Kanadában is lassítják a fájlcserélőket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
ott lesz rajta minden. titkosítva. <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#beka3>#beka3><#ejnye1>#ejnye1><#alien>#alien>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Van a szomszédod, összeköttetitek a gépeiteket, ha elérhetõ a következõ szomszéd is azzal is...Így megkerülõdik a gerinc vezeték és az fészkes fene sem fog tudni oda bekukucskálni és korlátozgatni, wifivel simán kivitelezhetõ és mehet a cserebere, ha "A"-ak az van meg, "B" amaztól szerezte be és fulsávval mehet a cucc<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#nezze>#nezze><#ravasz1>#ravasz1>
1 nem állitottam, hogy a torrent milyen király lenne, csak annak a jogosságát kérdõjeleztem meg, hogy legális tartalmak letöltése esetén milyen alapján bontják az internetkapcsolatot a #3 hozzászólásban leirtak szerint.
2 sávszélességrõl nem beszéltem, igy ezt sem igazán értem miért róttad fel
3 azt meg végképp nem emlitettem, hogy torrentet használnék.
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Arwenke: épp azt próbálom belesulykolni abba a busa fejedbe, hogy a lent eszközölt beállításokkal TITKOSÍTOTT lesz az adatátvitel, ami egyben azt is jelenti hogy: a nagyszakállú öregistenen és rajtad kívül SENKI nem tudja hogy éppen mit csinálsz, milyen programmal csinálod stb...
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ha elolvastad volna amit írt a TOR-ról, akkor feltûnt volna, "...egy kicsit újfent lassabb lesz az adatátvitel...".<#nezze>#nezze>
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
<i>"hogy kifejezetten a p2p-forgalmat korlátozza, annak érdekében, hogy a többi felhasználó is problémamentesen vehesse igénybe a szolgáltatást."</i>
Utóbbiak mire használják a 10-20-50 Mb-et? Muzsikáló üdvözlõlapok küldésére, meg e-mailre? Mondja már meg valaki, mert fel nem foghatom!
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Mert én bizony egy napig sem tûrném, nemhogy még a képedbe is röhög. Akkor is kiköttetném, ha nem volna másik szolgáltató. Valahogy megvoltam internet nélkül 30 évig.
Amúgy megpillogtam az oldalukat, és látom, megy rajta az akció ezerrel. Mondjuk én faluban lakok, összvissz egy normális szolgáltató van, és kétszer annyiba kerül, mint a dunaweb akciója, de a másfélszerese jön annak, mint amiért fizetek. <#vigyor2>#vigyor2> De nem fogok nekik reklamálni.
Peace! <#worship>#worship>
---> Ha tiltással nevelsz, hazudni tanítassz <---
Ez a dokumentáció azoknak segít akiknek a szolgáltatója korlátozza, szabotálja a P2P programok ( tkp. a torrent kliensek) átviteli sebességét.
HADOPI (Szolgáltatók Altal Kontrollált és Gusztustalanul Cenzúrázott Internet (SZAKGCI)) rendszert mintegy kijátszva tud bárki, bármilyen anyagot letölteni az internetrõl, függetlenül attól hogy az legális-e avagy nem.
Az elsõ legfontosabb dolog amire szükségünk van, az egy ún. torrent kliens program.
Jónéhány alternatív lehetõség közül most kettõt fogok bemutatni:
az egyik az Azureus(Vuze), a másik a μTorrent (a míTorrent görög betûjének átírásával, helytelenül, de találóan csak uTorrentnek szokták írni)
Az Azureus magyar nyelvre is átkapcsolható , miután Advanced-re kapcsoltuk a jobb felsõ sarokban,
a Tools>Options...>Interface>Language menüpontok alatt.
Ha ezzel megvagyunk menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kezelõfelület>Indítás menübe, nyomjunk rá a Mutassa az UI váltótgombra, kapcsoljunk a Klasszikus Felületre és indítsuk újra az Azureust.
Ezután menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kezelõfelület>Felhasználói felület menübe és kapcsoljuk a Felhasználó jártasságáthaladóra.
Ezután a Eszközök>Beállítások...>Kapcsolatok>Hálózatok menüben tegyük be a pipát a következõ hálózatokba:
- I2P hálózat,
- The Onion Routing (TOR) hálózat,
valamint menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kapcsolatok>Hálózatok>Átvitel titkosítása menübe, ahol tegyük be a pipát:
- Titkosított átvitel használata
Most nézzük a μTorrentet !
Options>Preferences>Connection
Pipa be:
- Randomize port each start
Majd, Options>Preferences>BitTorrent>Protocol Encryption > Outgoing: állítsuk Enabled-re
Kész is vagyunk ! Ezután már bártan letölthetünk bármit az internetrõl miután kikerestük a gotorrent.net-rõl , illetve a speckly.com-ról.
/mivel az átvitel - vagy annak egy része- (a gyakorlatban túlnyomó része) titkosítva folyik a szolgáltató nem képes rá hogy meghatározza, hogy milyen (illegális) adatfolyam jutott el hozzád rajta keresztül, ezért bírósági per esetében nincsen perdöntõ bizonyíték a kezükben. A másik pedig, hogy mivel a fenti leírásban közzétett módon titkosítva halad az adatátvitel, a szolgáltató képtelen korlátozni a sebességét, mivel azt sem tudja, hogy milyen program, és miféle kommunikációt végez. Illetve, a fentiek kiegészítéseképpen újabb Azureusokkban (v>3.0.1.4) van még egy ún. Lazy Bitfield trükk is, ha ebbe betesszük a pipát a kliens még jobban állcázza magát és egyáltalán nem is fog P2P titkosított kommunikációnak tûnni az átvitel/
a fenti beállításo elsõsorban azoknak kedveznek akik:
- nyitott-lopott-open-stb. wifi hálózatokat használnak,
és/vagy
- tesznek a megfigyelésekre/"lehallgatásokra",
azoknak viszont akik maximalisták és tutira nem szeretnék, hogy a szolgáltató és/vagy bárki tudomást szerezzen arról, hogy éppen mit töltenek le (bár ez a félig titkosított adatfolyamok többségében is beazonosíthatatlan, mivel nagy valószínûséggel nincsen meg a file típusa sem, sem a tömörítõ kodek és a fejléc, ami egy kóddal pl. tömörített rar esetében a lehetetlennel teszi egyenlõvé a beazonosítást) azoknak a fenti leírás annyiban módosul, hogy mindenhol erõltetett és kizárólagos módon a titkosított átvitelt kell használniuk, Azureus esetében vegyük ki a pipát a hagyományos IP alapú hálózatból és a titkosított átvitel használata alatti részekbõl (tehát ne engedélyezzünk senki mást, csak a titkosítva küldõ/fogadó peer-eket), uTorrentnél pedig annyi mindössze a különbség, hogy a Protocol Encryption-t ne Enabledre hanem Force-dre kapcsoljuk és vegyük ki a pipát az Enable Legacy Connections-bõl... Ekkor minden kommunikációnk kizárólag titkosítva fog haladni, és egyben azt is jelenti hogy egy kicsit újfent lassabb lesz az adatátvitel, miután nem fogadunk adatot a normál adatfolyamoktól...
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
<#duhos2>#duhos2><#action>#action><#nezze>#nezze><#csodalk>#csodalk><#mf1>#mf1><#beka3>#beka3><#ejnye1>#ejnye1><#alien>#alien>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
nem a hálózatot bõvítenék, inkább korlátozzák a felhasználókat...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
szlgyen, hogy ide süllyedünk.
az egész világon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy