24
  • JASON13
    Anyád nem volt olyan jó mikor apáddal kefélt hogy ilyen balfasz gyerek lett az eredmény...
  • winnie
    3D?? nem lett volna semmi, ha 3d-ben forgatták volna:)
  • Gauge
    3D-s verzió is lesz?
  • kalapos01
    Köszönjük, hogy megosztottad velünk, de a hírben nem látom a neved, ergó nem rólad szólt. De legalább ezt is tudjuk.
  • CaptainRumi
    egyébként ekkora felbontásban már a HD sem lenne tökéletes, véleményem szerint.

szóval az egy dolog, hogy te a 800 x 600 as képernyőfelbontásodon tökéletesnek látsz mindent...
  • CaptainRumi
    Ahhoz be sem kel ülni a moziba, hogy tudjuk, hogy a Cinema City-kben vetített filmek képminősége nem vetekszik a HD-vel...

De a mozizás feelingjét még mindig nem lehet visszaadni az otthoni szórakoztatás kellékeivel ...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem volt annyira jó a film, hogy másodszor is végigüljek 2 óra 27 percet.
  • winnie
    ne legyél már lassú, olvass vissza.
  • Csak77
    "aki látta a "Blue-ray" (omg) verziót simán megnézi moziban is a filmet."

Maradjunk annyiban, hogy nem nézi meg újra...
  • Csak77
    Hát ja, csak az nem veszi észre, akinek szar a szeme...
  • MiZo81
    Én egy Cinema Cityben láttam a Sötét Lovagot, és döbbentem, hogy homályosabb volt, mint a netre azelőtt kikerült 720p-s első hat perc. :)
  • 1Obi1
    Én többször is láttam Blu-Ray-en a filmet, de moziban sokkal nagyobb élmény. Elmegyek még egyszer, negyedszerre is.
  • CaptainRumi
    nagyeszűkém! szerinted melyikre ülnének be többen?? egy természetfilmre vagy egy egész estés mozira ami ráadásul még Sötét lovag címre is hallgat? nem kell sok ész kitalálni...

hallgattál volna...megint
  • winnie
    most butaságot írtál. aki látta a "Blue-ray" (omg) verziót simán megnézi moziban is a filmet.
  • winnie
    most butaságot írtál. a forgalmazó örülne a legjobban, ha adhatné itthon imax moziban is a filmet.
  • Csak77
    Nem kell hozzá nagy ész kitalálni... mert amig lemenne 1 Sötét Lovag film, addig lemegy 3-4 rendes IMAX film... na melyik termel több pénzt?
  • Csak77
    Kamu. Aki látta a Blue-ray verziót hülye lesz megnézni a normál, "homályos" pacalt moziban...
  • Sance231
    Na, már a hírtől késztetést érzek arra, hogy harmadjára is megnézzem moziban :D.
  • CaptainRumi
    Az Aréna IMAX-ében kellene vetíteni végre már...
    az lenne ám az élmény!!
    egyébként nem tudja valaki miért nem vetítik ott ?
  • bertino
    pompás.
  • Darth Sith
    asszem megnézzük újból :)
  • aneurysm
    Megvan Blu-Ray-en, de lehet hogy moziban is megnézem újból.
  • NintendoGC
    Hát már pár hónapja tudom, hogy lesz újra mozikban meg az sem lehetetlen, hogy újra beülök rá...