Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Maffiozo név: Boci
ez ma a 2. autó!
mennem kell!! este ha leszek valaki ad kölcsön h megjavítsam mert nem nagyon van rá pénzem mivel ez is 86%-os!
???
Gyorsaság: 74.2488
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Csak nyaraltam,aztán van egy nap lemaradásom.
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
ti hogyan kondiztok ilyen jól?? nem értem!!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Modjuk nem ülök elõtte egész nap!
de lassan megy az<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
anyagilag kezdek egész jól állni
Hinnye de lassan haladok....
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
valami kis hülye kockafej szórakozásból basztatta sztem
Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2