39
Grace Klinika: A játék!
-
jpwadkan #39 hali
új játék indításakor kivág a szemét a desktop-ra
van valami ötlet mit lehet ezzel kezdeni?
c2d e8400, 3,25GB RAM (azaz 4GB, de 32 bites xp-vel), radeon 4850/1GB
vk driver, directx a legfrissebb
thx az ötleteket (ha lesznek)
egyáltalán érdemes foglalkozni vele? -
#38 Egy kissá elszámoltam magamat összesen 166 pálya van ! -
#37 Na csak sikerült a végére jutnom a játéknak ! Az utolsó mütét az már nem volt könnyü az már eleve nehéz volt és az idő is kevés volt ! Na meg a legutolsó feladvány na az meg tényleg nem volt könnyü de az is sikerült ! Az igaz hogy a grafika eléggé elavult volt de attól még jól el lehetett vele játszani ! Amugy a játék összesen 136 pályát tartalmaz ! Ami epizódokból Fejezetekből és alfejezetkből áll !
Amugy régen a Vészhelyzetből és csináltak játékot ami igaz hogy az 1 cd-s játék volt de annak a grafikája tényleg nagyon elavult volt tehát ez még jobban sikerült egy fokkal !
-
#36 Valaki leszedte ezt a játékot rajtam kivül ??
Egész jó játék a grafikát leszámitva ami igencsak pocsékra sikeredett de már megszoktam tehát nem zavar annyira !
De most ugy felhúzta az agyamat ez a játék hogy csak na ! Az utolsó epizód 4 fejezeténél tartok de van egy feladvány ami totál ki akaszt !
Amugyis az utlsó fejezetben már igencsak nehéz feladványok vannak !
Sokkal kevesebb az idő és még jöjjön is rá az ember hogy a francba oldja meg a feladványt ! -
Lowosan #35 Valaki próbálta már? -
Bitaboy #34 KIJÖTT A JÁTÉK! Greys.Anatomy-AVENGED -
karajjj #33 végülis már az orvos topikodba se írsz... -
#32 Jah. De most már amíg meg nem jelenik nem fogok írni:D. -
karajjj #31 nézdmár még írsz ide :O
nagy csoda... -
#30 Elírtam. Nagy valami. -
PinkSheep #29 A sorozat 5* a játék pedig csak 1 kis reklám a sorozatnak, értelme nem lesz . (OFF : Nem RÁZFÁNFÜTYÜLÖ hanem Réz mint Cuprum [Cu 29 a rendszáma] -
#28 -
#27 Érdekes, kíváncsi leszek mit tudnak kihozni belőle. A sorozatot pedig kimondottan szeretjük :) -
#26 fos
mama2/ban -
#25 zárható -
#24 ez aztán a hír :D -
#23 Na jó nem tudom hol van a YouTube videó SRC címe szóval így is jó lesz. -
#22 -
#21 szar -
karajjj #20 jojjj ezen besírtam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#19 Végül is ő dugni is épp annyi eséllyel fog, mint műteni, úgyhogy have fun:D -
#18 Hát.A mobilos grace klinikában.műteni kellett meg dugni meg azt aki jól megbaszott a ruháját kell időben összeszedni.XDXDXDXDÉs Meredissel vagy hogy írják,na azzal a spinével vagy. -
karajjj #17 mert nő írta, egy nőről, nemtalálod ki...nőknek
meg a született feleségek után adják az amcsik, szvsz szerintem nagyobb arányban nézik a nők mint a kanok :\ -
#16 Loál márxD. Mért pont csajoknak?:D
Azért mert sok benne a romantikus jelenet? Ugyan már. Meg én csak a műtétek miatt nézem, meg az esetek miatt, meg a szereplők miattxD. Szóval szerintem g*cijó sorozat:D. -
karajjj #15 grafikában még a sims 2 is megveri a sorozatot meg szerintem alapból csajoknak találták ki, bár csak pár részt láttam belőle... -
#14 Mondjátok már meg hogy pár képből ami a cikkben van, honnan a rázfán fütyülő rázangyalából szürtétek le hogy ez a játék szar? Még ki sem próbáltátok...
-
#13 fos..... -
#12 neked való játék -
karajjj #11 na kíváncsi leszek, hogy elolvasod-e... :D -
#10 Képzeld, meg van a köny(mind a három) és olvasom is:D. -
Hydroceph #9 atyaég, ez már nem szórakozás lesz, szenvedés -
karajjj #8 szerinted nem jöttem rá, hogy mivan rajta?
azért kérdeztem, mert össze van préselve és így eléggé gány...
gondolom ez most az LOTR Conquest hatása...
de szerintem a könyvet sem olvastad, szvsz nemértem miez a nagy lelkesedés :D
elolvastam a cikket, hát neked való, szerintem vedd meg eredetibe -
#7 Az Egy Gyűrű. Amúgy olvasd végig a cikket. Műteni is kell majd, igen. -
karajjj #6 most nézem, hogy mamaduj nyitotta, miez az új logó? -
#5 :-D:-D:-D:-D -
karajjj #4 jajjj baze, és ebbe mit kell csinálni? műteni meg dugni? -
#3 Hát egy Houseos játék tényleg jobb lenne:D. De ha nincs az, jó ez is:D. És nem lesz Grész Klinikás logóm. -
#2 wtf
csináljanak inkább House MD játékot :D
/gondolom holnaptól grész klinikás logód lesz... most ez a trendie/ -
#1 Itt a cikk, hivatalosan bejelentve
Én várom, elkezdtem nézni a sorozatot, elégé bejövős. Most végeztem az első évaddal(9 rész).
Ki várja még? Vagy egyáltalán valaki nézi a sorozatot?xD