Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
mostmár én is aztmondom ,h ez az a szint mikor nem lehet játszani 😄
én a 3 percenkénti kilépést még elvisletem..de ennek annyi 😄
Crea SMS: 11216
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Küldõ: scar_face - 25677 Idõpont:2009 Jun.2. - 17:07:03
Hát nem is...
Ne feltételez ienek...
Mondjuk átverés az csalás.. szal csaltam si kevest de az az én dolgom
Opciók: Törlés - Válasz
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Sajnálattal kell közölnöm a hírt, hogy a nálunk parkolt jármûvét az éjjel ismeretlen tettesek ellopták. Helyszín: Kina. Kárpótlásúl átutaltunk $5,000-t a számlájára!
a héten már a 2-ik <#falbav>#falbav><#action>#action>
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
jólett volna +2 bátorság
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Am a gyerek adatlapján lévõ szövegre rákérdeztem....egyértelmû hogy mit...
Küldõ: scar_face - 25677 Idõpont:2009 Jun.2. - 16:56:25
hidd el...
Bankban: $1,200,516,000
jah és még van
Opciók: Törlés - Válasz
Találtál $25-t
Nem találtál semmit!
Találtál $29-t
Találtál egy Cuccot: Kokain
Találtál $10-t
Találtál $8-t
Jeeee 😊
#41979: valóban jobb a nagy töltény... azzal 1,03-at sebzett volna... sokkal hatásosabb... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Jól lement az értékelésed,tegnap még 50 felett volt.thx
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347