146
  • Gyuszopapa
    Nekem is megvan mindkét rész,nemsokára aktiválom magam benne,mert már elég régen nyomtam utóljára.
  • Optimus Prime
    Én játszok. Péntek-szombat éjjel sokat toltam. Akadt 5-6 játékos is egy szerveren. :D

Egyébként melyikről van szó? Nekem mindkettő megvan.
  • Fpocok
    Ezt vegyük fenyegetésnek? :D
  • mester1987
    GfW-on majd lehet megkeresek pár embert innen a fórumról.

üdv. mester1987
  • mester1987
    Hali mindenkinek így pár évre a PC-s megjelenést követően, látom a Timegate Studios a FEAR egyik részének alkotói csináltá a gamet.

Játszanak még onlineon?
  • kishandris
    kishandris
  • kishandris
    Hellosztok!
    Én ma vettem meg a játékot és ha valaki akarna velem játszani az vegyen fel steamen:kishnadris
  • Jowanson
    én is a discount alatt vettem meg. jó lenne pár embert találni akikkel lehetne együtt játszani meg swarm-okat hard-on végigtolni mert arra végképp nincs ember, ha meg jön valaki akkor az meg annyira agyhalott hogy egyből elkezdi és az első hullámmal elhullunk...
    aki még játszik az vegyen fel steam-en: Jowanson
  • Optimus Prime
    S8 még néha, de Prejudice él hála a kétszeri 75% sale-nek. Többször toltam full szerveren. Azaz 32 emberrel. A legjobb sci-fi multis játék.
  • Narxis
    Senki.
  • Jowanson
    játszik még ezzel valaki?
  • Optimus Prime
    Jah, elfelejtettem - de gondolom úgyis mindegy - Ma estig a Prejudice van 75% sale-en!
  • Optimus Prime
    Steamen újfent akciós az első játék, 2 euróért.
  • Optimus Prime
    Steam 66% sale van a Prejudice-ra. Plusz a 4 DLc-re, de ha 4-packot vesz valaki, mindegyik példány megkapja az összes DLC-t!

Section 8: Prejudice
  • dezsolti78
    Sziasztok!
    Akinek van kedve csatlakozzon.( talán leszünk páran)
    http://steamcommunity.com/groups/MS8P

üdv
  • Gyuszopapa
    Ok.
  • DarkSl4yer
    Tényleg veled találkoztam is 1x, sőt beszéltünk is

Felveszlek Live-ra és ha van kedved segíteni a többit majd megbeszéljük ott.Általában 8-9 fele tolom.

OP

Az expansion-ra nekem is fáj a fogam rem majd összefutunk
  • Gyuszopapa
    Igen én.
  • Optimus Prime
    Ha legközelebb akciós lesz tuti megveszem, meg a expansiont is. Ha addig nem lesz meg szólj. :)
  • DarkSl4yer
    Üdv! Az alapjátékkal játszik valaki?
    Mert ha igen akkor jöhetne segiteni megcsinálni az utsó achievementet
  • Smithwarden
    Igy van!
    De meg is fogja erni a 3* akkora arat! (remeljuk)
    Meg hat ugye ki valamibol ki kell majd fizetni azt a rengeteg-sok-hatalmas penzt, ugyhogy en inkabb BF3 ugyben hagytam magam megvesztegetni.
  • Gyuszopapa
    Téged meg a EA és a DICE fizetett le mert preferálod a BF3-at nagyon.
  • Smithwarden
    Vigyazzatok Curtissel...azt kamuzza mindenkinek hogy jo a jatek, pedig biztosan csak lefizette a ceg.
  • Curtis
    Aki multizik, CaptSlater néven felvehet a Steam-ben, vagy Live! -ban. (ez főleg Smithwarden-re vonatkozik) :p
  • SubZero911
    NA RÁVETTEM MÉGIS MAGAM, HOGY MEGVEGYEM, KEMÉNY 2600 FT-OM BÁNTA, DE AZT MONDOM MEGÉRTE. VALÓBAN TÖBB MINT A MOSTANI MULTI FPS-EK, LEHETNE BELŐLE ÖTLETEKET MERÍTENI.
  • Fehercsoki
    Ez a trailer nekem nagyon bejött,kíváncsi vagyok milyen lesz a teljes játék.(remélem nem sütöttek el mindent a trailerben)
  • Optimus Prime
    Kicsit drága, cirka 10 euró lenne a fair ár a 15 dolcsihoz. Habár...
    Remélem be tudok rá ruházni mielőtt kihal.
  • lolSL
    2 hét múlva jelenikmeg
  • lolSL
    Prejudice Steam előrendelés 11,69€
  • lolSL
  • lolSL
  • Narxis
    Max. szilveszter után fogok játszani vele, csak láttam, hogy 2 euró és annyit bármi megér, aztán hátha játszanak vele majd, most, hogy ennyiért meg lehetett venni.
  • Optimus Prime
    Én is sokat filóztam, hogy megvegyem-e - már így is a spórolt pénzemhez nyúltam. De ma a Dead Space volt akciós így...
    Azért írd már meg, akár PM-ben is hogy totál halott-e a multi. Meert ha jól tudom ez még a botokat sem támogatja. :(
  • Narxis
    Hali!

Én megvettem, 2 eurót még akkor is megért ha szar, majd max. lövöldözök single-ben. :D
  • Optimus Prime
    Mázlista! Én regisztrálni sem tudtam még a hülye spam szűrő kérdések miatt. :S Kérdés kaptam-e volna már meghívót a bétára. Remélem lesz nyílt béta.
  • SubZero911
    Én sajna megvettem anno a Section 8-at, szenvedtem vele, akkor még nem volt LIVE, azért szívtam. Utána megjött a LIVE, az első PATCH telepítésre állandóan hibát jelzett, szerintem a korábbi hozzászóló is ezért kereste az eredeti S8.exe fájlt.

Én bekerültem az S9 (Prejudice) BÉTA tesztelői közé. Letöltöttem, rögtön kijött hozzá egy akkora PATCH, mint maga a játék. Letöltés közben sokszor kifagyott, két napig ment miatta a gép, majd mikor végre letöltötte, közölte, hogy nem lehet telepíteni a PATCH-et.

Éppen ezért én mindenkit óvok ettől a szartól! Röhejes, hogy ennél a cégnél még itt tartanak.
  • lolSL
    Please remember that the beta is *confidential*. Do not post specific details about the beta anywhere other than the beta forums. Taking and distributing or sharing videos and screenshots during the Beta is strictly prohibited; please do not post any videos or screenshots for any reason.

:(
  • Optimus Prime
    Jön az új Section 8: Prejudice. Lehet regisztrálni a bétára, de meg őrölük az anti-bot kérdésektől:

If ten is actually four, and you add three which is actually two, how much do you have? (HINT: Delete "The answer is" and ".")

Section 8 Prejudice béta feliratokozás
  • DarkBlade
    Sziasztok.

Valaki nem tudna megszánni egy eredeti 1.0 -ás s8.exe -vel?
    Hálás lennék érte. :D
  • Optimus Prime
    Nyilván ez a hír csak engem hozott lázba. Ősztől meg lesz nálunk is Live, így nálam végleg favorit lesz a játék.