Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Szal részemröl ez van ezt kell szeretni... remélem majd nagyobb szinten gyorsabb lesz 😊 bár ugyemlékszek 10 es szint felett volt élvezetes a játék....
Crea SMS: 11216
#51124 - Örülök neki....de jót tett ez a 1hónap hatás szünet!legalább újult erõvel kezdhetjük a nulláról<#gonosz3>#gonosz3>
én már kettõt írtam, le se szartak 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én nem tom mi van a szintlépéssel, remélem csak alacsony szinten van, de minden bug nélkül napi 1 szint lazán megvolt anno... sõõõt.
Most meg elég gázos 😊
Crea SMS: 11216
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
vagy csak hozzá szoktam a bughoz? <#zavart2>#zavart2> meg h 27es voltam?<#nemtudom>#nemtudom><#whatever>#whatever>
Azt hiszem fejlesztenem kellene a gyorsaságot hát ha akkor több sikerem lenne.<#nemtudom>#nemtudom>
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
zolimontana,tomtom,danesz93,veges35,logic,andrew14,doohan,csendesgyilkos
BossOfGodfather tel.:54825
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Le vagyok nagyon maradva,szerintem igaz hogy nem nagyon érek rá csak 7végén de akkór napi 24,igy hétközbe csak 10óra
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#51095 .....De csak keveset😄DDD
Én elõtte voltam aludtam 8 órát el is hagyott rendesen😊 De behozom😛
Erõ: 42.848
Védekezés: 41.75029
Gyorsaság: 42.197
Bankban: $74,939
Új Szinthez XP: 491/600
Állapot:
Pénz: Gazdag
Szint: 1
Értékelés: -4