Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bkvkbk
Miközöd van hozzá hogy menyi az életkorom? Fel foglak jelenteni te geci sulyos becsérem sértésért.. megszívod hogy megsérteted a becsérmemet😄

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

nos elemzed a problémákat... elmondom veled mi a probléma...
1, össze vissza beszélsz hülyeségeket
2, iszonyatos fáziskésésed van
3, egy hatalmas lúzer vagy

ha megengednéd most elköszönnénk tõled és szeretnénk, ha minden a régi lenne nélküled... vagy légy normális és maradj

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

toysoldier
TAKARODJ MÁR INNEN A PICSÁBA!!!

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Donnie Sanko
Nem állt volna égnek ha nem jössz ide!!Pontosan hány éves vagy??Mert hogy írni nem tudsz az is biztos!

SMS:89574

bkvkbk
toysolider nem takarodok... sõt.. ennél tovább törekedni fogk ennek afórumnak a megszünéséért!! Ez nem álapot ami itt folyik... ide jöttem és minden egeknek áll. nemfogmenni.. mefakadályozom hogy mesgszünyön a babos lecsó!

Értem a problémádat de talán az elsõ reakcióra nem kellett volna visszaállni mivel nem vagy rendszeres látogatója a topiknak , és akkor nem lett volna vita szerintem.

bkvkbk
Nem szabad ilyen magatartást megengedni...! Nem szégyellitek magatokat???:S Mondtam hogy a macit ne a kakó alá tegyétek...😞

bkvkbk
Látod szupermen ez a rossz felfogás.. nah itt találtam még egy problémát.. 😞 Mér az ilyen felfogás a felfogás?

Nem nem kell letölteni! Neten játszható. Most pedig ha lennél szives befejezni. Köszi.

bkvkbk
Köszönöm Crank csak enyit akartam, ha elsõre elmondtátok volna már itt sem lennék😊

bkvkbk
Nah enyit errõl.. szépen megkérdeztem megint.. erre már 14 évesnek titulál az egyik fórumozo! EEz a baj.. megint megkérdeztem és senki se válaszol v aki igen az is iyleneket :/

innen látszik, hogy ki az ovis kislány😄
megemlítem anyádat és rögtön azt hiszed anyázok...
pedig én csak azt mondtam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kérdezd tõlük miért vagy ilyen extraseggfej

gismoone
www.maffiozo.hu

Üdvözöllek a Maffiozo.hu-n!

Mi az a Maffiozo.hu?
Egy masszív szövegen alapuló
böngészõben játszható online többjátékos
gengszter/maffiozó MMORPG szerepjáték.

remelem kielegito a valasz

Donnie Sanko
Miért hány éves vagy???
Elmondanám Én 19éves vagyok és az összes barátom 20fölött van!!!
A te felfogásod=14év!

toysoldier
ha elolvasnád azt ami a bannerba van írva akkor nem kérdeznél faszságot.

Masszív szövegen alapuló, böngészõben játszható online többjátékos gengszter/maffiózó MMORPG szerepjáték.

mostpedig takarodj.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bkvkbk
Le kell tölteni a játékot? vagy az oldalon játszható??

toysoldier
Sikeres edzés! 2 alkalom edzéssel szert tettél 0.998 erõre.

nagyon sikeres mondhatom <#zavart2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bkvkbk
Jólvan... lehet én sem voltam valami stabil.. elnézést kérek.. de fogadjnk ha megint megkérdezem szépen, hogy le kell-e tölteni a játékot vagy a neten lehet játszani megint elküldenek a fenébe...

toysoldier
maximustól kaptam 😄

gyors ki is raktam msnre meg maffiozora %D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bkvkbk
Igen, így könnyû ha 3-an vagytok ellenem, de szerintem ti is látjátok hogy nekem van igazam ,semmi rosszat nem csináltam ... csak megkérdeztem mi ez a játék? Ezek szerint megint bekell látnom, hogy a korombeli srácok/nõstények nincsennek megérve egy komoly mondat megírásához:s

Hello. Légyszives ne káromkodj vagy ha igen akkor pm-ben mert itt erre senki nem kíványcsi csak offolsz. Köszi. Amugy meg ha kérdezel válaszolnak csak normálisnak kell lenni ennyi a titok.

gismoone
cuki a kis rasta man fej 😄

Donnie Sanko
Senki nem kíváncsi rád!!!Meg*aszom az összes barátodat ha kell!!!!Húzzál már el a *aszba,mert csak fel*aszol mindenkit!!!Ezért ugatnak le!!!!!
*nyádról meg meg se szólalok!

bkvkbk
Ebben is csak azt látom, hogy a magyar ifi átlag ilyenekkel van tele, akik nem tudnak írni egy normális ép mondatot, és azt sem tudják megcsinálni ha a pohárba kell önteni tejet... hát barátaim ez a válság!!!

most már +pihenhetsz. ideje van aludni...
gismoone
ez is csak egy ujabb pelda arra, hogy igazam van

toysoldier
te egy kibaszott jó érv vagy az abortusz mellet baszki :\

és most takarodjál aludni, lövik a pizsit..balfasz

bkvkbk
mér ebbe mi a 3 éves kislány? mond meg... te is segg hülye vagy csak az íroshoz értesz!!! Nah INDOKOLD MEG BAZD MI EBBE A 3 ÉVES KIS LÁNY SZINT TE NAGYTUDÁSU YNOMORÉK?!! NAH HALJUK? MIWAN ELAKADTA A NYELVED KISCICA?

gismoone
te direkt irsz ugy mint egy 3 eves kislany?

bkvkbk
Látjuk Paul példáját, az anyukámmal jön? Mi közöd van az anyámhoz te 12 éves pöcs? Ugy felképelnélek hogy beszarnál te szánalom...örülj még gép meg ház van a segged allatt..aztan kuss te kocka!

bkvkbk
De mér kell így fogadni az erre járókat? Bazd magyar tisztesség.. én sohe nem köcsögösködnék egy tudatlan embberel.. mert õ nem tehet róla h pont ezt nem tudta.. ebbõl indulj ki.. hogy te itt ülsz a gép elõtt de viszontd nem tudod 1x1 menyi barátom..x')

gismoone
maximus, elpirulok<#rolleyes>

figyelj... gyökér vagy... sajnos ezen nem lehet változtatni... nem velünk van a gond... kérdezd anyudékat!

nem fontos itt lenned akkor h nem tetszik.
bkvkbk
AM meg ebben a játékban nem tudom hol van a mmorpg- amikor nem telepitett játék és nem 3d be fgoja.. ez egy kamu.. ez csak netes játék ..

bkvkbk
Kérdeztem hogy a Maffio játékot le kell.-e tölteni vagy neten nyomni? egybõl mit kapoka kedves " hun high"tõl - " Meny a faszba" hát kösz... látszik magyar közösség azé egész nagy szopás

ennyire fosni a szót a semmirõl.... gratu!😊

te várod vh segítsen v.ki, de szerintem te vagy 1 nagy buh....r..
<#violent><#vigyor2><#nezze>
bkvkbk
Enyi sok bot-ot! Hát thx- midnen segitségért.. még segiteni sem segitettetek parasztok! Kb enyit is értek, szépen kér alaki valamit egybõõ... Kiez a fax dikla? Sok cigány pesti buzik vagytok mind, enyi a nyilvánulásom szopjatok szét!!

Donnie Sanko
Ez mekkora balek!<#falbav><#violent>

ki ez te hah nem sokáig leszel te itt...
toysoldier
húzzámár innen a faszba <#oooo>

bkvkbk
EH mi a geci má csak 42 perc ?:ASD:ASD😄SA

bkvkbk
Faxom kivan már ezzel a játékkal akkor is kemény leszel itt is!<3

figgy már te vagy az vagy csak beöltöztél, lol vagy. haha..
bkvkbk
a faxom miez? börtön be vok büdös geci 2 órági omg

van sro topik ott fáraszd az embereket akk lécci... bár ahogy ismerem õket ottse leszel sokáig 😄

asd

😊)))

bkvkbk
nema fax... sok ynomorék csicska... regeltem rá oszt má 3 lv vok buzikáim!<3
am is nyomom a srolt mint az atom