a szintlépés. jött a szervezett meg gyűjtögettem és most vagyok 1100-nál...
szóval ma nekem eddig 1400 lett -
#628 nem, az elsőt :) azt én se tom hogy, szerintem random :D -
r3ga #627 hali!
végre elértem a 3as szintet, mennék szervezett bűnözésre.
Számom:4782 -
#626 hogy lett a szervezett 1000?
másodikat csináljátok? -
Busy #625 pff az igen gratula,és ez melyik szervezett bűnözés volt? a 2ik? -
#624 3700 kellett... 2000 xp-t összegyűjtöttem tegnap, aztán 1000 xp a szervezett bűnözés és a 700 xp-t ma gyűjtöttem össze :D -
Busy #623 hogy csinálod hogy 20 óra alatt 8ról 9re léptél? sejtem nem 1k xp kellett hozzá... -
#622 Jah a telefonszámom: 1543 -
muranyi85 #621 hali!
szervezett bünözésre mennék.
számom: 4368
üdv: madmike -
#620 Hali
Valaki szervezett bűnözést csinál most? Mert részt vennék egyben ha lehet!
Előre is köszi -
#619 Szintet léptél! Új szinted: 9. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
:DDD -
Busy #618 király volt mészi!ja és Presidente voltam a buliba! -
#617 Megcsináltuk! Ma már ne jelentkezzen senki rablásra.
Köszönet a csapattagoknak!
-
Busy #616 1700xp után,melyik a következő esély növelő xp szint? -
#615 Mit követett el?
raffael sándor
másiknál meg sztojka -.-
vki nagyon vicces -
#614 az lényegtelen, de az nem, hogy én is rajta vagyok xD -
maarkikemp elek #613 jó böséges a halál lista : D -
#612 Sziasztok!
Végre elértem az 5. szintet. Aki akar bankot rabolni, dobjon rám egy sms-t. A számom 6452. A helyszín Kolumbia lesz, tehát érdemes egy lopott, javított kocsit odapostázni valakinek. 12 körül indulna a dolog. -
#611 azt pontosan nem tudom, de hármas szinttől -
#610 Szerintem az nincs korlátozva de lehet rosszul tudom viszont szervezni csak 5-ös szinttől lehet. -
#609 hány xp-től lehet szervezett bűnőzésre menni?