Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haverom azt mondta h kolumbiában találta eddig a legtöbb ilyen cuccost, de sztem a város tökmindegy
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mert haverom talált, felrakta licitre 2m-ra de nem licitált rá senki :|
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
szal ha gmail se lesz jó akk hagyom asszem 😄
asd
Maffiozón: petievo SMS:91477 lvl.3
Maffiozo név: DominicToretto
Irtam SMS-t!
Maffiozón: petievo SMS:91477 lvl.3
sofõrt keresek szbre!!!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
A fegyvereket meg tudja venni aprópénzért, házakat minek venne, szal erre költ.😄😄
asd
Csak azt nem értem, hogy miért kér 50k-t tõled, ha 70-et fizet vissza.😄😄
Matekból 1-es.😄
#45007:Kórházba kell küldeni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
Küldõ: 2pac666 - 13588 Idõpont:2009 Jun.6. - 11:20:43
CSÁ LÉCCI TUDSZ KÖLCSÖN ADNI 50000$-T UGY HOGY MINDEN NAP FEL ÉRTÉKELLEK ÉS MINDEN NAP RÁKATTINTOK A LINKEDRE ÉS 7 HÉTIG HETENTE 10000$-T KÜLDÖK NEKED MEGÉRI KB 100000$-T KAPSZ VISSZA NEKED MEGÉRI NEKEM NEM HA KÜLDENÉL AKKOR A NEVEM:2PAC666
Opciók: Törlés - Válasz
Adatlapján: Pénz: Milliomos😊
\"Lopj színesfémet és váltsd valóra álmaidat!\" \"Alul felnis, felül nem!\" \"2002-es BMV 525D megkímélt állapotban eladó! Ár: 1.699.000 Ft (kilóméteróra állás: Föld-Jupiter távolság):D
asd
Ha hülyeséget írtam akkor bocs.😄😄
Csak azért kérdem, mert én tõle kaptam.😄😄
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
De akkor ez bug, nem?😄
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'