Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tel: 68788
Crea SMS: 11216
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
mikor töltik újra? :|
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
na mondom gyors rányomom én is 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
köszönöm a Gratokat..remélem én is kapok majd +2 +2 -t elmult 10 szintlépésen nem volt....
ezt tudja szerintem mar mindenki, de elvarnank szerintem egy idopontot, h mikorra szamitsunk................
Szerintem.....................
NFS World Online: SPECTORHUN
elmész te a... 😄d
Össz XP: 1,024,750
énis szb elõtt, de most nyomom 1 perc múlva
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Össz XP: 1,033,209
SzB elõtt... 😛
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Sztem ma szintet lépek... ilyen nem mostanában volt, mert a kondit nyomatam... de ezen a szinten szereztem majdnem 4ezer pontot a konditeremben<#nyes>#nyes>
NFS World Online: SPECTORHUN
megverlek <#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
lvl:15 Csalad: www.thecompany.host22.com
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
nekem már csak ez jutott megint...<#levele>#levele>
Ez már 50%-on felül van.Ma ez az elsõ <#duma>#duma>
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
legalább új rekord...az is valami 😉
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
és szb-re még mindíg mennék<#vigyor>#vigyor>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
embercsempészetre mennék, vagy szerveznék is...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
FAQ-ot elolvastam, mégis kérdezek, mert nem találtam rá választ...
Toysoldier! h. állsz összXPvel??? 😄