Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alvilági powa 😊 Az sokkal faszább 😉
Kakukk...
4-5 nappal hamarabbra vártam...
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Egyébként chelios szerintem te többet játszottál evvel a játékkal mint mi összesen...
Vagy mondjam úgy hogy te és a segítõid ?
antikarakter :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
nem volt ez rossz, csak kis update rafert volna. ja, meg par okosrendesugyes admin. majd egyszer talan beindul ujra. ajhopszo
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
NFS World Online: SPECTORHUN
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A menyország szebb, de a pokolban több az ismerős. :-) Lvl: 19 Tel: 46778
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
meg szerintem az egész SG topic még pénzt is gyûjtött volna, hogy könnyebb legyen rendberakni... meg sztem egy csomó felhasználó segített volna még rajtunk kívül
NFS World Online: SPECTORHUN
Mindenesetre, ha megcsinálják (akárhogy is) én újra nyomni fogom.
Addig is mindenkinek: Sziasztok
Akkor R.I.P 😞
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
sumc LvL26
http://www.webdiag.hu/wdFull_daily_HU.asp?d=090611&i=1479
sumc LvL26
antikarakter :D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"