Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#43929 <#integet2>#integet2>
Crea SMS: 11216
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
OFF
Haverom is BK-s, mondtam neki múltkor, hogy jössz SZB-re, erre áááá, megy a BK.😄😄
/OFF
Maffiozo név: DominicToretto
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Online Játékosok: 1223
Ez az amiröl beszélsz,minden nap csak ezt látni,és hol a többi 116000?
nagyon kész
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Most húzzatok bele mert mindjárt reklám van.😄😄
De megyek is vissza mert megy a Barátok közt, szal nem fog kilépni.😄😄😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
most jól nyomja...
hátha mindjárt neked is
Sikeres edzés! 20 alkalom edzéssel szert tettél 18.28 erõre.
Sikeres edzés! 20 alkalom edzéssel szert tettél 14.7 védekezésre.
Sikeres edzés! 20 alkalom edzéssel szert tettél 9.58 gyorsaságra.
12 es szinten😛
DUKKA tel:21685
Crea idõpont: 2009 Jun.4. - 20:40:58
Crea sikeresen megszöktetett a börtönbõl!<#worship>#worship>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
de most már 100%-on van nekem 😊
végre...
Éjjel betörtél egy házba és kipakoltad azt. Szereztél: 1203 XPt És kerestél: $1129-t <#hehe>#hehe>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Van akinek 160%, nekem meg -1%.😄
Mondjuk tegnap nekem is volt egy ilyenem 53/30, egybõl le is kondiztam.😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
majd legközelebb 😊
Látom te is jól állsz.😄
danikaaa13
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Most nekem is megmozdult.😄😄
-1%<#gonosz1>#gonosz1>