Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#41479: ja... h. nem tulajdonnév??? akkor a mondatkezdés miatt lett nagybetû... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Most keresik chat-en az embereket szbre!!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Össz XP: 1,030,357
nekem csak holnap lesz meg, de legalább elértem amit akartam, megelõztem Donellit
am tökjó, hogy alig tudok haladni mer vagy börtön vagy kibasz az oldal
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Grat<#eljen>#eljen>
Skyline Fast-cars.hu - Skylinegtr7
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ma messze ez a legjobb 😊
Vigyázat, mert csalok.Csak a kezemet nézzétek! MrBean tel:200
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jun.1. - 23:20:43
Szintet léptél! Új szinted: 61. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
ma már másodjára kapom a 2x +1et... :S
Toysoldier! h. állsz? mondtam h. ma megelõzlek... 😄
kezdés viszont nem rossz:
Sikeresen elpasszoltál 1 kg kokaint. Szereztél: 1059 XPt És kerestél: $935-t 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a 33% sem gyenge..:S😄
ez egy olyan dolog ami teljesen legális! beállítod hogy menjen el neked gyurni és ezt csinálja míg ki nem kapcsolod! ha sokallod egyszerre a 1,5milliót akkor két részletbe is utalhatod!
Egy kis segítséget kérnék, ha vki épp hollandban jár ránézhetne zotya010-re. Egymás után kétszer küldött kórházba minden ok nélkül.
Küldõ: donhummer - 68246 Idõpont:2009 Jun.1. - 23:05:45
jó kis dolog de ára is van 1,5millió
Küldõ: donhummer - 68246 Idõpont:2009 Jun.1. - 23:03:31
tuti tipp gyurásra nem érdekell? Pl ha nem vagy otthon vagy alszol bármikor?
Lehet megrémült???:S
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
tel: 68788
Telefonszám: 99471
Remedy, íme az én kedvencem, ha már felhoztad a Mortalt <#nevetes1>#nevetes1>
Topba meg lehetne már valaki fogamra való...
#41449<#wave>#wave>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Én nem terhelem tovább a szervert 😄 Jó éjt nektek!
Crea SMS: 11216
látom kezd túlpörögni az oldal 😄
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
lvl:15 Csalad: www.thecompany.host22.com
nincs online most egy se 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
sael megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
THX Ment az UP!<#worship>#worship>
Maffiozón: petievo SMS:91477 lvl.3
amúgy meg muszáJ
Kb ido is jo nem muszaly fixre
vagy csak annyi, h dolgozunk az ugyon kiiras mar jobban esik az embereknek