Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vatos Locos
<#nevetes2>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

toysoldier
lvl 3tól már mehetsz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mert nem véglegesen van banolva szerintem
akit érdekel annak itt a külföldi versio http://www.thegrpg.com/index.php

némi angol tudást meg követel

sumc LvL26

Vaxi
mikortól érdemes szb-re jelentkezgetni?
lassan megy a fejlõdés 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

wangsta
<96.25> % Remélem kibirja még szintet lépek. <#conf>

ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119

Embercsempészet aki akar jönni irjon!!!! tel: 1198
applecomputers
Csak az a rejtély hogy a "bannolt tagot" miért nem törlik <#gun>

antikarakter :D

toysoldier
ott van a neve mellett, hogy bannolt és a neve át van húzva!!!!!!!

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Vaxi
emberek a mysql kibaszott gyors lekérdezéseket csinál hatalmas adatbázisokban is, olyanokban, amik mellett eltörpülnek a 100k-s kis maffiózó táblák...
itt az a gond, hogy sokan akarják egyszerre elérni a szervert, sok a query, ami limitálva van, és letilt, ennyi.

Bannolt tag= ki van tiltva az oldalról <#nevetes1>

Boci001
azt h nem tudom h mi az a bannolt!! ???????

Maffiozo név: Boci

toysoldier
ez az, hogy bannolt tagot nem lehet kirabolni.

applecomputers
hello
115ezer felhasználó van és kb 10erernek van munkája kb ezek akik játszanak is.
A többi sima törlést érdemelne, csak ezek a hülyék nem tudják hogy kell...
Szerintem ennyit a maffiozo "programozoirol"...

antikarakter :D

Nor3i
vagom!en aterzem

Vaxi
"más: ez a jáék nem egy újdonság ez egy meglévõ php átírata."
nem mondod... [ ezt most komolyan nem tudtam ]. ez nem hittem volna, azt hittem nekiültek megírni.
ezt abból gondoltam, hogy ha én csinálnám, akkor nem otthon.php lenne hanem index.php?loc=otthon vagy valami. elegánsabb =)
az eredetinek van elérése? vagy tudsz róla valamit?

crea
hát ezen mit nem értesz? 😄

Crea SMS: 11216

Boci001
sziasztok!! ki akartam rabolni valakit és azt írta h : bannolt tagot nem rabolhatsz ki!! ?????ez mi??

Maffiozo név: Boci

Nor3i
<#nevetes2><#nevetes1><#nyes>

Be kellene vinni a gépet egy szerverfarmra éves fix díj ellenében és majdnem minden meg lenne oldva.Mi múltkor költöztettünk egy céget másik helyre mert ott is szar volt a szolgáltató "mx.postas" azóta minden flottul megy...

masnapossan
nem nekem bajj,én megértem.CSak Multkor is kaptam maximustol,meg nem tom kiktõl,hogy menjek innen,meg stb...Én ezzel azt akartam mondani,hogy jóvolna télleg egy támogasd az oldalt opcio,amibõl futná normális szerverre(vagy programozóra)--->amelyik a gond.na de most már télleg lépek.Jó játékot,vagy valami ilyesmi

Vaxi
ezt te honnan szülted? 😄DDD
ennél nagyobb baromságot még nem hallottam 😄DDD

válasz a #42047-re Nem azzal van a baj ha egyen ketten klikkelnek rá.
Szerintem vannak az oldalon olyan userek akkik egy teljes ip tarománnyal 0-255 ig raboltatnak.

válasz a #42051-re Attol hogy fizetnek egyesek attol még nem lessz jobb az oldal.
nem tudom és nem is tisztem az oldal fejlesztõit minõsíteni de a maffiozo.com szerintem már vagy 1 hónapja nem frissült 😞

más: ez a jáék nem egy újdonság ez egy meglévõ php átírata.

sumc LvL26

Tény és való, hogy a több mint 100000 felhasználóból napi szinten 1000-1200 közti létszám van a szerón és állítom, hogy mindig többnyire ugyan azok játszanak tehát van közel 90000 acc amit törölni kéne mert felesleges. Azt meg ki lehet szûrni, hogy mellyek azok az accountok amiket nem használnak, de ez csak egy egyéni vélemény részemrõl.
Vaxi
neked tényleg nincs semmi fogalmad arról, hogy ezek hogy mûködnek igaz?
Ha már buta vagy, maradj csöndben, és ha annyira buta vagy, hogy erre is képtelen vagy, legalább a caps lockot kapcsold ki.

Embercsempészetre várok jelentezõket! Tel: 1198
Nor3i
peddig sztem logikus:
temazgatunk maffiozorol mert ezert van a forum
ha nincs maffiozo akkor is arrol temazgatunk
csak van aki egesznap itt van lehet hogy unja
de akit meglepeteskent er hogy nincs egybol ide jon es ez nemtom mert baj?

toysoldier
caps lockot kapcsold ki

kawaclipse
Ez nem így van. Vagyis több oldalt üzemeltettem már, és inkább úgy mondom, hogy szerintem nem így van....

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

Remedyke
1. kisbetuvel is megertjuk

2. ha most regelnek, en is elhuznek a fenebe 10 perc "jatek" utan....

jah, de verdát nem enged lopni wazze <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#eplus2>

Remedyke
Ezt a hulyeseget honnan vetted? 😊

Nor3i
es hogy beindult csak ugy hasiiiiit

Ez törvényszerû! Ha az egyik boltba van klíma és a mellette lévõ boltban nincs,a hova eddig jártál és csak 20m a két bolt közötti távolság, akkor inkább a klimatizált közibe fogsz menni...

Hack44
SZIMPLÁN BEKÉNE AZT JÁTSZANI HOGY AZ OLDALRA TESZNEK FEL EGY EMELT DÍJAS SMS- TÁMOGATÓ CUCCOT, ÉS TUTTI LENNE EGYPÁR EMBER AKI TÁMOGATNÁ, ÉS NEM LENNÉNEK EKKORA GÁZOK.. !!! MOST HAVI 500 FTBA SENKI SE HALNA MEG SZTEM :/ !!!!
100EZER FELHASZNÁLÓ VAN VAGY MENNYI, ABBÓL NAPI SZINTEN JÁTSZIK 1000
MI A F*SZÉRT REGGELNEK BE OLYANOK AKIK 1 SZINTEN MEGUNJÁK ?!?!

http://www.czmaister.hupont.hu

masnapossan
oké,és errõl volt szó multkor is.aztán jöttek a hsz.ek h elege van mindenkinek h errõl szól a topic.-ere zárolták.Ezért nem értettem multkor se.(na erre a hszre megen kapom az üziket,hogy ha nem tetszik mehetek)

Nor3i
nemazert de ha a maffiozo leall akkor az igenis tema es beszelni kell rola

be engedett. HIP-HIP HURRÁ!!! Na de meddig?????????????????????

Hack44
akkor meg a megoldás az hogy a szar rablólinket lekéne venni, sok értelme nincs azért a sz*ros 300-400$- miatt !!!
ha ennyire megterheli akkor meg mi a f*szomért hagyják üzemeltetni azt a sz*r linket ?!?!

http://www.czmaister.hupont.hu

Koker
Bizony-bizony, és sokan át is startoltak oda!

\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D

Nor3i
<#rinya>es meg te is kinevetsz<#falbav><#vigyor2><#nevetes1>

viktor0203
nna megindult...

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

<#eljen>
én bezzeg tudnék örülni ennek a felállásnak... 😛
75% fölött jártam mikor utóljára bejutottam... de ez ma már nem lesz meg... sõt! lehet h. már a héten sem... :S
<#confused><#szomoru2><#duhos2><#boxer><#rinya>

minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D

komorandi
Sikeres belépés!
Mi a fene...😮

MAXI

Jelenleg mûködik de kitudja meddig 😊
Privátban mi az?

masnapossan
oké,hogy nem tellik szerverre,de azért ennyire csuti szolgáltató??!!Az is tudom,hogy nem bolkáék a felelõsek,na de azért ennyire Sokat szórakozzon a szolgáltató is,az már durva:És lÁm jöhetnek a hsz,.ek hogy ha nem tetszik mehetek innen meg a p------ba,...,és ezt én most megis teszem.Megyek,és este visszatérek.
Igaz h off a hozzászólás,de nem annyira,hiszen a témába vág.

Nor3i
csinaljunk maffiozos segely alapot<#felkialtas>

kawaclipse
Már van........

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

a szervernek ehez köze nincs nem a szerver baja az hogy nem lehet belépni.

a sok rablástól megtellik az adatbázis és addig amig nincs hely benne addig nem tudunk belépni (lejárnak az árverések, kijönnek a börtönbõl stb.).Reggel azért megy jól az oldal mert még nem sok ipét gyüjtött be az adatbázis rablásokból de ugy 11-12 órára betellik 😞

sumc LvL26