Grey\'s Anatomy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új játék indításakor kivág a szemét a desktop-ra
van valami ötlet mit lehet ezzel kezdeni?
c2d e8400, 3,25GB RAM (azaz 4GB, de 32 bites xp-vel), radeon 4850/1GB
vk driver, directx a legfrissebb
thx az ötleteket (ha lesznek) <#eplus2>#eplus2>
egyáltalán érdemes foglalkozni vele?
Amugy régen a Vészhelyzetbõl és csináltak játékot ami igaz hogy az 1 cd-s játék volt de annak a grafikája tényleg nagyon elavult volt tehát ez még jobban sikerült egy fokkal !
Egész jó játék a grafikát leszámitva ami igencsak pocsékra sikeredett de már megszoktam tehát nem zavar annyira !
De most ugy felhúzta az agyamat ez a játék hogy csak na ! Az utolsó epizód 4 fejezeténél tartok de van egy feladvány ami totál ki akaszt !
<#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Amugyis az utlsó fejezetben már igencsak nehéz feladványok vannak !
Sokkal kevesebb az idõ és még jöjjön is rá az ember hogy a francba oldja meg a feladványt !
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
nagy csoda...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
meg a született feleségek után adják az amcsik, szvsz szerintem nagyobb arányban nézik a nõk mint a kanok :\
Azért mert sok benne a romantikus jelenet? Ugyan már. Meg én csak a mûtétek miatt nézem, meg az esetek miatt, meg a szereplõk miattxD. Szóval szerintem g*cijó sorozat😄.
azért kérdeztem, mert össze van préselve és így eléggé gány...
gondolom ez most az LOTR Conquest hatása...
de szerintem a könyvet sem olvastad, szvsz nemértem miez a nagy lelkesedés 😄
elolvastam a cikket, hát neked való, szerintem vedd meg eredetibe
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
csináljanak inkább House MD játékot 😄
/gondolom holnaptól grész klinikás logód lesz... most ez a trendie/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Én várom, elkezdtem nézni a sorozatot, elégé bejövõs. Most végeztem az elsõ évaddal(9 rész).
Ki várja még? Vagy egyáltalán valaki nézi a sorozatot?xD