24
-
JASON13 #24 Anyád nem volt olyan jó mikor apáddal kefélt hogy ilyen balfasz gyerek lett az eredmény... -
winnie #23 3D?? nem lett volna semmi, ha 3d-ben forgatták volna:) -
Gauge #22 3D-s verzió is lesz? -
kalapos01 #21 Köszönjük, hogy megosztottad velünk, de a hírben nem látom a neved, ergó nem rólad szólt. De legalább ezt is tudjuk. -
CaptainRumi #20 egyébként ekkora felbontásban már a HD sem lenne tökéletes, véleményem szerint.
szóval az egy dolog, hogy te a 800 x 600 as képernyőfelbontásodon tökéletesnek látsz mindent... -
CaptainRumi #19 Ahhoz be sem kel ülni a moziba, hogy tudjuk, hogy a Cinema City-kben vetített filmek képminősége nem vetekszik a HD-vel...
De a mozizás feelingjét még mindig nem lehet visszaadni az otthoni szórakoztatás kellékeivel ... -
#18 Nem volt annyira jó a film, hogy másodszor is végigüljek 2 óra 27 percet.
-
winnie #17 ne legyél már lassú, olvass vissza. -
Csak77 #16 "aki látta a "Blue-ray" (omg) verziót simán megnézi moziban is a filmet."
Maradjunk annyiban, hogy nem nézi meg újra... -
Csak77 #15 Hát ja, csak az nem veszi észre, akinek szar a szeme... -
MiZo81 #14 Én egy Cinema Cityben láttam a Sötét Lovagot, és döbbentem, hogy homályosabb volt, mint a netre azelőtt kikerült 720p-s első hat perc. :) -
1Obi1 #13 Én többször is láttam Blu-Ray-en a filmet, de moziban sokkal nagyobb élmény. Elmegyek még egyszer, negyedszerre is. -
CaptainRumi #12 nagyeszűkém! szerinted melyikre ülnének be többen?? egy természetfilmre vagy egy egész estés mozira ami ráadásul még Sötét lovag címre is hallgat? nem kell sok ész kitalálni...
hallgattál volna...megint -
winnie #11 most butaságot írtál. aki látta a "Blue-ray" (omg) verziót simán megnézi moziban is a filmet. -
winnie #10 most butaságot írtál. a forgalmazó örülne a legjobban, ha adhatné itthon imax moziban is a filmet. -
Csak77 #9 Nem kell hozzá nagy ész kitalálni... mert amig lemenne 1 Sötét Lovag film, addig lemegy 3-4 rendes IMAX film... na melyik termel több pénzt? -
Csak77 #8 Kamu. Aki látta a Blue-ray verziót hülye lesz megnézni a normál, "homályos" pacalt moziban... -
Sance231 #7 Na, már a hírtől késztetést érzek arra, hogy harmadjára is megnézzem moziban :D. -
CaptainRumi #5 Az Aréna IMAX-ében kellene vetíteni végre már...
az lenne ám az élmény!!
egyébként nem tudja valaki miért nem vetítik ott ?
-
#4 pompás. -
#3 asszem megnézzük újból :) -
aneurysm #2 Megvan Blu-Ray-en, de lehet hogy moziban is megnézem újból. -
NintendoGC #1 Hát már pár hónapja tudom, hogy lesz újra mozikban meg az sem lehetetlen, hogy újra beülök rá...