Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
életem elsõ talált tárgya a játékban!😊 csak nem egy szerencsés nap kezdete?
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Az elõzõ nekem is +2 volt mindkettõ<#nyes>#nyes>
Kösz😊
Skyline Fast-cars.hu - Skylinegtr7
A menyország szebb, de a pokolban több az ismerős. :-) Lvl: 19 Tel: 46778
nekem az utolsó 4 LUp legalább egyike +2volt... 😊
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Szintet léptél! Új szinted: 24. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
<#shakehead>#shakehead>Nincs duplázás
Skyline Fast-cars.hu - Skylinegtr7
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
rush89 | lvl:13 | Tel.:54412
köszi 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amúgy grat! jól "menekülsz"... 😄
DUKKA tel:21685
Sajnos elvesztetted a harcot Buda ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
Ezutan kb. 5 perccel irtam, hogy miert is tamadtal ?
Anett125p lvl:3
<#gonosz1>#gonosz1>
nem fogsz 😄 ha igen akkor megverlek 😄
Szint: 59
Össz XP: 994,744
holnap beelõzlek... 😛
hmmm... még bõ 5k... onnan már csak 3k LUp-ig... lehet ma sem lesz alvás??? 😄
Szintet léptél! Új szinted: 41. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +1
Én meg 9kor lefeküdtem és most keltem mert a tegnap esti (reggeli/délelõtti) mulatozást még nem pihentem ki kellõkép.
Akkor jelszót válzotatok.
Ok nélkül még Én sem szoktam betámadni senkit sem, ha valaki bántja az érdekeltségemet (legyen az akár, hogy vmelyik szb társamat betámadják) akkor akár több napig bent tartok egy f******t, de Anettot nem is ismerem, és tudtommal nem csinált semmit sem...szal érdekes...
Remélem ez azért említésre méltó....
megint csak 1 <#szomoru1>#szomoru1>
A Harc kimenetele
wangsta vs. sinnlos
wangsta a gyorsabb, ezért õ kezd,
P90-t használva eltalálod sinnlos-t 1.03 sebeztél rajta!
sinnlos eltalál Katana-t használva, 2415-t sebez rajtad!
A nyertes: sinnlos!
sinnlos Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $279
Jöhet a bosszú...
De gyorsabb voltam és 10 szintel nagyobb.
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119