146
  • Shep
    Akkor jól láttam a trailerből, na sebaj.
  • grebber
    Sajnos igen!
  • Shep
    Jól érzékelem, hogy ez leginkább multira kihegyezett játék és nem lesz igazi single mód?
  • grebber
    Developer Diary Trailer
  • foxpal
    És mikor lesz az EU béta?
  • Solid Snake
  • foxpal
    De csak usa béta van nem?
  • grebber
    Új Trailer
  • Solid Snake
    Ide
  • foxpal
    nekem van 2 kulcsom hozzá hova kell beirni őket?
  • Smithwarden

A jatek betaja jo...
    En kb 7-8 pontot adnek ra 10bol.
    Nem igazan az en kedvelt stilusom, en a modern katonai fps-eket kedvelem, bar regen pl az UT 1-et is nagyon szerettem.
    Latszik hogy aranylag dolgoztak a jatekon a fejlesztok, de nekem egy kicsit megis "rideg" maradt, bar mondjuk ez felig logikus is mivel robotszerusegekkel harcolunk egymas ellen.
    Az UT engines gamek nekem nem igazan szimpatikusak, inkabb jobban bejonnek a Crysis es az uj BF enginek (BF:BC2, BF 1943, Casus Belli, Mechwarrior Legends (crysis modok))
    Ettol fuggetlenul ahogy az elejen is irtam eleg jo jatek lesz, ennyi a velemenyem rola.
  • Solid Snake
    Access to Section 8 Closed Beta is limited to US and Canada users only.

• grebber
    Pár új kép
  • grebber
    Új Trailerek
  • grebber
    Megint lehet jelentkezni a bétára! Most nem értem ez micsoda.Nem jelentkeztek anno elegen vagy mi a fene?
  • grebber
    Kaptam levelet a beta teszt végett!De ez még csak ilyen köszönjük hogy érdekel a game téged szintű levél majd értesítünk bla bla.
    Ott írták lesz majd nyílt béta is! Ha a zártra nem kerülök be akkor majd azzal tolom
  • grebber
    Section 8 - Másodjára is sikerrel védték meg címét!

Kapcsolódó játékok: Section 8
    A Timegate Studios másodízben kényszerült jogi úton védelmet keresni legújabb játéka címét illetően. Mindkét alkalommal szórakoztatóipari óriást sikerült legyűrnie.

A Timegate Studios a díjnyertes Kohan sorozat után profilt váltott és az FPS-ek világába tett rövid kirándulást. Az ezt jelképező F.E.A.R.: Extraction Point annyira megtetszett a csapatnak, hogy örömmel vállalták el a Sierra felkérését egy második kiegészítő, a F.E.A.R.: Perseus Mandate elkészítésére.

Most már úgy érezheti a csapat, hogy a két - egyébként inkább közepes, mint jó - expanzió után képesek lennének egy "egész estés" FPS összedobására is, amit elvileg még idén bemutatnak Section 8 címmel.

Ha az Unreal Enigne 3 hajtotta futurisztikus shooter fejlesztése nem is, de címe már kétszer is komoly veszélbe került. Először tavaly voltak kénytelenek a stúdió vezetői polgári peres eljárás keretében megvéde a Section 8 címet, miután az ABC televíziócsatorna ugyanezzel a címmel szándékozott sci-fi sorozatot indítani. Legutóbb pedig a Paramount Section 8 címmel indított webes interaktív sorozata miatt találkoztak bíróság előtt a cégek képviselői. Mindkét esetben a Timegate Studios szája ízének megfelelő döntés született. Reméljük, a srácok legalább annyi figyelmet fordítanak arra, hogy jó játék szülessen, mint amilyen hevesen a bejegyzett márkanevet védelmezik.

info: Gamestar
  • grebber
    10 új kép
  • grebber
    Gamekapocs előzetes
  • grebber
    Lehet jelentkezni a Section 8 bétájára!

Csak pár napja futottak be az első érdekességek a TimeGate legújabb készülő játékáról, a Section 8-ról, ma már akár a bétatesztre is lehet jelentkezni.

A mai nap nyílt egy micro-siteja a játéknak a FilePlaneten, ahol megtekinthető egy vadi új előzetes, illetve lehet jelentkezni az említett tesztre. Előbbi sajnos megint csak egy renderelt videó, így a Section 8 valódi játékmenetéről és grafikájáról még mindig nincs anyagunk. A hamarosan kezdődő bétatesztre a fileplanetes regisztrációval rendelkezők - az ingyenesek is - regisztrálhatnak az alábbi linken keresztül. A játék ősszel jelenik meg PS3, X360 és PC platformokra.

Video + jelentkezés a bétára

info: Gamekapocs
  • Hydroceph
    érdekesen szar a grafika
  • MerlinW
    12 egy tucat.
  • Apus
    volt egy ilyen crackercsapat még C64-en, hogy Section 8:)
    ez a gém nekem se nagyon jött be a képek alapján, de hol van még a vége..
  • BB7
    Nem ejtett rabul! -.-
  • Boroskóla
    Hát engem ezek a képek nem nagyon győztek meg az az igazság.De gondolom ez még betudható a nagyon korai Alpha állapotnak.
  • grebber
    A F.E.A.R. két kiegészítőjét elkövető TimeGate Studios újabb projektbe vágta fejszéjét. A Section 8 egy taktikai és stratégiai érzéket is kívánó sci-fi FPS, mely a fejlesztők elmondása szerint hasonlóan innovatív és rendhagyó lesz, mint a sokak által az egekig magasztalt Kohan széria volt annak idején stratégia fronton. A Gamecock gondozásában kiadandó alkotás erőteljes, és egyedi multiplayer módusszal bír majd. A megjelenés ideje még nem ismert, ám a célplatformok már igen (PC, PS3, X360).

Fejlesztői trailer + Teaser

Első képek

info: Gamestar/Gamekapocs