Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JAH AZ.NÉZIK AZ OLDALAMAT KB 40-50NEN JELEN PILL.IS,ÉS GONDOLTAM KIRAKOM,TUDJÁK MI A HELYZET.NEM AKAROK OFFOLNI,DE HTTP://THEBONANNOCLAN.FW.HU RA RAKNÁM KI
Jöhet is kapsz érte gyors 1 milliot😄
tudom...muszály volt kiprobálni mit szoltok!<#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
milyen link ?milyen kép?
milyen link ?milyen kép?
Nem nagyon.(mûkszik)MAXIMUS megengede,hogy kirakjam a honlapomra a képet a fórum címével belinkelve?
aha hat akko inkab eladom amig nem lessz a gyorsasagom legalab 2000
Tegyük fel van 30.000 gyorsid és elnyomsz 1 kokaint ami +3% gyorsi.
Akkor kapsz 900 gyorsaságot.
Akkor kapsz 900 gyorsaságot.
Nem jól tudod😄 Ha mondjuk a gyorsaságod 1000 pont akkor kapsz hozzá a kokainnal 30 pontot igy kell nézni😄 Az amit te leirtál az a bátorság lehet😛
mind1 van egy kokainom meg egy Red Bullom elfogyasztom asztan meglatom a valtozast
Na akkor leszek rosszul ha eltünnek megint a cuccok amik voltak:S
s pl ha 16/16(100) a gyorsasagom akko azon nem valtozik semi csak ha pl50%
ha mondta valaki hogy aze adnak anyi penzt ertuk mert kapsz az erohoz a gyorsasaghoz meg a vedekezeshez is
<#nevetes1>#nevetes1>
a RED BULL szárnyakat ad..nem erõt<#crazya>#crazya><#zavart2>#zavart2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
sziasztok! igaz hogy ha elfogyasztok red bull-t peldaul akko kapok erot
Nalátod én is pont így csinálom csak még elég sok kell a testõr melóhoz de szerintem 1 max 2 hét és megvan😄D
ti még csak ott tartotok??? én nem soká kormányzó leszek!most jelöltettem magam<#crazya>#crazya><#nevetes1>#nevetes1>
Igen😊 Gondolom te már testõr vagy😄
Szerintem ha foglalkozna a tájékoztatással már megtehette volna hogy tudassa mi is van😊 Mert ugye a hir futótüzként terjed csak az a baj hogy hír sincs😊 Amugy van olyan aki eléri de neki sem mond semmit😄
Felesleges elküldenem nem hiszem hogy tudtam tartani a kondit is legalábbis ahogy én szerettem volna ugy nem😊 Nekem véletlen sem adott olyan jól mint amiket ide bemásoltak sokan😄 talán ha 2 hónap alatt 3-4 szer kaptam telibe😄 Amugy kell még egykét pont a kidobóhoz ennyit a kondiról:S
Ha elindul az oldal írok neki sms-t.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Állítólag igen. OneTwon keresztül közvetetten el tudom érni, de most OneTwo sincs... 😞
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Remélem nyitott lesz rá és ráadásul ahogy hallom olvassa is ezt a topikot.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Melóhelyen proxy, otthon csak 4gépes Wlan háló.
Nah megvan a program, le is szedtem pach-el együtt. Nem telepítettem, nem tudom megy e, de ha valakinek kell akkor MSNen elküldöm. (Az IPmoddoló). MSNcímért privátban jöjjön akinek kell.
most is teljesen egyetértek... :
"hogy fölvenném vele a kapcsolatot és legalább engem tájékoztatna a dolgokról,hogy meg tudjam osztani veletek ha nem akar ide regelni."
Ezt igy kell csinálni... azt nem tudom, h bolka mennyire nyitott erre, de az õ érdeke is, h tájékoztatva legyenek a játékosok 😊
"hogy fölvenném vele a kapcsolatot és legalább engem tájékoztatna a dolgokról,hogy meg tudjam osztani veletek ha nem akar ide regelni."
Ezt igy kell csinálni... azt nem tudom, h bolka mennyire nyitott erre, de az õ érdeke is, h tájékoztatva legyenek a játékosok 😊
Crea SMS: 11216
ez egy nagyon jó ötlet!
#36462 - Tudom...csak hülyéskedtem,azért volt ez -> 😊))))
<#nyes>#nyes>
#36462 - Tudom...csak hülyéskedtem,azért volt ez -> 😊))))
<#nyes>#nyes>
Amugy teljesen egyet értetk... de igazábol ök voltak a gyorsabbak mi meg késön csatlakoztunk..igy jártunk... én léptem 15 szintet Ede (akit figyelgettem) 16-t kb 😄 tehát ugyse érem utol, de legalább poénnak jó 😄
Crea SMS: 11216
Csáresz, a szervernek nem csak akkor kell rendesen mûködnie...ha nem mûködik napi 24 órában rendesen akkor rossz..azaz szerverprobléma van. 😊
Crea, jogosan, de valószínûleg a probléma ugyanaz lesz, csak késnek a megoldásával. 😊
Crea, jogosan, de valószínûleg a probléma ugyanaz lesz, csak késnek a megoldásával. 😊
Meg kellene kérni majd bolkát regisztráljon ide és ha van valami fejlemény most nem csak konkrétan a leállásra gondolok hanem bármi más történik vagy történni fog az oldallal akkor ideírhatná.Mert az tagadhatatlan,hogy ezt a topikot rengetegen olvassák és nem csak sg-sek.Sõt tovább megyek,mivel én vagyok a hg gondoltam olyanra is,hogy fölvenném vele a kapcsolatot és legalább engem tájékoztatna a dolgokról,hogy meg tudjam osztani veletek ha nem akar ide regelni.
Én január 23.-án kezdtem asszem azóta sok embert lehagytam.
pm-be elküldenéd a kondi statod? Csak kíváncsi lennék ilyen gyors szintlépéssel tudtad-e tartani a tempót kondiba. 😊
pm-be elküldenéd a kondi statod? Csak kíváncsi lennék ilyen gyors szintlépéssel tudtad-e tartani a tempót kondiba. 😊