Itthon is újra mozikba kerül a Sötét lovag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyád nem volt olyan jó mikor apáddal kefélt hogy ilyen balfasz gyerek lett az eredmény...
3D?? nem lett volna semmi, ha 3d-ben forgatták volna😊
3D-s verzió is lesz?
Köszönjük, hogy megosztottad velünk, de a hírben nem látom a neved, ergó nem rólad szólt. De legalább ezt is tudjuk.
egyébként ekkora felbontásban már a HD sem lenne tökéletes, véleményem szerint.
szóval az egy dolog, hogy te a 800 x 600 as képernyõfelbontásodon tökéletesnek látsz mindent...
szóval az egy dolog, hogy te a 800 x 600 as képernyõfelbontásodon tökéletesnek látsz mindent...
Ahhoz be sem kel ülni a moziba, hogy tudjuk, hogy a Cinema City-kben vetített filmek képminõsége nem vetekszik a HD-vel...
De a mozizás feelingjét még mindig nem lehet visszaadni az otthoni szórakoztatás kellékeivel ...
De a mozizás feelingjét még mindig nem lehet visszaadni az otthoni szórakoztatás kellékeivel ...
Nem volt annyira jó a film, hogy másodszor is végigüljek 2 óra 27 percet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ne legyél már lassú, olvass vissza.
"aki látta a "Blue-ray" (omg) verziót simán megnézi moziban is a filmet."
Maradjunk annyiban, hogy nem nézi meg újra...
Maradjunk annyiban, hogy nem nézi meg újra...
Hát ja, csak az nem veszi észre, akinek szar a szeme...
Én egy Cinema Cityben láttam a Sötét Lovagot, és döbbentem, hogy homályosabb volt, mint a netre azelõtt kikerült 720p-s elsõ hat perc. 😊
Én többször is láttam Blu-Ray-en a filmet, de moziban sokkal nagyobb élmény. Elmegyek még egyszer, negyedszerre is.
nagyeszûkém! szerinted melyikre ülnének be többen?? egy természetfilmre vagy egy egész estés mozira ami ráadásul még Sötét lovag címre is hallgat? nem kell sok ész kitalálni...
hallgattál volna...megint
hallgattál volna...megint
most butaságot írtál. aki látta a "Blue-ray" (omg) verziót simán megnézi moziban is a filmet.
most butaságot írtál. a forgalmazó örülne a legjobban, ha adhatné itthon imax moziban is a filmet.
Nem kell hozzá nagy ész kitalálni... mert amig lemenne 1 Sötét Lovag film, addig lemegy 3-4 rendes IMAX film... na melyik termel több pénzt?
Kamu. Aki látta a Blue-ray verziót hülye lesz megnézni a normál, "homályos" pacalt moziban...
Na, már a hírtõl késztetést érzek arra, hogy harmadjára is megnézzem moziban 😄.
Az Aréna IMAX-ében kellene vetíteni végre már...
az lenne ám az élmény!!
egyébként nem tudja valaki miért nem vetítik ott ?
az lenne ám az élmény!!
egyébként nem tudja valaki miért nem vetítik ott ?
Megvan Blu-Ray-en, de lehet hogy moziban is megnézem újból.
Hát már pár hónapja tudom, hogy lesz újra mozikban meg az sem lehetetlen, hogy újra beülök rá...