Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól megvoltunk eddig is nélküled,és ígérjük,ezekután is megleszünk....
Ha Tied az utolsó szó,akkor légyszives,és beszélgess azzal,aki ezt eltûri....nem kellene így mindenkit lenézned,és nem kellene magadat egy überfas*a gyereknek tartani.....
Én most innen lépek mára,sry,de ez így nem jó😞
MAXI
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
sms: 86258 A Mikulás azért olyan boldog, mert tudja hol laknak a rosszkislányok.;)
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
[DaW1D] lvl: 42 \"Ami nem öl meg, az megerősít!\"
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
amin az admin irta neki h téll az lessz.
csak kár hogy az szerkesztett kép volt😞😄😄
<#wow2>#wow2>
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Miért nekem írsz???
mer nemmerte feltolni a képét msn-re-.-
hello!!pár nap múlva leszek admin és gondoltam segítek pénzért akármiben ha kell pl esélynõvekedést tok nõvelni nálad vagy szintet léptetni neked amit csak akarsz ha megfizeted am ha nem hiszed h admin leszek akkor küldök bizonyítékot ha kell gondolkozz rajta!!ha érdekel írj!!!
Opciók: Törlés - Válasz
sms: 86258 A Mikulás azért olyan boldog, mert tudja hol laknak a rosszkislányok.;)
02:34
PolakAti súlyosan megsebesítette<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
am énis fedeztem már fel nemis olyan kevés embert..aki kedves, segítõkész stb..
de olyat is aki beszólogat:/
ahogy mondtam énse vagyok egy szent..de nemtehetekróla! muszály az uccsó szónak nekem lennie.xDDDDD ezt anyám is megmondta😄😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
most ha neked vki ok nélkül beszól!! akkor te mit csinálsz?
jahh gondolom, nemírsz neki semmit..és ezt most elis kéne hinnem nem?:S:S
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
és nem mindig hagyta abba😊
szal ez nem 100%-osan igaz amit itt mondtál.
utazás olaszba: 1600$
kapu javítása: 2500$
visszaút: 1200$
összesen : 5300$
Csak viccelek ne utald a lét mert visszaküldöm úgyís.<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
csak mondtam h utálom ha beszólnak ok nélkül.
ennyi az egész! mér most mit kellett volna csinálnom?
hagyni h beszóljon v mi?
nanemond😄
Ragalyi vs. petikee25
Ragalyi a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod petikee25-t 818.85 sebeztél rajta!
A nyertes: Ragalyi!
Súlyosan megsebesítetted petikee25-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $577,188 volt
mit vár akkot hogy idejössz a te szavaiddal élve újoncként és agyonoltogatsz mindenkit mint egy sztár semmise tetszik és így akarod azt elérni hogy vki is egy jó szót szoljon hozzád?
aki meg újonc az el van küldve a pi**ába.lehet h én se vok egy könnyû eset de hát ez wan..nemlehet mindenki ugyanolyan! akk milyen világ lenne ez?:/:/
csak ennyit akartam megtudni. kiközösítés power!!!
Küldõ: csallo - 83544 Idõpont:2009 Aug.12. - 20:14:18
hallodnagyon sry nem akartam feltörni mert aszittem hogy lvl5 limites de ezek szerint nemsry még1x ha gondolod utalom a 2500-at a kapuért
Nem kell<#hehe>#hehe>