Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
némi angol tudást meg követel
sumc LvL26
lassan megy a fejlõdés 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
itt az a gond, hogy sokan akarják egyszerre elérni a szervert, sok a query, ami limitálva van, és letilt, ennyi.
115ezer felhasználó van és kb 10erernek van munkája kb ezek akik játszanak is.
A többi sima törlést érdemelne, csak ezek a hülyék nem tudják hogy kell...
Szerintem ennyit a maffiozo "programozoirol"...
antikarakter :D
nem mondod... [ ezt most komolyan nem tudtam ]. ez nem hittem volna, azt hittem nekiültek megírni.
ezt abból gondoltam, hogy ha én csinálnám, akkor nem otthon.php lenne hanem index.php?loc=otthon vagy valami. elegánsabb =)
az eredetinek van elérése? vagy tudsz róla valamit?
Maffiozo név: Boci
ennél nagyobb baromságot még nem hallottam 😄DDD
Szerintem vannak az oldalon olyan userek akkik egy teljes ip tarománnyal 0-255 ig raboltatnak.
válasz a #42051-re Attol hogy fizetnek egyesek attol még nem lessz jobb az oldal.
nem tudom és nem is tisztem az oldal fejlesztõit minõsíteni de a maffiozo.com szerintem már vagy 1 hónapja nem frissült 😞
más: ez a jáék nem egy újdonság ez egy meglévõ php átírata.
sumc LvL26
Ha már buta vagy, maradj csöndben, és ha annyira buta vagy, hogy erre is képtelen vagy, legalább a caps lockot kapcsold ki.
temazgatunk maffiozorol mert ezert van a forum
ha nincs maffiozo akkor is arrol temazgatunk
csak van aki egesznap itt van lehet hogy unja
de akit meglepeteskent er hogy nincs egybol ide jon es ez nemtom mert baj?
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
2. ha most regelnek, en is elhuznek a fenebe 10 perc "jatek" utan....
100EZER FELHASZNÁLÓ VAN VAGY MENNYI, ABBÓL NAPI SZINTEN JÁTSZIK 1000
MI A F*SZÉRT REGGELNEK BE OLYANOK AKIK 1 SZINTEN MEGUNJÁK ?!?!
http://www.czmaister.hupont.hu
ha ennyire megterheli akkor meg mi a f*szomért hagyják üzemeltetni azt a sz*r linket ?!?!
http://www.czmaister.hupont.hu
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
én bezzeg tudnék örülni ennek a felállásnak... 😛
75% fölött jártam mikor utóljára bejutottam... de ez ma már nem lesz meg... sõt! lehet h. már a héten sem... :S
<#confused>#confused><#szomoru2>#szomoru2><#duhos2>#duhos2><#boxer>#boxer><#rinya>#rinya>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Igaz h off a hozzászólás,de nem annyira,hiszen a témába vág.
a sok rablástól megtellik az adatbázis és addig amig nincs hely benne addig nem tudunk belépni (lejárnak az árverések, kijönnek a börtönbõl stb.).Reggel azért megy jól az oldal mert még nem sok ipét gyüjtött be az adatbázis rablásokból de ugy 11-12 órára betellik 😞
sumc LvL26