Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No meg mi ez a " kell" a hsz-edben? Talán köteleztek hogy játsz vagy mi ? <#banplz>#banplz>
antikarakter :D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gondolom éjfélkor lejárt + 12h türelmi idõ, aztán még +3 hogy ha utalt a legény teszem azt 11:59kor akkor még "odaérhessen" a pénz.
Bár lehet baromság amit írtam, szóval ne essen kétségbe senki.
antikarakter :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
zsolt87 lvl 37 tel:82633
Ma lefog állni az oldal, sajnos megint szerver problémank van.. 2 nap kiesés lesz kb.. mert el kell hozni a szervert a szolgáltatótól, mivel AZ megszünt... Igyekszünk minél gyorsabban átváltani.
nem ismerõs 😄
sumc LvL26
napok óta szar az oldal, bugos, a benzinkutak üresek, tölténygyár üres...
hát nemtom.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Ma lefog állni az oldal, sajnos megint szerver problémank van.. 2 nap kiesés lesz kb.. mert el kell hozni a szervert a szolgáltatótól, mivel AZ megszünt... Igyekszünk minél gyorsabban átváltani."
Crea SMS: 11216
itt van egy hír, ami elég régóta kint van, de még dátum sincs, csak odabaszva a szöveg, még html tagben sincs...
ezek hihetetlen trehány emberek..
mi a szart várunk még tõlük? 😄 soha nem lesz jobb az oldal asszem
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
Maffiozo név: DominicToretto
Régen volt egy néger barátom... de apukám eladta:( lvl:32 tel:59334
Nekem sajnos nincs😞
Lehet, hogy töltött 10-15-ször egymás után, de aztán kész.(legalábbis nekem ilyen szokott lenni😄😄)
De persze lehet, hogy aztán másnak végig. Nemtom😊)
de ha végre feltámad az életerõm, akkor szivesen nyomnék valakivel egy baráti harcot.
Te sokkal jobb vagy innen megmondom 😄
Támadás
A Harc kimenetele
littler vs. Szabolcs
littler a gyorsabb, ezért õ kezd,
Sawed-Off Shotgun-t használva eltalálod Szabolcs-t 40860.86 sebeztél rajta!
A nyertes: littler!
Súlyosan megsebesítetted Szabolcs-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
littler
Kíváncsi leszek.😊)
De mióta sz**akszik az oldal? Kb. 3 hete. Annyi idõ alatt sztem nem nagyon lehet így felhúzni.
Amugy Kb GyurmaZso szintü statja van ahogy a harcot nézem...talán picit jobb....
Van a játéknak olyan eleme, amire nem találtak még ki vmilyen csalást?<#szomoru1>#szomoru1>