19
Egy sorozat öt londoni szélhámosról.
-
#19 nemsokára indul megy a 7. évad, lehet darálni az eddigieket:) -
#18 kicsit át lesz baszva bitchface:D
bár jobban örültem volna, ha már vacsorakor kitaál egy komplett tervet és nem kell rögtönözni.) -
#17 Kösz hogy szólsz, azt hittem már végleg abbahagyták. :) -
#16 holnap 6x01:) -
Phat Smoker #15 nagy kedvencem a hustle.
zseniális sztorik,csavarok, fordulatok :)
a szélhámosság iránt érdeklődőket talán még érdekelheti a 'the real hustle' c. sorozat, mely már az 5. évadnál tart, csakúgy, mint a londoni hőseink kalandjai. a 'the real hustle'-ben profi "szakemberek" mutatják be a különböző trükköket, csak okulásként persze, hogyha ilyennel találkoznák akkor még időben észbe kaphassunk ;)
-
#14 Ahogy halad a sorozat egyre jobb lesz. Vannak részek amikben nem kell sok ész, hogy rájöjjön az ember az átverés csattanójára, de a többség elég jól össze van rakva. -
Lateralus #13 én bepróbálkoztam vele régen. az elsőt kimondottan élveztem, a másodikon bealudtam.
azután ejtettem. -
#12 ja nem 30, de az nem sok -
#11 huszonvhány rész ment le, az egyáltalán nem sok. -
Boroskóla #10 Megtaláltam a thepiratebay.org-on fennvan egyben 1-4 ig de siralmasan jön :S -
#9 Úgy tudom itthon már nem játsszák, de a BBC Prime néha még a műsorra tűzi a régi epizódokat (az újak valahogy még nem jutottak el a Prime-ig). Asszem az M1 játszotta itthon. -
Boroskóla #8 Nem ment le sok rész ?? az 5. évadnál tart nem az 5. résznél.
IMDB szerint: Release Date:
6 September 2004 (Hungary)
érdekesnek tűnik Tv ben adják,vagy torrentoldalakról lehet beszerezni ? -
#7 Ez jónak tűnik, még nem is ment le olyan sok rész, lehet neki ugrok. -
#6 Állítólag az első rész nem olyan jó, de utána beindul. Szóval adj neki pár rész egérutat. :) -
#5 Jónak tűnik :D egy próbát mindenképp megér. -
n3whous3 #4 ja ok
annak meg vmi olyan címe van, hogy "the big hustle" :D -
#3 Kevered, ez egy rendes sorozat színészekkel, kitalált szituációkkal. :-)
Amolyan Ocean's Eleven angolokkal sorozat formájában. -
n3whous3 #2 Hm mostanában néztem valamelyik Náci Geografikon vagy tudomisén hol volt... Asszem póker csalásokat műveltek. Vagy lehet, hogy az csak egy hasonló műsor volt? Mert nem teljesen ismerősek ezek a fejek.
Érdekes másor am :)
Vagy nagyon keverem valamivel o0 -
#1 Az "átverős" téma már ismerős a filmes világban, elég csak az Ocean's sorozatra gondolni. A BBC is vetít egy sorozatot ami hasonló alapokra épül.
Az alapszituáció, hogy van öt londoni szélhámos, akik a prédáikban nem elsősorban a pénzt keresik, hanem a másokat kizsákmányoló kapzsiságot. Ha ez megvan valakiben akkor valószínű, hogy a csapat rámozdul a figurára.
Az átverős filmek hagyományait követve a nézőt általában nem avatják be a részletekbe, csak a végén mutatják meg a teljes átverés végkimenetelét.
A soroza jelenlegi szereplői:
Adrian Lester
Robert Glenister
Matt Di Angelo
Kelly Adams
Robert Vaughn
Időközben kiszálltak:
Marc Warren
Jaime Murray
Ashley Walters
A sorozat jelenleg az ötödik szezonnál tart.
Wikipedia
IMDB