Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Maffiozon: mexx89 Tel: 24637
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nyereményszorzó: x1.65
Lehetséges Nyeremény: $66,000
kiváncsi vagyok nyerek-e..bár úgyse 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sajnos lekapcsoltak a szervezett bûnözés közben.
Opciók: Törlés - Válasz
<#falbav>#falbav>
[StefanoBondante] [lvl:22] \"Barátok jönnek, mennek... az ellenségek gyűlnek.\"
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
Nyereményszorzó: x2.09
Lehetséges Nyeremény: $209,000
Ezt most nagyon érzem...😊
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
nincs valakinek egy felesleges UZI-ja? szívesen megvenném
Tel:66793
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
további jó gengszterkedést, és jó éjt mindenkinek! <#wave>#wave>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Jó éjt mindenkinek good game<#integet2>#integet2>
A menyország szebb, de a pokolban több az ismerős. :-) Lvl: 19 Tel: 46778
#40602<#wave>#wave>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
#40595Jó éjt<#wave>#wave>
Sikerekben gazdag xp hajszolást annak aki még bírja gyûrõdést<#smile>#smile>
Jó éjt<#wave>#wave>
Skyline Fast-cars.hu - Skylinegtr7
.: mobilize.hu :.
Jó éjt nektek!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Jó éjt nektek maffiások!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Anett125p lvl:3
Autólopás
Amikor éppen megpróbáltad feltörni az autót, a sarkon beindult a rendorsziréna, üldözobe vettek, de csak egyfelé tudtál futni. Amikor a sarokhoz értél, utolért a rendor, földre tepert, megbilincselt. Elmondta a jogaidat, beültetett a rendorautóba és a cellákig meg sem álltatok. GRATULÁLOK!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Anett125p lvl:3
8000et sajna nem én vettem el de majdnem bejött utaltam volna ha én vettem volna el
há de be is jött, mert tényleg kaptam egy sms-t hogy kiraboltál... meg 8percig korházba voltam...
küldd a pénzt, ne g**izz
Egy srác lvl3-as akit lezúztam xpére hajtva meg persze pénzre mert top1 volt most meg...😄
A tõzsdén a mai napi profitod: $12, 1 db részvénnyel a WORSTBUY INC Cégnél.
ebböl lettem bill gatesnél gazdagabb 😄😄
Crea SMS: 11216