50
  • NEXUS6
    Igaz, nincs már szocializmus, de akkor is egyetértek Blasta véleményével!

A harmadik nálam is beesett a nézhetőség alá, a többiről már csak kritikákat olvastam, ezexerint nem vesztettem semmit.
  • Chocho
    Hihetetlen, hogy egyesek nem képesek felfogni, mit jelent a "vélemény" szó. Pedig már nincs szocializmus.
  • Blasta
    Nem Viktor.
    Az ekső jó volt, a második 1x nézhető, a harmadik fostaliga és így tovább...
  • Ginos
    szerintem meg baromi jó volt ez a rész! Illik a sztoriba és kész! Még több fűrészt!!!
  • 5c0rp330n
    kb egyetértek a cikkel, a IV valami eszméletlenül qrvajó volt, utána mondjuk nem is vártam, hogy az V mégjobb lesz. nem volt ez sem gyenge, de kicsit kiszámíthatóbb volt, és látszik, hogy sok van még a készítők tarsalyában, amit az V-ben nem akartak még ellőni.
  • kalapos01
    Szerencsére még így is nézted, amit eléd rakott Hollywood. Minden tiszteletem a hű csatlósoké. Gondolom várod a 6. részt.
  • Reg5
    A Fűrész 3 elment, a 4. alulról súrolta az elfogadhatót(szvsz), de az 5... Az 5 egy rakás szemét; mondom én aki szereti a Fűrész filmeket. Gyakorlatilag nincs sztorija, ellentétben az első 2 résszel( igaz a 3-nál is volt vmi). 85 percig kínlódnak a csapdákkal, aztán a végső "csavar", amin már lehetetlen megdöbbeni, lévén: nincs min.
    2 dolog tetszett: a végén a zene, és az első csapda.
    Persze meg fogom nézni a köv részt is, de már egyáltalán nem várom úgy mint annak idején 2. vagy 3. részt :(
  • Micsu
    én úgy kezdtem volna a cikket hogy az első rész jó volt a többi szar
  • emp
    He-he. Pont most néztem meg újra a második részt. Szerintem az 5. is jó lett, a következőket is meg fogom nézni. Viszont ez az előző jobb volt duma már kicsit fárasztó... Majd kiderül idővel, hogy kialakul-e egy kerek egység a 6. 7. akárhányadik résszel együtt, vagy nem. Ha igen, akkor bizony egy nagyon különleges, egységesen magas színvonalú horrorsorozattal gazdagodunk.

(ja, hogy az állatvédőknek legyen igazuk, miszerint bomlott elméjű szadista állat vagyok, mert szeretem a sorozatot, megyek és megkéselek egy döglött csírkét! Jó étvágyat!)