Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne akard megtudni... hidd el nem neked való

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

autoszimulator
igen, és amíg nem sikerült telepíteni, vissza se gyere

.: mobilize.hu :.

bkvkbk
nyugi félre írtma nem is die akartma írni, de ha már itt vagyok megkérdem miylen játék ez -_-ha nem baj...

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

😄

asd

toysoldier
menj már a picsába

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bkvkbk
Szval ezt a maffiozos izéét lekell tölteni?😄

bkvkbk
Jajj nem is ide akartma írni ezt a szartxD

én is szeretem a kántersztrájkot, de mégsem ízlett az esti túrósbukta:/

toysoldier
fúdehülye vagy te is 😞

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bkvkbk

Donnie Sanko
Jó éjt!<#integet2>

SMS:89574

toysoldier
várjámég most küldtem pm-et 😄

yoéjt

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Jó éjt mindenkinek!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Donnie Sanko
<#wave>

Maximus4
<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ragalyi
Léptem, jóccakát<#integet2>

márpedig nem, nem is voltam 25nél több😄
Mindig csak esténként kattogtam😊

Maximus4
Én nem,mert ha kimegyek a szobából akkor a fejemre húzom a monitort,hogy nem maradjak le semmirõl😄

Úgy beszélsz mintha te annak idején nem ugyanezt csináltad volna😊

Ti egész nap a gép elõtt ültök várva, hogy töltõdjön a cuccos?XD

Maximus4
Ez nálad alap :Asd_f

toysoldier
hát igen :d nem csak a pénzzel csalok, hanem az xp-vel is <#gonosz1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Boci001
Sikeres edzés! 5.9 alkalom edzéssel szert tettél 4.5489 gyorsaságra
Ez a kondi kifársztott!! jó8!
csáó<#integet2><#integet2>

Maffiozo név: Boci

Maximus4
Ti mekkora csíterek vagytok!Nekem alig ad be valami bûnözést és még mindíg kell 900xp a következõ szintig.<#duhos2>

toysoldier
mindjárt utolérlek 😄

yo8

Maximus4
Szia!

crea

További jó játékot! 😊 Majd holnap re....

jó éjt! 😊

Crea SMS: 11216

Maximus4

Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Jul.22. - 0:18:57

Szintet léptél! Új szinted: 4. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
Opciók: Törlés - Válasz

autoszimulator
privátban jönnek majd, az izgibb

Boci001
hehe<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Maximus4
Remélem ezzel nem fogsz elindítani egy off,anyázós áradatot.Nincs kedvem megint elölröl kezdeni a figyelmeztetéseket meg a törléseket😞

gismoone
mar nem is valaszolok inkabb ilyenekre😄
#51296 nem tudom, hogy ilyenkor mit ereznek :d

én jelentkeznékXD

gismoone
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

toysoldier
😄DDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddd

autoszimulator
viszont nekem is kellene segítség. csinálok egy bûnügy felderítési szimulátort. de magyart ám, nem is ingyen.

a cím az lenne hogy bunugyfelderitesiszimulatorreloadedtwodotzero.com, melyben elõre megadott bûnügyeket kell megfejteni. Egyelõre egy ötletem van, ennek adatai:

Bûncselekmény megnevezése: REGHACK
Bûncselekmény jellege: számítógépes virtuálkalózolás
Ügyiratszám: 2257
Elõzetes gyanúsítottak: netmafia.hu, maffiozo.hu
Bûncselekmény bejelentõje: mafiareloaded.com
Amit tenni kell, minden felhasználó megkapja a bizonyítékokat, és ki kell derítenie, pontosan mi történt, kik felelõsek ezért a katasztrófáért. A tét nagy, egy népszerû oldal teljes évi költségvetése mehet rá a dologra. És most mindez a Te kezedben van!

szerintem ez: tök jó, és ezzel kideríthetjük, kik akarják az új legnagyobb netes közösséget szétrombolni. És mivel 2009 van, ami köztudottan nem 2010, havi 200 euróért prémium ökáunt is rendelhetõ, melyben egy gomb megnyomását követõen megtudod a választ, könnyítve picit a játékot. Ha nincs euród sem baj, forintot is elfogadunk, az árfolyam sem ingadozik olyan igazságtalanul, mint ahogy azt a gazdasági szférában teszi, fix 500ft/euró. Az alapdíj csak 100 ojró, sajna kevesebb nem lehet, mert ugye a szerver majdnem 20ezer forint egy évre, és a kurva svájci frank alapú ingatlanhitelem törlesztõrészlete is megnõtt 30%-al :S

moderátorokat várok a teambe, a lényeg hogy sokat játszál, keveset kérdezzél, s ne akarjál pénzt.

nem érted hogy értette😄

Boci001
fogadni merek h pénzt kért volna h megmondja hogyan rakj fel számlálót hehe

Donnie Sanko
GoReOka
Soni
Crea
Sanko19<#nevetes1><#nevetes1>
chelios

toysoldier
😄dddd

engem ma olyannal találtak, hogy nyert a lóversenyen és hogy hol a pénze ;|

Maximus4
Mintha tegnap valaki azt mondta volna nekem,hogy hosszú éjszaka elé nézek...hát sok sikert😄

Boci001
Odarohantál a tûzjelzõhöz, ezután betõrted. Ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 8 XPt Futás közben találtál: $3-t
kb 15-bõl1

920814
Az azért rövid idõ.Még egyenlõre +4-nél tart.

Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859

gismoone
ez nem igaz. beraktam a szamlalot a profilomba. 5perc mulva kerdeztek, hogy hogy kell megcsinalni. ki is szedtem, hogy ne kapjak ezert sms-eket. most olyan sms-t kapok, hogy kell-e szamlalo <#wow3>

Boci001
inkább 5 perc

Maximus4
Aludj jól!

920814
<#buck>Tippelõs verseny?:talán 20 perc.
Ha nagyon sokan bírják.

Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859

jhetedikj
Sikeres edzés! 5.22 alkalom edzéssel szert tettél 4.66668 xxx.

Így a nap végére jól jött. További kitartást,jó éjt.😊

anno 1987

Maximus4
Kiváncsi vagyok meddig marad + az értékelésed<#eplus2>

Nis
Hogyne tolnám,nézz meg milyen komolyan <#vigyor3>

\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD