Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
hélo....
kaptál sms-t....
elolvastad?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Maximus4
De õ közénk tartozik,sry de te nem.Ha vele van bajod akkor van privát üzenet lehetõség vagy sms a játékban.Befejeztem!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

666miki666
Aham!!!!
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 Aug.12. - 20:13:18

A biztonsági kamerád felvette, CsallO-t miközben feltörte a garázsod! Minnél elöbb vegyél új kaput, mert bárki betud menni! Helyszín: Olasz
Értem én hogy xp meg minden de elég volt!

Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”

Promaster
.. elmondom neked, hogy itt senkivel semmi problémám nincs.
kivéve krszti-vel!! mással nincs...

[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"

Vatos Locos
<#vigyor2>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

Vatos Locos
<#hehe>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

Attis79 megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Köszöntem Uram...😊 Ment a -...😄😄😄
Na jó... +
Szép is lenne..😄

Maximus4
Nem gondolod,hogy az egy kicsit nonszensz,hogy úgy jössz a topikba,hogy beszólogatsz aztán meg menni akarsz itt akárkivel szb-re?Szerinted így be fogsz illeszkedni ide?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Promaster
krszti temeg gyere fel msn-re!

CheAteR88
<#puszis>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
és most sztárnak érzed magad mi?
nah jó részemrõl ennyi volt a párbeszéd...

Krszti1160
<#worship><#worship><#worship><#worship><#taps>
Promaster
mivan?😮OOOO hallod..
meg ne hazudtoljál már léccives..miaz h nemvolt amikor nem gratuláltam.!
nemis 1x volt olyan:/:/ és ha megnézdén a vitákba. mindig volt elõzménye, és nem én kezdtem el a veszekedést! és azt azér ne várjátok már ha vki ok nélkül beszólogat ne szóljak vissza..már bocs.

komorandi
Nyugodjatok már le....ez csak egy játék...ne fogjátok már fel ennyire komolyan....

MAXI

Maximus4
Tündérem,elolvastam azt amit egész nap produkáltál itt.Mást se csinálsz csak beszólogatsz és magasról leszarod a többieket.Volt olyan szintlépés amihez pl. gratuláltál vagy ilyesmi?Elmondtam már egy párszor,hogy ennek a topiknak vannak íratlan szabályai és ha valaki nem tartja be akkor azt nem látjuk itt szívesen.Teve pöcsét sem érdekli te,vagy bárki más kicsoda a játékban.És ha tetszik ha nem én nem tûröm el senkitõl,hogy itt a "régieket" oltogassa valaki!Kriszti már "letett" valamit az asztalra,te nem,ennyi!

Promaster
csakén keltem ugye?😄😄 szánalom..
na m1 haggyuk, nemérdekel!

jhetedikj
Azért hogy végre eljusson az agyadig b+,de látom nem bírod felfogni.<#wilting>

anno 1987

SZB AZ USÁBAN. TEL.:19884

lala1988 lvl.:12 19884

CheAteR88
mert kelted a feszültséget.

bercosz
Kedves szabadító beállítottságúak, lehet engem kihozni a sitkorol

Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci

Promaster
de mér mindig nekem mondod h felejtsem el b+:/

CheAteR88
pm b+ szerinted miért van?
felejtsd el inkább az egész sg-t
mindenki jobban jár fõleg mi

CheAteR88
ugyan az megy itt megint mint anno:|

Promaster
de ezt rohadtul nemértem!!mindig azt bas**ák le amelyik csak visszaszólt!!-.-
amelyik meg beszólt az meg maradjon csak nyugodtan mi?:///

bgytito
Nincs valakinek eladó benzine? 😊))))
(olaszban 1 csepp sincs)

Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217

Krszti1160
Na gyere fel msn-re és ott pofáz nekem.Igaz hogy 15 éves vagyok de te is és nagy menõ akarsz lenni gyere fel msn-re és ott magyaráz.Bruk meg most veri a F@szát a saját maffiózójára úgy hogy én itt befejezem a vitát ha nem tûröd a vereséget akkor ne ide írjál ha nem vagy a játékban vagy msn-en.

Na nem offolok tovább.
SZB az usában. Embereket keresek. tel.: 19884

lala1988 lvl.:12 19884

CheAteR88
ménem privátban?
hazavágod a topikot...

Maximus4
Te minek regeltél ide?

Maximus4
Muszáj nektek itt oltogatni egymást?Egész álló nap egymást b@sztatjátok itt.Menjetek innen a francba és írkáljatok egymásnak vagy pm-et vagy sms-t!A kutyát nem érdekli a vitátok!

Promaster
nem feszítésrõl van szó😊
csak utálom ha egy ilyen kis... beszólogat.
méghozzá ok nélkül😊

ÁjjLe BoBBi
pfú de megy a feszítés<#fejvakaras><#wilting>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Maximus4
<#puszis>

Promaster
heehehehe és én vagyok az idióta?😄
nemtudom 15-16 éves létére ki nemtud írni..meg már pár embertõõl hallottam pár dolgot rólad😊
pl Bruk-is mondott pár furcsa dolgot rólad^^ hehe
agyilag kb mint egy 9 éves😊)

crea
Szerintem te is befejezheted. irj privit neki ha annyira akarsz beszélni vele, ha nincs vita csinálni kell?

Crea SMS: 11216

komorandi
Dede...ugye milyen cuki?köszönöööm!

MAXI

Krszti1160
nem vitázom veled mert igaza van mangoo-nak.
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."<#banplz><#banplz><#wilting><#wilting>
bgytito
Amint már említettem párszor, én mennék,csak valaki küldje már a meghívót

Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217

Promaster
valaki megy szb-re mostanába??

Maximus4
Nem igazam van,macis?

komorandi
De szigorúnak tetszik lenni ma.....<#puszi><#crazya>

MAXI

Promaster
jajj krszti!már megin keménykedsz😊 csak a játékba sajnos😞((😄
szal annyit rólad😉

Krszti1160
<#nyes><#nyes>
CheAteR88
az a szörnyû hogy tudom

viktor0203
köszi, de már megvan a meghívóm szbre...😊

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

Mangoo
<#smile>

AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64

Maximus4
Fogod is még egy párszor sajnos😞

Mangoo
A hsz nem neked ment, csak bennt maradt! <#ravasz1>

AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64

Promaster
de ha kérdezni akarok akk minek válaszoljak?😄😄
áhhh ezt nemértem :/ XDDD

Krszti1160
nem kezdem mert úgy is leverlek. -,-