Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó reggelt mindenkinek.
Valakinek már volt olyan, hogy egyszerre 3 autót tudott lopni?😄😄
Véletlenül többször nyomtam meg a gombot, és 3 autót lopott.😊))

Maffiozo név: DominicToretto

toysoldier
<#wow3><#zavart2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Benny04
jön valaki szb-re?
írjatok 32622

ÁjjLe BoBBi
csoki!
mi a pálya?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

MesCool
a harcnál... és nem a progi, bocs az oldal?

én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....

nem progi egyébként...egy egyszerû mozilla beépülõ...
MesCool
a sebzést hogy számolja ki a progi?

én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....

ma vki szb? 3as vagoyk, szívesen mennék elsõ szbmre üdv, NismoR talószám:54698
azért én se csinálom,meg nem is ajánlom,mert bann jár érte...
djrushboy
funkiller nekemis kellene az a progi

djrushboy
A Harc kimenetele
djrushboy vs. Brahma

djrushboy a gyorsabb, ezért õ kezd,
Shotgun-t használva eltalálod Brahma-t 1.01 sebeztél rajta!
Brahma nem talál el, így nem sebez rajtad!
Shotgun-t használva eltalálod Brahma-t 585.8 sebeztél rajta!
Brahma eltalál P90-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
Borotva-t használva eltalálod Brahma-t 1 sebeztél rajta!
Brahma nem talál el, így nem sebez rajtad!
Borotva-t használva eltalálod Brahma-t 1 sebeztél rajta!
Brahma eltalál P90-t használva, 2106.35-t sebez rajtad!

A nyertes: Brahma!
Brahma Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $923
Jöhet a bosszú...

MesCool
na ez lehetne a bukta, ha valaki ellenõrzi... csak furcsa nem? Hogy valaki minden nap 24 órát van bent... és 600-nál is többet fejlõdik...

Vaxi
sziasztok
zsolt87-tel szerencsém van 😄
õt megint megszöktettem 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

MesCool
nekem a munkával is alig megy feljebb a statjaim 2-300-zal... 24 órára alatt (50% eredményességgel) lehetne 5-600 is...

nemtudjátok most valami gond van regisztrációval? mert már 2 e-mail címmel is próbálkoztam és egyikre se jön aktiváló mail 😄

asd

wangsta
Ahogy mondod.

ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119

MesCool
csak nem fair, azokkal szemben akik tényleg itt ülnek a progi elõtt napi 8-10 órát és nem fejlõdnek annyit mint az aki automatán nyomja éjszaka is...

MesCool
hogy veszik észre? mirõl lehetne látni?

viktor0203
Lekövethetetlen...

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

MesCool
azt írta, hogy 8 millát fizetett érte... és naponta 300-zal tolja a statjait... csak az furcsa, hogy nincs 10 szintû... azt nem értem, honnan a pitsából volt neki 8 millája... így túl egyszerû lenne... amúgy ez is "bann" nem?

van, de ha azt észre veszik akkor: <#banplz><#vigyor3>

maffiozo nevem: Janooo tel: 25949

figyi,én odaadom ingyen...nem nagy cucc,de nem szabad használni,csupán próbára adom oda...hogy tudd hogy ilyen is van...
Benny04
nehogy bevedd -.-"

bercosz
Legolcsobb cuccos embercsempészetet szerveznék, ha van elég jelentkezõ, ha nincs akkor sima bankrablást!

Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci

MesCool
köszi...
egy srác írt egy sms-t, hogy 1,5 misiért elad nekem egy infót hogyan lehet automatikusan edzeni... van ilyen?

igen befolyásolja!!!!
kis töltény: +1% sebzés
medium: +2% sebzés
nagy: +3% sebzés
de amúgy le van írva a fegyverek tulajdonságai között én is ott olvastam

igen,de nem sokat...(hallomásból tudom)
MesCool
a töltény mérte befolyásol valamit a harcnál?ti hogy látjátok?

igen,csak visszadob az oldal tetejére😄
MesCool
ez olyan mint a fegyver javítás... az sem mûködik....

jogos😛
MesCool
csak jól mutat, és tudatod vele, hogy nem ismered a játékot....

azért kell, mert szerintem majd lesz olyan funkció is! kb 2 év múlva<#falbav><#vigyor3>

köszi janooo,ment a felértékelés😄
csõ, azt nemértem hogy a házra miért kell védelem... amikor nemis lehet betörni...
harmadjára csak sikerült kihozni téged a börtönbõl!! nem csoda hogy 3 a magyar igazság!<#vigyor3>

amint tudom,mégegyszer megpróbálom😄 feltéve ha nem zavar hogy próbálkozok😄
DonGoku
nyugodtan,most megyek de majd leszek

DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.

DonGoku
nem rossz ötlet 😊

(#44945):funkller megpróbált kirabolni! 😄

DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.

Nem sikerult kirabolnod: DonGoku. 😄, megpróbálom mégegyszer,amint tudom...ok?
MesCool
oks... már alig várom... lehetne a játékban egy "ketrecharcos" opció... $10000-es nevezési dijjal, cuccok nélkül, csak ököllel😊 és bármelyik országból belehetne lépni, utazás nélkül... a gyõztes vinné a berakott lóvét.... vélemény? a profilban meg kiírná a gyõzelmek számát...

3 perc
DonGoku
köszi,pár nap mulva nyomunk majd visszavágót😊

egy picit várj,mert még 5 percig dolgozom,aztán megy is....kíváncsi leszek😄szurkolj😛
MesCool
a lóvét visszaküldtem.... köszi a lehetõséget!😊 nem gondoltam volna hogy sikerül... az életerõm éppen csak, hogy elég volt... le ment úgy 1000-rel!!!! de kaptam 170xp-t

DonGoku
mehet 😊

dongoku,rabolnálak ha lehet....most mehet?
MesCool
pimasz😊

wangsta
Az idõpontot is ird ide. <#eplus2>

ha egy xboxos játékban lelőnek szügyön rugod a programozót??? wangsta lvl 119

Szb az usában. fegyveres kell. tel.:12231

lala1988 lvl.:12 19884