146
-
#26 Akkor jól láttam a trailerből, na sebaj. -
#25 Sajnos igen! -
#24 Jól érzékelem, hogy ez leginkább multira kihegyezett játék és nem lesz igazi single mód? -
#23 Developer Diary Trailer -
#22 És mikor lesz az EU béta? -
#21 #15 -
#20 De csak usa béta van nem? -
#19 Új Trailer -
#18 Ide -
#17 nekem van 2 kulcsom hozzá hova kell beirni őket? -
A jatek betaja jo...
En kb 7-8 pontot adnek ra 10bol.
Nem igazan az en kedvelt stilusom, en a modern katonai fps-eket kedvelem, bar regen pl az UT 1-et is nagyon szerettem.
Latszik hogy aranylag dolgoztak a jatekon a fejlesztok, de nekem egy kicsit megis "rideg" maradt, bar mondjuk ez felig logikus is mivel robotszerusegekkel harcolunk egymas ellen.
Az UT engines gamek nekem nem igazan szimpatikusak, inkabb jobban bejonnek a Crysis es az uj BF enginek (BF:BC2, BF 1943, Casus Belli, Mechwarrior Legends (crysis modok))
Ettol fuggetlenul ahogy az elejen is irtam eleg jo jatek lesz, ennyi a velemenyem rola. -
#15 Access to Section 8 Closed Beta is limited to US and Canada users only.
-
#14 Pár új kép -
#13 Új Trailerek -
#12 Megint lehet jelentkezni a bétára! Most nem értem ez micsoda.Nem jelentkeztek anno elegen vagy mi a fene? -
#11 Kaptam levelet a beta teszt végett!De ez még csak ilyen köszönjük hogy érdekel a game téged szintű levél majd értesítünk bla bla.
Ott írták lesz majd nyílt béta is! Ha a zártra nem kerülök be akkor majd azzal tolom -
#10 Section 8 - Másodjára is sikerrel védték meg címét!
Kapcsolódó játékok: Section 8
A Timegate Studios másodízben kényszerült jogi úton védelmet keresni legújabb játéka címét illetően. Mindkét alkalommal szórakoztatóipari óriást sikerült legyűrnie.
A Timegate Studios a díjnyertes Kohan sorozat után profilt váltott és az FPS-ek világába tett rövid kirándulást. Az ezt jelképező F.E.A.R.: Extraction Point annyira megtetszett a csapatnak, hogy örömmel vállalták el a Sierra felkérését egy második kiegészítő, a F.E.A.R.: Perseus Mandate elkészítésére.
Most már úgy érezheti a csapat, hogy a két - egyébként inkább közepes, mint jó - expanzió után képesek lennének egy "egész estés" FPS összedobására is, amit elvileg még idén bemutatnak Section 8 címmel.
Ha az Unreal Enigne 3 hajtotta futurisztikus shooter fejlesztése nem is, de címe már kétszer is komoly veszélbe került. Először tavaly voltak kénytelenek a stúdió vezetői polgári peres eljárás keretében megvéde a Section 8 címet, miután az ABC televíziócsatorna ugyanezzel a címmel szándékozott sci-fi sorozatot indítani. Legutóbb pedig a Paramount Section 8 címmel indított webes interaktív sorozata miatt találkoztak bíróság előtt a cégek képviselői. Mindkét esetben a Timegate Studios szája ízének megfelelő döntés született. Reméljük, a srácok legalább annyi figyelmet fordítanak arra, hogy jó játék szülessen, mint amilyen hevesen a bejegyzett márkanevet védelmezik.
info: Gamestar -
#9 10 új kép -
#8 Gamekapocs előzetes -
#7 Lehet jelentkezni a Section 8 bétájára!
Csak pár napja futottak be az első érdekességek a TimeGate legújabb készülő játékáról, a Section 8-ról, ma már akár a bétatesztre is lehet jelentkezni.
A mai nap nyílt egy micro-siteja a játéknak a FilePlaneten, ahol megtekinthető egy vadi új előzetes, illetve lehet jelentkezni az említett tesztre. Előbbi sajnos megint csak egy renderelt videó, így a Section 8 valódi játékmenetéről és grafikájáról még mindig nincs anyagunk. A hamarosan kezdődő bétatesztre a fileplanetes regisztrációval rendelkezők - az ingyenesek is - regisztrálhatnak az alábbi linken keresztül. A játék ősszel jelenik meg PS3, X360 és PC platformokra.
Video + jelentkezés a bétára
info: Gamekapocs -
Hydroceph #6 érdekesen szar a grafika -
#5 12 egy tucat. -
#4 volt egy ilyen crackercsapat még C64-en, hogy Section 8:)
ez a gém nekem se nagyon jött be a képek alapján, de hol van még a vége.. -
#3 Nem ejtett rabul! -.- -
Boroskóla #2 Hát engem ezek a képek nem nagyon győztek meg az az igazság.De gondolom ez még betudható a nagyon korai Alpha állapotnak. -
#1 A F.E.A.R. két kiegészítőjét elkövető TimeGate Studios újabb projektbe vágta fejszéjét. A Section 8 egy taktikai és stratégiai érzéket is kívánó sci-fi FPS, mely a fejlesztők elmondása szerint hasonlóan innovatív és rendhagyó lesz, mint a sokak által az egekig magasztalt Kohan széria volt annak idején stratégia fronton. A Gamecock gondozásában kiadandó alkotás erőteljes, és egyedi multiplayer módusszal bír majd. A megjelenés ideje még nem ismert, ám a célplatformok már igen (PC, PS3, X360).
Fejlesztői trailer + Teaser
Első képek
info: Gamestar/Gamekapocs