Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éberség: 149/140 <107%>107%>
bezzeg a a bátorság meg az energia meg sem mozdul 😄
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
na még1x... miért is akarod szüneteltetni??? <#mf1>#mf1><#wave>#wave>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
DUKKA tel:21685
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Értékelés: 65
az értékelésem után teperek... csak akkor lesz szivacs, ha beérem, és kapok -1et... 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
Szintet léptél! Új szinted: 64. További tulajdonságok amiket kaptál: Életer?: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
dupla+1... <#rinya>#rinya>
meek aludni mert kelhetek 4 kor mert megyek vizsgázni
na a holnapi viszont látásra
xp-ben gazdag estét mindenkinek 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha egyszer nagy leszek...
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
Ha egyszer nagy leszek...
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Maffiozo név: DominicToretto
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Börtönben vagy, hátralévõ idõ: 05:23
engem mindenhol szeretnek... de a börtönben leginkább... :S 😄
Éjjel betörtél egy házba és kipakoltad azt. Szereztél: 741 XPt És kerestél: $1139-t
Energia: 69/55
Sikeres edzés! 69.3 alkalom edzéssel szert tettél 32.7096 erõre.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kiléptem én is véletlen 😄 szal én megvártalak biztos 😊 Ha a srác fenn lesz szerintem megy az SZB én benne vok mindenképp.
#43954 köszi! az még lehet is csak nem mindegy milyen kondival 😄 55-n találkozunk 😄
Crea SMS: 11216
mostmár ráérek 😄
Crea SMS: 11216
Ki is dobott.😄😄
Behalok. Még a vége fõcím se ment le.😄
én 4. évadot már 2x láttam, de azért kivi leszek rá magyarhanggal 😄
mert most be se tudok megint lépni
Majd figyeld meg mi lesz hétfõn.😄
Indul a Szökés. Kb. 100-an lesznek online-ok.😄😄
Na akkor lehet majd igazán tolni.😄
/OFF
Szal most mehet a game.😊
#43940<#eljen>#eljen>
#43937 BK=Barátok Közt😄
<#boxer>#boxer>