Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crea
Hehe :p

jo de akkor holnap 9 ora után jogosan lehet kérdezni mi van 😄😄 mert letelt a 2 nap 😛

Crea SMS: 11216

Bruk
szted fasza volt a szerver amin játszottunk? 😊
találjatok ki 1 okot és az lesz az igazi 😉

tudom hogy nem csak elgondolkoztunk rajta mi lenne ha😄
Bruk: amugy csak mondom hogy én márc 18 óta tettem meg majdnem 40 szintet de ehez kellett átlag napi 20-21 óra játék😊 És igy sem kerültem közelebb sem a nagyokhoz akik aktivak😊

csaresz
vki az igazi okot tudja?

Bruk
Ma lefog állni az oldal, sajnos megint szerver problémank van.. 2 nap kiesés lesz kb.. mert el kell hozni a szervert a szolgáltatótól, mivel AZ megszünt... Igyekszünk minél gyorsabban átváltani.

Szerverprobléma 😄DD tudjuk 😛

autoszimulator
u mean proxy?

.: mobilize.hu :.

kawaclipse
Vagyis ujra utána kellene olvasnom, mert van vagy 2 éve hogy ezzel szórakoztam, anno pont a rapidshare miatt, mert ugye én sz*ptam a statikus miatt. De ez megoldotta.

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

Maximus4
Remek,visszacsúsztunk a harmadik helyre😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csaresz
azt ugye lestétek h az 1.helyrol lecsusztunk a 2.ra+ha nem vigyázunk kriszti beelõz az angol topikkal<#nyes>

kawaclipse
Nekem Kábel netem van, nem UPC (az egy gagyi), de tudok csinálni magamnak böngészõn belül akár milyen IP-t. Akár franciát is.

Bruk
😄😄

crea
<#eljen>
csak probáltam feldobni a hangulatot 😄😄

crea
na látod ezt meg én nem tudtam 😊

Bár én csak cégeknél találkozok csak statikus IP vel..magánházaknál nem szoktak általában 😊

Carlos
<#conf>

Þór vígi þessi rúnar

Maximus4
Hát ha ezt benyeli valaki és komolyan veszi annak kérek büntit a módiktól😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

crea
Ilyen az emberi természet 😄 ha nem tudja mi van probálja kitalálni..ha még hülyeség is 😄 nem szereti a bizonytalanságot 😄

kawaclipse
de, van rá megoldás. Lehet moddolni az IP-t alkalomszerüen.

csaresz
látom megint eszmefuttatás folyik....LOL

crea
Na abban látod teljesen igazad van 😄 fejre is állhatnak akkor se lesz statikusból dinamikus 😄

autoszimulator
szép is lenne ha mindenhol minden nullázódna akkor, amikor te elkezded. de elmondom, nemfog 😉

.: mobilize.hu :.

Bruk
Én csak arra gondoltam hogy elõször javuljon meg az oldal és utána jöhetnek a különféle jobbnál jobb változások 😉. De ha vki nem bírja kivárni az hagyja abba. 😊

Bruk
Én sokat játszom és akik 100as szint felett vannak azok velem 1 idõben kezdték...bele se merek gondolni hogy mennyit játszanak..de volt olyan aki tõlem 1 hónappal késõbb kezdte és most 100as...én csak ezt néztem..de igazad van.

Carlos
Megint benéztem. 😄
De ha statikusan kapod a szolgáltatótol akkor nem tudsz mit tenni. Ebben legalább igazam van/volt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

MesCool
akik nem szeretik a változást... azoknak jó így, még ha szar is... akkor ne változzon... csak javuljon...így jó?

én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....

Nem találtuk ki csal eémélkedtünk rajta hogy milenne ha😛
Egyébként meg hiába vagy atomkocka nem fogod utólérni ha ö is játszik...mondom mikor én 1 voltam ö 79...most vagyok 39 és ö ugyanannyi szinttel elöz meg mint mikor kezdtem ha nem többel😄 Napi minimum 20 órában nyomom és mégsem kerülök közelebb erre mondj valamit?😄 Nem mintha azért jáccanék hogy beérjem csak elmondtam hogy lehetetlen ekkora különbséggel utólérni ha ö is nyomja😄

MesCool
megcsinálhatnák a fegyverjavítást is... ne kelljen már folyamatosan új fegyvereket venni... lehetne legalább napi egy javítási lehetõség....nem?

én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....

Bruk
"észak-korea miatt van" nem erre céloztam de sztem neked is leesett.

crea
Nem tényeket közöltünk, de akkor ugyis jó 😄 legalább megmozdoult a topik... valaki meg komolyan veszi, h észak-korea miatt van hát akkor ez van..ki van irva csupa nagybetüvel, h mi van..Ennyi 😄 a témárol beszélgetünk 😊 de tölem mellözhetjük is..megyek pokerezek 😄

Bruk
???

MesCool
hát ez érdekes hozzáállás... "jó ez így"... ismerõs valahonnan...

Bruk
Értem, csak ha jól emlékszem tegnap maximusz kért meg mindenkit arra hogy az ilyenek mellõzzük mert vki komolyan veszi. Ha rosszul emlékszem javítsatok ki.

crea
Ezen kívül még az a legnagyobb baj, h nem is megy az oldal 😄 Gondolom most legkisebb bajuk is nagyobb annál, h fejlesszenek 😄
persze jogos...de örüljünk, ha megy az oldal 😄

kawaclipse
Ezek csak eszmefuttatások, nem tények 😊 Legalább nem unatkozunk...

Bruk
Akik nem bírják kivárni a frissítéseket hagyják is abba 😄

MesCool
aloha....!
na ha ma ötletelünk, nekem is beindult az agyam...
1. lehetne egy ketrecharcos opció... olyan megoldásban mint a poker-nél..., nevezési díj...azonos szintûekkel, sorsolás, aki legyõzi az összes ellenfelét... viszi a beszedett nevezési díjakat...
2. jó lenne már házakat is feltörni..., vagy fosztogatni..., a bankszámla terhére.... mondjuk 1-2%ig.... 😊 😊 😊
3. érdekes lenne - ha majd lesz család - ha a repterekre, vasútállomásokra, benzinkutakra, és a tölténygyárakra egy hét üzemeltetési idõre licitálnánk....
kezd monoton lenni a játék... fejlesztés nélkül egyre többen hagyják abba....

Bruk
Ha nem tudtok valamit ne találjatok már ki hülyeségeket hogy mindenki kezdheti majd elõröl lol.
piTTa-t meg akárkit utol lehet érni, csupán legyél atom kocka.

crea
modemet irtam 😄

akinek nincsen routerja az kihuzza a modemböl a tápot pár percre és kész...a routert nem kell resetelni ott ujra kapcsolodsz és kész is.

kawaclipse
Nekem pl statikus 😊

Carlos
Miért kell resetelni a routert?
Amúgy szolgáltatófüggõ.
Ha a szolgáltatódtol dinamikusan kapod az IP-t, akkor csak újra kell konnektálnod (PPPoE) és meg is van az új IP. (én igy szoktam a rapidshare-nél okosítani).
Ha statikusan hozzád van rendelve egy IP cím, akkor meg nyomkodhatod a reset, akkor sem lesz semmi változás.

Þór vígi þessi rúnar

Bruk
1. Nem tudom ki vagy, áruld el légyszi.
2. Rabata visszatérhet ha megint csal akkor megint bann ennyi.

crea
Na mi van már megint? 😄

kawaclipse
Hidd el hogy lehet, nem egy oldalt ismerek akik lusták menteni.

Carlos
<#conf>

Þór vígi þessi rúnar

crea
ja persze ez is megoldás 😊
bár tuti van valami mentés...olyat nem lehet csinálni, h nincs 😊

kawaclipse
Szerintem de. Nekem is azon vannaka a torrentoldalak. Viszont napi SQL mentésem van....

crea
2. pontal teljesen egyetértek..elsõnél meg igazábol mindegy mert resetelem a modemet és uj IP-m van... a háztartások 99% ban dinamikus IP van...
Azért remélem olyanra gondoltak mint a RAID remélem nem asztali gépet raktak be szeronak 😊 😄

Igen akkor lécci érd utól piTTa-t vagy nistelrooyt😄DDD ha nem jáccanak ugy 2-3 hónapig akkor biztos meglessz😄

kawaclipse
Nem is lenne rossz ötlet. Bár az én stratégiám más lenne. Ha én csináltam volna az oldalt, akkor tekintettel a szerver kapacitására, a következõket tettem volna.

1., Az oldal regisztrációköteles lenne, és egy IPrõl egy reg. Nem érdekelnek az ikrek meg a testvérek. Legalább a reg ne legyen ugyanott. Menjen át a szomszédba vagy akármi 😊.

2., Limit. Limitáltam volna a regisztrációkat kb 30.000-re. Jelenleg a 120.000bõl kb 100.000 inaktív, vagy csak egyszer lépett be. lenne egy 30.000-es limit, és az oldal mindenkinek visszaszámolna 30 napról, aki nem éri el az alatt a 2-es szintet, az automatikusan BAN. Vagy aki 1 hónapja nem lépett be, és nincs bekapcsolva neki a vakáció mód (mert olyat is írnék), annak is BAN.

És még lenne ötletem....

crea
Azért annyira már én se örülnék neki pedig csak 29es vok 😄 ugyis mindig jönnek uj emberek... bár az biztos, h izgalmasabb lenne, de ne fessük az ördögöt a falra... 😄

toysoldier
így is megvan rá az esély.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.